skoropis 20.06.07, 13:48 Naczelniczko wróć, ooo, Naczelniczko wróć!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zewsi Re: Bez Naczelniczki pusta jest ta buda 20.06.07, 14:01 Naczelniczka ma prawo do odpoczynku od zwykłych forowiczów! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Bez Naczelniczki pusta jest ta buda 20.06.07, 14:02 Popieram, ale ona chyba nas już nie kocha:-( I dodam, że jeszcze Naczelnik mógłby się częściej pokazywać. Nie wspominając o reszcie - Koczisie, Kamilarze, Zewsim itd. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Bez Naczelniczki pusta jest ta buda 20.06.07, 14:15 nekroskop88 napisał: > Popieram, ale ona chyba nas już nie kocha:-( > I dodam, że jeszcze Naczelnik mógłby się częściej pokazywać. > Nie wspominając o reszcie - Koczisie, Kamilarze, Zewsim itd. > > własnie zewsim! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Bez Naczelniczki pusta jest ta buda 20.06.07, 14:28 Ja się pokazuję często, tylko nikt nie patrzy w moją stronę. (nie dziwota; urodą nie grzeszę). Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Bez Naczelniczki pusta jest ta buda 20.06.07, 14:29 Już nie wytrzymujemy tego wzroku pełnego pogardy, a mówiącego "gardzę tobą marny człowieczku, nie znający ortografii i gramatyki polskiej". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Bez Naczelniczki pusta jest ta buda 20.06.07, 14:35 nekroskop88 napisał: > Już nie wytrzymujemy tego wzroku pełnego pogardy, a mówiącego "gardzę tobą > marny człowieczku, nie znający ortografii i gramatyki polskiej". :-) > > widzisz, jak on to pisze, to wygląda drastycznie - fakt... ale jakby ci to powiedział.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Bez Naczelniczki pusta jest ta buda 20.06.07, 14:43 Ano. Nekroskopowi przez dwa dni drżałyby kolana. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Bez Naczelniczki pusta jest ta buda 20.06.07, 19:36 nekroskop88 napisał: > Popieram, ale ona chyba nas już nie kocha:-( > I dodam, że jeszcze Naczelnik mógłby się częściej pokazywać. > Nie wspominając o reszcie - Koczisie, Kamilarze, Zewsim itd. Naczelnik zdradzony o świcie Kornik zbiera się do pisania uładzonego życiorysu Ale on dycha I nie opuszcza go jego siostra Pogarda dla szpiclów katów tchórzy Strzeże się jednak dumy niepotrzebnej ogląda w lustrze swą błazeńską twarz powtarza: zostałem powołany - czyż nie było lepszych Bądź wierny Idź Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Bez Naczelniczki pusta jest ta buda 20.06.07, 22:46 makbrajd napisał: > > Bądź wierny Idź > Maku coś brał? ja też to chcę.... Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Bez Naczelniczki pusta jest ta buda 20.06.07, 23:19 nutopia napisała: > Maku coś brał? ja też to chcę.... Idź dokąd poszli tamci do ciemnego kresu po złote runo nicości twoją ostatnią nagrodę -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Bez Naczelniczki pusta jest ta buda 20.06.07, 23:22 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > Maku coś brał? ja też to chcę.... > > Idź dokąd poszli tamci do ciemnego kresu > po złote runo nicości twoją ostatnią nagrodę > > -- > Life's a journey, not a destination. to dobre przesłanie panie cogito Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Bez Ciebie noc ta kapusta! :-) 20.06.07, 14:46 zewsi napisał: > to 29 lat pustych nocy mialeś?:) Odpowiedz Link Zgłoś