witaminka29 15.06.07, 21:12 Jakie bardziej wolicie bo mnie to chyba bez różnicy byle smaczne było jak np. Warka albo Lech :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_sla Re: Piwko butelkowe czy w puszeczce??? 15.06.07, 21:22 Właściwie bez różnicy, ale zdarza się, że jakieś tam ma posmak metaliczny od puszki, blee.. Odpowiedz Link Zgłoś
elunia77 Re: Piwko butelkowe czy w puszeczce??? 15.06.07, 21:34 jak byłam panną to lubiłam Warke ale pierwsza ciąża to znieniła i teraz nie dam rady pić piwa nawet zapach mnie odzuca ale za to lubie pić malibu(likier kokosowy)ze sprajtem moj M.woli tradycujnie z mlekiem.U mnie w lodowce lezy 8puszek warki od 5miechow i mie ma kto pić-może ktoś sie nad nim zlituje Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Za szybko se enter wcisnęłam.... 15.06.07, 21:39 Malibu ze spritem?? hmmm ja to pijałam z mlekiem ...ale za to cinzano jest pyszne z fantą mniam Odpowiedz Link Zgłoś
elunia77 Witaminka29 15.06.07, 22:01 a to cinzano to z jaką fantą bo sa rozne smaki-musze jutro kupić i wyprobować a co jet jeszcze dobre dżin Lubuski ze sokiem porzeczkowym i kostki lodu-pycha.O matko mam zachciewajkę na drinka a tu pusto w szafce... Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Witaminka29 15.06.07, 22:04 Fanta cytrynowa :)) a ginu jakoś nie lubię ale może dlatego że próbowałam go z tonikiem a tego nie lubię jak diabli :)) ale z sokiem porzeczkowym może być dobry :)) utworzymy nowy wątek...przepisy Eluni na pyszne drinki hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
elunia77 Re: Witaminka29 15.06.07, 22:24 to jest dobry pomusł witaminko ale mam chcice Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: Piwko butelkowe czy w puszeczce??? 15.06.07, 21:46 Ja ze wszech piw najbardziej lubię kawowe karmi. Ale jak mnie smaki najdą to mi wsio jedno z czego leję :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Piwko butelkowe czy w puszeczce??? 15.06.07, 21:48 Ja piję właśnie tzw DIESLA czyli piwo z Colą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniskap Re: Piwko butelkowe czy w puszeczce??? 15.06.07, 22:02 raczej butelkowe,choc i tak bardzo rzadko pije. Odpowiedz Link Zgłoś
nina1984 Re: Piwko butelkowe czy w puszeczce??? 15.06.07, 21:58 Zdecydowanie butelkowe. Nie trawię żadnych "puszkowanych" napojów. No jakoś mi tą blachą zalatują :/ Przy okazji chciałam się przywitać, bo czytuję już od jakiegoś czasu, ale wypowiadam się po raz pierwszy na tym przesympatycznym forum :) Pozdrawiam Asiula :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: Piwko butelkowe czy w puszeczce??? 15.06.07, 22:03 Wolę butelkowe ale nie pogardzę jak mężuś w puszce przyniesie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Piwko butelkowe czy w puszeczce??? 15.06.07, 22:06 Same alkoholiczki normalnie hihihihihi na odwyk nas wyślą zobaczycie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elunia77 Re: Piwko butelkowe czy w puszeczce??? 15.06.07, 22:26 no chyba cos nam sie nalezy od zycia nie tylko pranie skarpetek męża i tym podobnym hihi ja tam moge isc na odwyk bede miała URLOP !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cinkoj1977 Re: Piwko butelkowe czy w puszeczce??? 15.06.07, 22:43 ja lubie piasta mocnego nie pogardze lechem zywcem czy warką no i zuberka tez wypije :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hunter444 Re: Piwko butelkowe czy w puszeczce??? 16.06.07, 15:41 Tylko w butelce ale koniecznie w szklanej , nie wiem czy wiecie ze piwo w butelce szklanej jest najzdrowsze gdyż samo szkło nie wydziela żadnych chemicznych zwiazków tak jak naprzykład puszka aluminiowa, dlatego niemcy pozbywaja sie puszkownic w browarach na korzyść szklanych opakowań. Piwo z kufla szklanego tez inaczej smakuje niż naprzykład z plastikowego pokela . Pozdr hunter forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=47639 Odpowiedz Link Zgłoś