mawyr 11.06.03, 07:51 Jak te dzieci szybko rosną, dużo dużo i jeszcze więcej wszystkiego najlepszego co tylko może być dla Ciebie z okazji tej uroczystej zyczy Papcio Marteczce :*************************) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pom Re: Córcia sto lat !!!!!!!!! IP: 1ProxyWebServer:* 11.06.03, 09:00 I Matuś też Ci życzy wszystkiego dobrego, Córciu Ty moja!!:))) Szcześliwości, spokojności i tego co dla Ciebie najlepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Re: Córcia sto lat !!!!!!!!! 11.06.03, 09:16 Oprócz uśmiechu, radości i tego Najważniejszego w Twoim Życiu, także tego, czego sama pragniesz :-) Ciekawego życia, pracy, interesujących ludzi dookoła :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Córcia sto lat !!!!!!!!! 11.06.03, 09:25 Hej Martuha stara babo! sto lat to dla ciem to za mało życze szczęścia i radości zero smutku no i złości:) głąbiastych uczniów i dużo cierpliwości ode mła:) buźka:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Córcia sto lat !!!!!!!!! 11.06.03, 10:04 wszystkiego co najlepsze, zebys miala mozliwosc postawienia jak najwiekszej ilosci lasek;)))) buzka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Córcia sto lat !!!!!!!!! IP: *.obr.pl / 192.168.1.* 11.06.03, 10:10 Duuuuuuzo szczescia i cierpliwosci !!! :))))) Obys cudze dzieci uczyl !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: Córcia sto lat !!!!!!!!! 11.06.03, 10:12 ...i ja się droga martuś przyłączam do życzonek..... życzę Ci spełnienia marzeń, a przede wszystkim jak najmniej zmartwień i problemów, i żeby Ci się ułożyło w życiu wszystko tak, jak sobie tego zapragniesz.... pozdrawiam......i całuję...... Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Córcia sto lat !!!!!!!!! 11.06.03, 15:44 o jej, szczerze mowiac nie spodziewalam sie zyczen. dziekuje serdecznie za wszystkie, sa super. bede bardzo szczesliwa osoba jesli chociaz 1/10 tych wspanialosci stanie sie moim udzialem. jeszcze raz dzieki. moze w piatek sie umowimy na jakies oblewanie? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Marcia sto lat !!!!!!!!! 11.06.03, 17:03 i ode mnie :))) doszła do Ciem już karteczka kwietna? bo tam to Ci ładnie zyczyłam.. ale co tam:)) HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY TO YOU HAPPY BIRTHDAY MS. MARCIA HAPPY BIRTHDAY TO YOU :)))))))) i tego co najlepsze i spełnienia marzeń :)) cmoook :)) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Marcia sto lat !!!!!!!!! 11.06.03, 20:16 ulalka napisała: > i ode mnie :))) doszła do Ciem już karteczka kwietna? bo tam to Ci ładnie > zyczyłam.. ale co tam:)) dostalam dostalam. dzieki za pamiec :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Córcia sto lat !!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 17:11 Wszystkiego najlepszego dubeltowo życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Córcia sto lat !!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 17:52 nie znam co prawda corki mawyra ale co mi tam...Wszystkiego dobrego:) Odpowiedz Link Zgłoś