the_kami 27.05.07, 22:26 Stoooooooooooo lat, stoooooooooooooo lat, niech żyją razem nam, stoooooooooo lat, stoooooooooooo lat, niech żyją razem nam! Kondzie nasze, ściskamy rocznicowo, o!!! P.S. Tym razem nie pomyliłam daty??? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
catalina1 Re: Kondzie! 27.05.07, 22:54 I od nas też - najlepszego - razem na zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Kondzie! 28.05.07, 08:48 the_kami napisała: > Stoooooooooooo lat, stoooooooooooooo lat, niech żyją razem nam, stoooooooooo > lat, stoooooooooooo lat, niech żyją razem nam! > > Kondzie nasze, ściskamy rocznicowo, o!!! Dziękujemy! > P.S. Tym razem nie pomyliłam daty??? ;-> Chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Kondzie! 28.05.07, 08:52 konradbryw napisał: > > Kondzie nasze, ściskamy rocznicowo, o!!! > > Dziękujemy! Prosiemy ;-) > > P.S. Tym razem nie pomyliłam daty??? ;-> > > Chyba nie? No, to ja pytam? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Kondzie! 28.05.07, 09:17 the_kami napisała: > > > P.S. Tym razem nie pomyliłam daty??? ;-> > > > > Chyba nie? > > No, to ja pytam? :-P Kami, my jesteśmy po firmowej majówce (zdjęcia na moblogu), a Ty mnie o jakieś daty historyczne pytasz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Kondzie! 28.05.07, 09:33 konradbryw napisał: > Kami, my jesteśmy po firmowej majówce (zdjęcia na moblogu), a Ty mnie o jakieś > daty historyczne pytasz? :P Przprszm <Kami_szeptem> :-D Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Kondzie! 28.05.07, 10:54 konradbryw napisał: > the_kami napisała: > > > > > P.S. Tym razem nie pomyliłam daty??? ;-> > > > > > > Chyba nie? > > > > No, to ja pytam? :-P > > Kami, my jesteśmy po firmowej majówce (zdjęcia na moblogu), a Ty mnie o jakieś > daty historyczne pytasz? :P Hyhy, po pierwsze - najlepszego. :-) Po drugie - mnie dowód z tej okazji wyrobili. Tam jest data. ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Kondzie! 28.05.07, 11:01 raduch napisał: > Hyhy, po pierwsze - najlepszego. :-) > Po drugie - mnie dowód z tej okazji wyrobili. Tam jest data. ;-))))) Ja nazwiska nie zmieniałem. A dowód ma datę wystawienia dowodu, a nie ślubu, nie? Odpowiedz Link Zgłoś