saqqara 06.06.03, 11:32 a pogoda do dupy i niech mi ktos powie ze jest sprawiedliwosc na tym swiecie??? kisze sie caly tydzien w biurze (no dobra, mam klimatyzacje) ale co mi z tego jak ja chcialabym po sloneczku polazic? e tam... mam to gdzies! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: Piatek 06.06.03, 11:35 haj Sweet:) jutro i pojutrze ma być ładnie, więc głowa do góry, musiało się kidyś troche powietrze oczyścić, mnie tam burza się podobała:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Piatek IP: *.mech.pw.edu.pl 06.06.03, 11:37 saqqara napisała: > a pogoda do dupy i niech mi ktos powie ze jest sprawiedliwosc na tym > swiecie??? kisze sie caly tydzien w biurze (no dobra, mam klimatyzacje) ale > co mi z tego jak ja chcialabym po sloneczku polazic? > e tam... mam to gdzies! > Same plusy: idziemy po poludniu na spacer, bedziemy sobei w oczy mogli patrzec i nei bedzie nam w tym przeszkadzalo razace slonce:)). Nie bedzie sie z nas lal pot strumieniami, bo bedzie lekki wiaterek, itd.:))). Buziaki gorace, pelne slonca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Piatek 06.06.03, 11:40 ha i bedzie można w końcu powiedzieć " chodź rozgrzeje cie" :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Piatek 06.06.03, 11:41 ALE JA CHCE SLONECZKA DZISIAJ!!!mam duze zapotrzebowanie na wit D i juz!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Piatek 06.06.03, 11:45 .....to przyjeżdżaj do nas......u nas taka sama pogoda.......ufffffffffffff.... Odpowiedz Link Zgłoś
barthezz Re: Piatek 06.06.03, 11:57 Krakow pelen slonca czeka na Ciebie z otwartymi ramionami;) Buziaki gorace, pelne slonca:))) saqqara napisała: > a pogoda do dupy i niech mi ktos powie ze jest sprawiedliwosc na tym > swiecie??? kisze sie caly tydzien w biurze (no dobra, mam klimatyzacje) ale > co mi z tego jak ja chcialabym po sloneczku polazic? > e tam... mam to gdzies! > Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Piatek 06.06.03, 12:49 gdzie? u mnie nie ma:(( Bzy fajnie ze masz sloneczko, ale to troche daleko jak na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Piatek IP: *.student.pw.edu.pl / 10.15.1.* 06.06.03, 12:56 saqqara napisała: > gdzie? u mnie nie ma:(( > > Bzy > fajnie ze masz sloneczko, ale to troche daleko jak na mnie swieci tak, jakby chcialo a nie moglo. Niby pusci kilka ppromykow i znow sie chowa za pieprozne szare chmury!!! Wrednota zolta i tyle. Wszytsko,co zolte jest wredne. Albo sie chowa za szarymi chmurami, albo, jesli ma nogi, to je zgnile jajka i kradnie jedzenie z lodowki... Trzymaj sie, mysle o Tobie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Piatek 06.06.03, 13:01 Gość portalu: grooszek napisał(a): jesli ma nogi, to je > zgnile jajka i kradnie jedzenie z lodowki... jezu, masz cos takiego w domu?:))))) ps. ja tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Piatek IP: *.student.pw.edu.pl / 10.15.1.* 06.06.03, 13:04 saqqara napisała: > Gość portalu: grooszek napisał(a): > > jesli ma nogi, to je > > zgnile jajka i kradnie jedzenie z lodowki... > jezu, masz cos takiego w domu?:))))) > ps. ja tez:) > > Nie. Kiedys mialem "przyjemnosc" z czyms takim mieszkac:)). Boschhhe, strzelajaca w lodowce mozarella - ich tajna bron na intruzow:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Piatek 06.06.03, 13:10 hahahaha, to o tym mowa....bo juzsie zastanawialam czy przemalowales braciszka na kurczaka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Piatek IP: *.student.pw.edu.pl / 10.15.1.* 06.06.03, 13:13 Cio Ty! W zyciu bym nie przerobil go na jakas skosnooka malpe:))). Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Piatek 06.06.03, 13:19 no sory, ale malpy to z niego nie zrobisz.. nawet po naciagnieciu mu oczu na grzbiet:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: Piatek IP: *.student.pw.edu.pl / 10.15.1.* 06.06.03, 13:24 saqqara napisała: > no sory, ale malpy to z niego nie zrobisz.. nawet po naciagnieciu mu oczu na > grzbiet:) Torbe mu przyszyje i za kangura bedzie robil:)) Skakac lubi, wiec moze sie uda:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Piatek 06.06.03, 13:41 lubi tez lizac wiec moze lizac np znaczki, trzeba mu tylko koperty kupic:) Odpowiedz Link Zgłoś