Dodaj do ulubionych

Mój chłopak się żeni

08.06.07, 19:24
byłyście kiedyś w takiej sytuacji?? dowiadujecie się, że wasz były/a staje na
slubnym kobiercu...nie z wami... Co wtedy czułyscie? Jaka była Wasza reakcja?
Dostaliscie zaproszenie na te uroczystosc i skorzystali z niego ;))??
Obserwuj wątek
    • ania19610 Re: Mój chłopak się żeni 08.06.07, 21:45
      Nie byłam w takiej sytuacji, ale jestem w stanie to sobie wyobrazić.
      Życzyłabym mu wszystkiego najlepszego, jednak serce by mi pękało z bólu.
      • skorpionica11 Re: Mój chłopak się żeni 09.06.07, 12:13
        kazdy ma prawo ulozyc sobie zycie na nowo ;)

p.s nie bylam w takiej sytacji ,bo wiekszosc kolegow nie doroslo do zycia z ta
        jedyna mimio iz maja po 30 i wiecej lub sa przed 30 ,wola byc w zwiazkiu bez
        zobowiazan,ub zdradzaja ,tacy sa mezczyni ot co
        • arsmenik Re: Mój chłopak się żeni 09.06.07, 13:09
          > kazdy ma prawo ulozyc sobie zycie na nowo ;)
          >
          > p.s nie bylam w takiej sytacji ,bo wiekszosc kolegow nie doroslo do zycia z
          ta
          > jedyna mimio iz maja po 30 i wiecej lub sa przed 30 ,wola byc w zwiazkiu bez
          > zobowiazan,ub zdradzaja ,tacy sa mezczyni ot co

A kobiety świte krowy?? Niby nie zdradzają . Tylko o tym sie nie mowi bo facet
          mysli w 80% o sexie .

• fantka Re: Mój chłopak się żeni 09.06.07, 13:24
            Do zdrady najczęściej trzeba dwojga...
            Zdradzają i mężczyźni i kobiety.
            Tylko jak kobieta pisze,
            to boli ją zdrada mężczyzny...
          • skorpionica11 Re: Mój chłopak się żeni 09.06.07, 13:26
            arsmenik napisał:
            A kobiety świte krowy?? Niby nie zdradzają . Tylko o tym sie nie mowi bo facet
            > mysli w 80% o sexie .

hehe wiedzialam ze facet tak powie ,nikt nie jest świety ;)) i jakzdy madry to
            tym wie ;),ale osoba ktora napisala post Mój chłopak się żeni miala na mysli
            meska-rase :P
            oczywiscie ze kazdy mysli o sexsie ihhi ,ale czesciej zdradzaja faceci i nie
            mowi arsemenik ze nie ,bo sobie sam zaprzeczasz
            i juz nie bron tak waszej rasy :P

pozdro

>
            • fantka Re: Mój chłopak się żeni 11.06.07, 11:58
              Nie ma "rasy" lepszej i gorszej.
              Ale z pewnością są różne "egzemplarze".
              • juliette_77 Re: Mój chłopak się żeni 11.06.07, 20:18
                Wiem jak to jest... Po kilku miesiącach do rozstania mój były narzeczony
                związał się z inną kobietą, potem dowiedziałam się, że biorą ślub. Jakiś czas
                chodziłam skołowana. Nie, nie zaprosił mnie. Ale słyszałam od znajomych jak
                było... Niedługo urodzi im się dziecko. Ale już to sobie ułożyłam w głowie. Już
                nie boli...
                P.S. Wątek o identycznym tytule założyłam przeg jego ślubem na pewnym forum :)
                Wtedy byłam w szoku, ale minęło już ponad pół roku... Przeszło, nie był wart...
            • mezczyznaxy Re: Mój chłopak się żeni 12.06.07, 10:27
              skorpionica11 napisała:
              > oczywiscie ze kazdy mysli o sexsie ihhi ,ale czesciej zdradzaja faceci i nie
              > mowi arsemenik ze nie ,bo sobie sam zaprzeczasz
              > i juz nie bron tak waszej rasy :P

Droga Skorpionico :)))
              mówię że NIE
              Twoja teoria z założenia pozbawiona jest jakiejkolwiek logiki (męskiej) :P
              a jeśli Twoje założenie jest prawdziwe, to należałoby przyjąć że mężczyźni są
              częściej bi-seksualni i zdradzają swoje Partnerki z jakimś facetem... wtedy i
              owszem "czesciej zdradzaja faceci"
              natomiast jesli zdradzają z inną kobietą... no cóż to chyba ta kobieta z którą
              zdradza też kogoś oszukuje, czyż nie?

istnieje pewna teoria... że mężczyna ilość Kobiet w swoim życiu mnoży razy 3...
              natomiast większość Kobiet dzieli przez 3... lub używa słów "tyś mym
              pierwszym" :P

no i na koniec cos o naszych zwyczajach... od setek lat w naszym kraju jest
              ciche przyzwolenie na zdradę dla mężczyzn... no i stąd mamy takie "skrzywione
              spojrzenie"... Kobiety robią to ... i nie chwalą się :)))

i znowu to męskie ego... ten typ macho ;))))

ponoć od 15-40% dzieci ma innego biologicznego Ojca... niż ten który przyznaje
              się do Ojcostwa :(((( najgorzej jest chyba w Łodzi :)))))
              • fantka Re: Mój chłopak się żeni 12.06.07, 18:41
                Mężczyzno bardzo mi się spodobało to co napisałeś:
                "istnieje pewna teoria... że mężczyna ilość Kobiet w swoim życiu mnoży razy
                3... natomiast większość Kobiet dzieli przez 3... lub używa słów "tyś mym
                pierwszym" :P"
                ;)))))))
    • color Re: Mój chłopak się żeni 12.06.07, 00:02
      to zalezy, czy zdążylo sie juz zapomniec (ew. wybaczyc) - jesli nie, to z
      pewnoscia jakos bym sie wykrecil... po co rozdrapywac rany ktore sie jeszcze nie
      zagoily.

mialem trzy sytuacje (nie tyle slub co sama informacja ze jest z kims), niezbyt
      mile choc wlasciwie taka jest naturalna kolej rzeczy... tylko w jednym przypadku
      bylem naprawde szczesliwy (choc troszke rozzalony), ze ona jest szczesliwa...
    • czamon Re: Mój chłopak się żeni 12.06.07, 09:53
      mój ex mąz się żeni, przynajmniej tak mówi, ale znająć jego to sie nie ożeni :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka