nict1 04.06.03, 16:10 nigdzie Cie znajsc nie moge :( Koncz te urlopy, wracaj na poduchy, przy Slonku sie wygrzewaj, bajki opowiadaj, kruszonka zagryzaj i co chcesz to rob, tylko wracaj juz! Nie pozwol sie prosic hehehe :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: Ula-tka!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.03, 16:48 Nictus ona nam jutro opowie :))))))))) i nietylko bajki ale i przygody :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ula-tka!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.03, 16:23 nict1 napisał: > nigdzie Cie znajsc nie moge :( > Koncz te urlopy, wracaj na poduchy, przy Slonku sie wygrzewaj, bajki > opowiadaj, kruszonka zagryzaj i co chcesz to rob, tylko wracaj juz! > Nie pozwol sie prosic hehehe :)))) witaj Nictusku :)) juz jestem :)) wróciłam :) byłam na Słowacji, tam też trzeba troszkę podziałać było, żeby było miło :)) kruszonka pyszna jak zawsze :))) a baja wkrótce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Ula-tka!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.03, 18:35 no i jestem Nictusku :)) i podbijam wątek, żebyś zauważył :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Ula-tko... 18.09.03, 22:54 bardzo chcę dzisiaj wierzyć, że w powiedzieniu BRAK WIADOMOŚCI TO DOBRE WIADOMOŚCI zamyka się spełnione na dzisiaj Twoje marzenie, a nawet... .. Twoje marzenia dwa - spełnione oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: gdzieś jest? 06.11.03, 18:28 nict1 napisał: > gdzieś się schowała? witaj Nictusku :)))) nareszcie wrociles!.. :)))) ciesze sie, ciesze, jupiiiii jaaaaaj :D Odpowiedz Link Zgłoś