nutopia 19.06.07, 13:58 niby wiem, że to takie głupie i infantylne ale i tak wzruszam się przy tym zawsze do łez:) kasia1983.wrzuta.pl/film/9yNz3mvIgk/noce_i_dnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: to takie dziwne 19.06.07, 14:09 nagrałaś jak zbieram Ci kwiatki? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Nutopio. nie wierz mu 19.06.07, 14:19 w ani jedno słowo! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=30277&w=64459554&a=64461766 Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Nutopio. nie wierz mu 19.06.07, 14:29 hmmm Myślełem, że Ty to nekroskop, a nie męski ród sie nazywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Nutopio. nie wierz mu 19.06.07, 14:31 jam z tego rodu! muszę wezwać na pomoc Pałer Rendżers - Zewsiego i Kamilara! już oni Cię urządzą wywrotowcu Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nutopio. nie wierz mu 19.06.07, 15:22 nekroskop88 napisał: > jam z tego rodu! > muszę wezwać na pomoc Pałer Rendżers - Zewsiego i Kamilara! > już oni Cię urządzą wywrotowcu > > zieeeeew Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to takie dziwne 19.06.07, 14:23 lepiej zejdź na ziemię... grzybienie białe objęte są w Polsce częściową ochroną gatunkową ;P -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: to takie dziwne 19.06.07, 14:30 Łomatko, ratunku! Ekolożka na forum. Ratuj się, kto może! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to takie dziwne 19.06.07, 14:31 no lubię zielone ;p -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to takie dziwne 19.06.07, 14:37 pastę do zębów szpinak pudełko na spinacze zioła -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: to takie dziwne 19.06.07, 15:02 Ale koszulki z ziołem nosić nie będziesz mogła. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to takie dziwne 19.06.07, 15:04 wiem i bardzo nad tym boleję :( zakładam ją przy zasłoniętych oknach -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to takie dziwne 19.06.07, 15:06 e... a czemu? -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to takie dziwne 19.06.07, 15:18 aaa to spoko... myślałam, że może miałeś na myśli, że Nekro się rzuci... na koszulkę albo co -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 19.06.07, 15:23 i.nes napisała: > lepiej zejdź na ziemię... grzybienie białe objęte są w Polsce częściową ochroną > gatunkową ;P no właśnie - częściowo a mnie interesuje ta inna część bzów w tym roku też nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to takie dziwne 19.06.07, 15:35 nutopia napisała: > a mnie interesuje ta inna część ta toksyczna? -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: to takie dziwne 19.06.07, 15:49 Jej pewnie chodziło, że interesuje ją część biała, a nie zielona. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to takie dziwne 19.06.07, 15:54 no tak biała smaczniejsza -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 19.06.07, 15:50 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > a mnie interesuje ta inna część > > ta toksyczna? > >tylko ja jestem toksyczna buu Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to takie dziwne 19.06.07, 15:54 e tam... toksyczna jak cytryna co najwyżej ;PPP -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 19.06.07, 16:09 i.nes napisała: > e tam... toksyczna jak cytryna co najwyżej ;PPP > > to ja idę do domku Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to takie dziwne 19.06.07, 16:10 a idź! co będziesz w tej robocie siedzieć ;) -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: to takie dziwne 19.06.07, 22:49 nutopia napisała: > niby wiem, że to takie głupie i infantylne ale i tak wzruszam się przy tym > zawsze do łez:) > kasia1983.wrzuta.pl/film/9yNz3mvIgk/noce_i_dnie Nutopio, to tylko sex,kłamstwa i kasety video:) p.Tolibowski miał te kwiatki poodcinane, kiedyś próbowałam wyrwać takiego grzybienia i wywaliłam cały kajak:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 19.06.07, 23:00 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > > niby wiem, że to takie głupie i infantylne ale i tak wzruszam się przy ty > m > > zawsze do łez:) > > kasia1983.wrzuta.pl/film/9yNz3mvIgk/noce_i_dnie > > Nutopio, > to tylko sex,kłamstwa i kasety video:) > p.Tolibowski miał te kwiatki poodcinane, > kiedyś próbowałam wyrwać takiego grzybienia > i wywaliłam cały kajak:) > > o kurwa miałam tak samo:D tyle, że my z pontonu:))) wtedy poczułam, ze to ściema ale i tak mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: to takie dziwne 19.06.07, 23:16 tak poza tym pokaż mi mena, który w ciuchach od Versace wlezie, po kwiatki,:DDDD zamówi interflorę z dostawą do domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: to takie dziwne 19.06.07, 23:25 a to trochę tak, jak z tym ciastem gdzieś jakieś dwa tygodnie temu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: to takie dziwne 19.06.07, 23:38 trochę tak,albo nawet nie tak do końca;) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: to takie dziwne 19.06.07, 23:52 a co, to w upieczeniu ciasta kochanemu mężczyźnie nie ma romantyzmu? e, nieprawda Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: to takie dziwne 20.06.07, 00:05 kochanego,ekhem,mężczyznę, najlepiej wsadzić do pieca razem z ciastem;) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: to takie dziwne 20.06.07, 00:12 sama więc sobie odpowiedziałaś, dlaczego nie znalazł się twój toliboski... nie wiedziałem, że kazia szczuka się tu produkuje na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 20.06.07, 15:08 bromden1 napisał: > sama więc sobie odpowiedziałaś, dlaczego nie znalazł się twój toliboski... nie > wiedziałem, że kazia szczuka się tu produkuje na tym forum a skąd wiesz, że się lullu nie znalazł? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: to takie dziwne 20.06.07, 17:47 post parę miejsc w schodkach wyżej o tym świadczy. ale tak w ogóle to po prostu NIE ŚMIESZĄ mnie "dowcipy" o paleniu ludzi w piecach Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: to takie dziwne 20.06.07, 19:59 bromden1 napisał: > post parę miejsc w schodkach wyżej o tym świadczy. ale tak w ogóle to po prostu > > NIE ŚMIESZĄ mnie "dowcipy" o paleniu ludzi w piecach a mnie nie śmieszą domniemania czy lullu kogoś tam ma lub nie, posądzenia o wojujący femizm... a o paleniu ludzi w plecach,to już odpał zupełny zejdz ze słonca Bromden i wyluzuj.. Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: to takie dziwne 20.06.07, 20:23 zaraz zaraz: - a kto marudził, że facet woli zamówić kwiaty zamiast zebrać? nie ma to nic do tego kto kogo ma itp. "nie znalazł się toliboski" to aluzja do wspomnianej kąpieli w kajaku i nic więcej, - a kto wyskoczył z tym facetem do pieca razem z ciastem? - a tak w ogóle to kazia szczuka jest bardzo sympatyczną, dowcipną i błyskotliwą osobą i nie należy dawać się zwieść ultraprawicowej propagandzie facetów, co by chcieli, by kobiety wszystkie co do jednej wyznawały filozofię z niemiecka zwaną 3 razy K ------- pozdro. toć to przecie wszystko prtzekomarzanki, choć ten piec mnie zabolał z pewnych względów, ale już zapomniałem Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: to takie dziwne 20.06.07, 20:44 bromden1 napisał: > zaraz zaraz: > - a kto marudził, że facet woli zamówić kwiaty zamiast zebrać? nie ma to nic do > > tego kto kogo ma itp. "nie znalazł się toliboski" to aluzja do wspomnianej > kąpieli w kajaku i nic więcej, > - a kto wyskoczył z tym facetem do pieca razem z ciastem? > - a tak w ogóle to kazia szczuka jest bardzo sympatyczną, dowcipną i > błyskotliwą osobą i nie należy dawać się zwieść ultraprawicowej propagandzie > facetów, co by chcieli, by kobiety wszystkie co do jednej wyznawały filozofię z > > niemiecka zwaną 3 razy K > ------- > pozdro. toć to przecie wszystko prtzekomarzanki, choć ten piec mnie zabolał z > pewnych względów, ale już zapomniałem Bromden,nie napiszę nic więcej, z prostego powodu:opadły mi ręce... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 20.06.07, 22:09 echh to zwykla kłótnia kochanków jest a ja już się przejełam:D i proszę tu na mnie nie krzyczeć bo to na górze to zart jest! Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: to takie dziwne 21.06.07, 10:21 no. lullu, jeżli wskutek twoich własnych postów opadają ci ręce to ja nic na to nie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:16 nie dość,że się kłócicie na moim melancholijnym poście, nie dosc, że mi cisnienie podnosicie kłótniami to jeszcze mi nikt nie chce nic wyjaśniać a e- maile to mi tylko gazeta wysyła:( Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:17 Gazeta to moje imię z bierzmowania Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:18 nie ma takiego świętego "gazeta" Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:20 chyba wiem lepiej, że jest, jak takie imię wziąłem (cholera Bromden, wszystko mi musisz popsuć!) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:22 ja? czep się papieży Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:22 (ja tu próbuję odzyskać zaufanie mojej dziewczyny, no!) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:24 nekroskop88 napisał: > (ja tu próbuję odzyskać zaufanie mojej dziewczyny, no!) warto chociaż? -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:24 o Nutopii piszę! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:27 chyba musisz się leczyć, chłopcze... mama, ciotka, dziewczyna, naczelniczka... można by tak długo wymieniać! A komu kawę rano przynosisz? O, właśnie, gdzie jest kawa? pogubiłeś się! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:28 słuchaj kochana wielu było takich co mówili, że muszę się leczyć teraz to są ludzie na 102 - 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią Ula się nimi zajęła więc czy masz jeszcze jakieś uwagi, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:31 nekroskop88 napisał: > słuchaj kochana o, to do mła tak ładnie mówisz? łał... > wielu było takich co mówili, że muszę się leczyć > teraz to są ludzie na 102 - 100 metrów od domu i 2 metry pod ziemią > Ula się nimi zajęła a to tak ładnie wysługiwać się starszymi? wiesz jak ją musi łupać w krzyżu? > więc czy masz jeszcze jakieś uwagi, hę? Tak: GDZIE_MOJA_KAWA? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:33 > wiesz jak ją musi łupać w krzyżu? jak Cię dorwie, to jeszcze będziesz jej zazdrościć, że w ogóle czuje ten kręgosłup, w przeciwieństwie do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:35 nekroskop88 napisał: > jak Cię dorwie, to jeszcze będziesz jej zazdrościć, że w ogóle czuje ten > kręgosłup, w przeciwieństwie do Ciebie eeeech... nie grzesz ignorancją, chłopcze... -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:31 i.nes napisała: > A komu kawę rano przynosisz? O, właśnie, gdzie jest kawa? > z tobą łączy go tylko dziki seks:) > Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:32 nutopia napisała: > z tobą łączy go tylko dziki seks:) nie, to nie ze mną. plecków jeszcze mi nie mył. a dziki seks jest PO myciu plecków :D -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:32 > z tobą łączy go tylko dziki seks:) dokładnie, więcej uczuć wkładam w podanie komuś ręki niż w relacje między mną a Ines:-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:34 nekroskop88 napisał: > dokładnie, więcej uczuć wkładam w podanie komuś ręki niż w relacje między mną > a Ines:-) zimny drań! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:35 w nocy też tak mówiłaś? bo między jękami trudno było wyłapać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:36 nekroskop88 napisał: > w nocy też tak mówiłaś? > bo między jękami trudno było wyłapać ;-) jak ktoś śpi to trudno mu cokolwiek wyłapać ;P -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:37 ja nie pytam czy coś mówiłaś po, tylko czy w trakcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:38 nekroskop88 napisał: > ja nie pytam czy coś mówiłaś po, tylko czy w trakcie ;) no, ja też o tym mówię... ;) tylko tak szybko zasnąłeś, że nie zdążyłeś zacząć owego "w trakcie" ;p -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:39 cóż - za takie teksty, nie zaznasz już ze mną więcej rozkoszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:41 rozkoszy spania wśród chrapania? O, dzięki Ci! :D -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:41 :-( powiem Uli... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:44 nie martw się... jak będziesz już dużą dziewczynką, to dużo trudniej będzie Ci zasypiać po nieudanym seksie ;PP -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:45 taaaak? to patrz! zabieram swojego misia, łopatki, wiaderko i ODCHODZĘ! sama tego chciałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:52 o, nie, nie! misiek jest MÓJ! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:56 to mój misiek z urwanym uszkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 12:06 a czemu ma urwane? Bo byłeś zazdrosny! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 12:07 a jak wczoraj była awantura, to co innego chciałaś mi urwać:P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 12:09 z trudem się powstrzymałam! ale dla dobra ludzkości oszczędziłam... a teraz mi wymówki robisz, no! -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 12:10 ale kopnąć to mnie zdążyłaś i nie myślałaś wtedy o dobru ludzkości! Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 12:12 nie zwalaj na mnie, co? sam się po pijaku potknąłeś ;p -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 12:13 nic wtedy nie piłem! :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 12:29 mhmmm... policja też Ci nie uwierzyła -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:47 nekroskop88 napisał: > w nocy też tak mówiłaś? > bo między jękami trudno było wyłapać ;-) > > czy to brzmiało jak: zoooooosssstaaaaaawwwww mnnnniiiieeeee???? Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:24 nekro wtedy był u mnie. w tysiąca graliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:26 no, jakoś uratowałeś sytuację Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:20 nekroskop88 napisał: > Gazeta to moje imię z bierzmowania > > ok Gazeto: pierdolę twoje kredyty oraz kursy na asertywnosc, jasne? więc mi faken tego chłamu więcej nie przysyłaj! acha! domu też nie kupuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:22 to były metafory takie! wspólne życie na kredytach w nowym domu pod brańskiem a kurs asertywności po to, by powiedzieć mężowi "nie będę już żyć z tobą" Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:22 do mnie też jakieś głupoty wypisuje bez przerwy Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:17 nutopio, naprawdę nie chcesz wiedzieć o co mi chodzi z tym piecem. uwierz mi Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a mnie to się nie należy wyjaśnienie? 21.06.07, 11:19 bromden1 napisał: > nutopio, naprawdę nie chcesz wiedzieć o co mi chodzi z tym piecem. uwierz mi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 20.06.07, 22:07 bromden1 napisał: > post parę miejsc w schodkach wyżej o tym świadczy. ale tak w ogóle to po prostu > > NIE ŚMIESZĄ mnie "dowcipy" o paleniu ludzi w piecach nie twierdzę, że jestem bystra ale ja nie zauwazylam tu tego dowcipu... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: to takie dziwne 20.06.07, 22:29 nutopia napisała: > bromden1 napisał: > > > post parę miejsc w schodkach wyżej o tym świadczy. ale tak w ogóle to po > prostu > > > > NIE ŚMIESZĄ mnie "dowcipy" o paleniu ludzi w piecach > > > nie twierdzę, że jestem bystra ale ja nie zauwazylam tu tego dowcipu... zapewne bromden ujrzał podmiot lirczyny ukryty Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 20.06.07, 22:32 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > bromden1 napisał: > > > > > post parę miejsc w schodkach wyżej o tym świadczy. ale tak w ogóle > to po > > prostu > > > > > > NIE ŚMIESZĄ mnie "dowcipy" o paleniu ludzi w piecach > > > > > > nie twierdzę, że jestem bystra ale ja nie zauwazylam tu tego dowcipu... > > > zapewne bromden ujrzał podmiot lirczyny ukryty > juz wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: to takie dziwne 21.06.07, 10:20 "kochanego,ekhem,mężczyznę, najlepiej wsadzić do pieca razem z ciastem;)" ---------- czyżby to było serio? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 21.06.07, 11:14 bromden1 napisał: > "kochanego,ekhem,mężczyznę, > najlepiej wsadzić do pieca razem z ciastem;)" > ---------- > czyżby to było serio? > czy wsadzić do pieca=upiec? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 21.06.07, 11:19 bromden1 napisał: > to zależy od rodzaju pieca bo to taka metafora była! piec - gorąco = ogrzej się w płomieniu miłości mojej czy coś tam jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: to takie dziwne 21.06.07, 11:21 dla mnie za bardzo traumatyczny jest wątek pieców, a poza tym nie uważam, by komentarz do narzekania, że ktoś nie zerwał kwiatków był obraźliwy. tak samo jak porównanie do kazi szczuki, którą cenię, szanuję, czytuję, a nawet (samochwała w kącie stała..) znam Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 21.06.07, 11:29 bromden1 napisał: > dla mnie za bardzo traumatyczny jest wątek pieców, a poza tym nie uważam, by > komentarz do narzekania, że ktoś nie zerwał kwiatków był obraźliwy. tak samo > jak porównanie do kazi szczuki, którą cenię, szanuję, czytuję, a nawet > (samochwała w kącie stała..) znam okokok Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd ssanie pauki 21.06.07, 18:27 bromden1 napisał: > dla mnie za bardzo traumatyczny jest wątek pieców, a poza tym nie uważam, by > komentarz do narzekania, że ktoś nie zerwał kwiatków był obraźliwy. tak samo > jak porównanie do kazi szczuki, którą cenię, szanuję, czytuję, a nawet > (samochwała w kącie stała..) znam kazia i ssanie pauki Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: to takie dziwne 20.06.07, 19:47 nutopia napisała: > niby wiem, że to takie głupie i infantylne ale i tak wzruszam się przy tym > zawsze do łez:) > kasia1983.wrzuta.pl/film/9yNz3mvIgk/noce_i_dnie a dwa lata później ona do niego: "Nigdy mnie nie szanowałeś, nigdy nie kochałeś - gdyby było inaczej to byś wtedy w stawie poszedł 3 metry dalej, zamoczył całą marynarkę i zerwał te bardziej kolorowe! Wytrzymałyby w wazonie dłużej niż te ochłapy co mi przyniosłeś. Zawsze szedłeś na łatwiznę dupku" Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to takie dziwne 20.06.07, 20:06 czuję gorycz w tej wypowiedzi... chcesz o tym porozmawiać? ;P -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: to takie dziwne 20.06.07, 22:26 i.nes napisała: > czuję gorycz w tej wypowiedzi... chcesz o tym porozmawiać? > > ;P sorry..miało być po dwóch miesiacach a nie dwóch latach Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 20.06.07, 22:38 makbrajd napisał: > i.nes napisała: > > > czuję gorycz w tej wypowiedzi... chcesz o tym porozmawiać? > > > > ;P > > sorry..miało być po dwóch miesiacach a nie dwóch latach > > > > nauka widze nie idzie w las:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to takie dziwne 20.06.07, 23:15 nutopia napisała: > nauka widze nie idzie w las:) przybliżysz szczegóły? -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 20.06.07, 23:18 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > nauka widze nie idzie w las:) > > przybliżysz szczegóły? > > wiesz, pranie mózgu i takie tam inne metody:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: to takie dziwne 20.06.07, 23:56 pranie z namaczaniem czy coś bardziej... inteligentnego? Bo teraz te proszki to mają własny rozum ;p -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 21.06.07, 00:06 i.nes napisała: > pranie z namaczaniem czy coś bardziej... inteligentnego? Bo teraz te proszki to > mają własny rozum ;p > > -- > Life's a journey, not a destination. słyszałam o tych yntelygentnych Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: to takie dziwne 20.06.07, 22:11 makbrajd napisał: > nutopia napisała: > > > niby wiem, że to takie głupie i infantylne ale i tak wzruszam się przy ty > m > > zawsze do łez:) > > kasia1983.wrzuta.pl/film/9yNz3mvIgk/noce_i_dnie > > a dwa lata później ona do niego: > "Nigdy mnie nie szanowałeś, nigdy nie kochałeś - gdyby było inaczej to byś > wtedy w stawie poszedł 3 metry dalej, zamoczył całą marynarkę i zerwał te > bardziej kolorowe! Wytrzymałyby w wazonie dłużej niż te ochłapy co mi > przyniosłeś. Zawsze szedłeś na łatwiznę dupku" > dwa lata? myślę, że szybciej Odpowiedz Link Zgłoś