bromden1 23.05.07, 23:52 co za ulga jako alternatywa dla ciężkawego programu, który teraz leci w tvp1. zaraz pęknę. trochę hermetyczne, ale smakowite Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lullu1 Re: "Trzynaście" Świetlickiego 24.05.07, 00:12 nie mogę z tobą polemizować... pomimo ,że posiadam trzy telewizory nie mam ochoty oglądać żadnego:( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: "Trzynaście" Świetlickiego 24.05.07, 13:54 lullu1 napisała: > > nie mogę z tobą polemizować... > pomimo ,że posiadam trzy telewizory > nie mam ochoty oglądać żadnego:( > > o słodki jezu a na co komu 3 telewizory? Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: "Trzynaście" Świetlickiego 24.05.07, 14:03 nutopia napisała: > lullu1 napisała: > > > > > nie mogę z tobą polemizować... > > pomimo ,że posiadam trzy telewizory > > nie mam ochoty oglądać żadnego:( > > > > o słodki jezu > a na co komu 3 telewizory? > są trzy pokoje,trzy telewizory, bo dochodziło do rękoczynów:) wiesz ,te pieprzone ligi,jakieś powalone mundiale a moje discovery na out, o otake,o otake,no!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: "Trzynaście" Świetlickiego 24.05.07, 14:09 lullu1 napisała: > > > > > > są trzy pokoje,trzy telewizory, > bo dochodziło do rękoczynów:) > > wiesz ,te pieprzone ligi,jakieś powalone mundiale > a moje discovery na out, > o otake,o otake,no!!:) > > właściewie głupio spytałam przecież wiem jaka to katorga jak meczyki idą.. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: "Trzynaście" Świetlickiego 24.05.07, 14:15 Katorga to jest jak jakieś m-jak-miłości idą i inne takie na-złe w jakimś koniecpolu. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: "Trzynaście" Świetlickiego 24.05.07, 14:30 skoropis napisał: > Katorga to jest jak jakieś m-jak-miłości idą i inne takie na-złe w jakimś > koniecpolu. oooo to jest megakatorga ale to u mnie nie leci u mnie tylko sport w róznych faken językach Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: "Trzynaście" Świetlickiego 24.05.07, 14:31 nie ma to jak powalone discovery zwłaszcza pogotowie dla zwierząt. toć to gorsze niż wolenwaider Odpowiedz Link Zgłoś