stefan.bialystok 15.06.07, 21:18 Po co wdajesz się w dyskusje z tym debilem Mikkelsonem? Wydaje mi się, że to nie jest Litwin, tylko sfrustrowany Polaczek z Wileńszczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Do bromdena 15.06.07, 21:26 stefan.bialystok napisał: > Po co wdajesz się w dyskusje z tym debilem Mikkelsonem? Wydaje mi się, że to ni > e jest Litwin, tylko sfrustrowany Polaczek z Wileńszczyzny. wyjątkowo zgodzę się tu ze stefanem nie ma co z nim dyskutować lepiej popisz tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Do bromdena 15.06.07, 21:26 ty to nazywasz dyskusją? no tak, on nie załapie, że ja sobie kpię z niego i jeszcze się przejmie biedaczysko. to ty nie wiesz, że ja jestem okrutny i upierdliwy i pastwienie się nad takimi bucami sprawia mi dziwną frajdę? poza tym muszę testy napisać, więc się rozpędzam, by inwencję złapać Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 a stefan z mikkelsonem gada 15.06.07, 21:41 a mnie pogadać nie chce dać. mogłeś stefan napisać, że ci w paradę wchodzę, ustąpiłbym Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a stefan z mikkelsonem gada 15.06.07, 21:44 bromden1 napisał: > a mnie pogadać nie chce dać. mogłeś stefan napisać, że ci w paradę wchodzę, > ustąpiłbym hahah:) no chłopaki nie kłoccie się <głaszcze po głowach i wyciera nosy> Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: a stefan z mikkelsonem gada 15.06.07, 21:44 Nudziłem się. Wszedłem w paradę, by być widzem tragikomedii. Przypomniało mi się, że na wiele sposobów bojkotowano tego debila, np. pisząc w jego wątkach słowo "pomidor". Nic to nie dawało. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Do bromdena 15.06.07, 22:08 Szkoda, że Mikki się nie loguje. Z Kosno byłoby mu raźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Do bromdena 15.06.07, 22:11 No i może z azp, bo zaraz go dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Do Stefana 15.06.07, 23:17 "Re: Do bromdena stefan.bialystok 15.06.07, 22:08 + odpowiedz Szkoda, że Mikki się nie loguje. Z Kosno byłoby mu raźniej. • Re: Do bromdena stefan.bialystok 15.06.07, 22:11 + odpowiedz No i może z azp, bo zaraz go dodam." Czy ja dobrze kombinuję, że masz coś z banowaniem na fb wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Do Stefana 15.06.07, 23:37 Nie. Azp dodałem do listy ignorowanych, w której jest już zielony. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Do Stefana 15.06.07, 23:43 stefan.bialystok napisał: > Nie. Azp dodałem do listy ignorowanych, w której jest już zielony. ziloeni to przyjeciela..a ignorowani szarzy Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Do Stefana 15.06.07, 23:44 Ach. Wybacz o posądzenie. U mnie tylko zielony na liście. Odpowiedz Link Zgłoś