lutea 14.06.07, 08:53 jak widzicie świat modelek.... ja namietnie oglądam Ftv ;) - bo uwielbiam muzykę z pokazów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esiaesia Re: modeling 14.06.07, 09:22 Ja nie oglądam wieszaków. A jak chcę posłuchać muzyki to odpalam CDka. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: modeling 14.06.07, 09:30 modę jako taką lubię bardzo. modelki natomiast są mi wysoce obojętne, więc nie widzę ich nijak :) FTV nie oglądam, podobnie jak przedmówczyni mam tradycyjne podejście do muzyki ;) poza tym ja prawie wcale nie oglądam telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: modeling 14.06.07, 10:08 kiedys w liceum owszem ogladalam ftv ale szybko zaczelo mni enudzic, a muzyki jak juz to slucham na pozostalych programach muzycznych nie wertuje gazetek w celu podpatrywania mody Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: modeling 14.06.07, 19:56 hhaha fajne zdjecie;) cos pani wypila? moda.gazeta.pl/moda/51,77803,4215672.html?i=17 sory jesli to offtopic ale nie wiedzialam gdzie to wlepic bez robienia kolejnego watku, ktory i tak by zaraz umarl bo to tylko takie wtracenie;) Odpowiedz Link Zgłoś