szkodnik1 13.06.03, 08:37 ...najpóźniej jutro w południe jesteśmy w wawce, kto wie, może już dzisiaj bedziemy.....pozdrawiam.....;)))))) ....licze na ciebie siostra....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Iwa..... 13.06.03, 09:17 ma dziewczyna 2 warkocze, podzielicie sie! nie bijcie sie chopaki bo to moja siostra jest:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Iwa..... 13.06.03, 09:20 kurde ciebie dziśwszędzie pełno Szaczusiu:)) a siora jezd moja!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Iwa..... 13.06.03, 09:22 szaleje poki moge, zaraz sie to skonczy:( jaka Twoja?? kupiles ja sobie na targu czy jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Iwa..... 13.06.03, 09:31 nie, ale tylko ja jestem jej naturalnym bratem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwa..... 13.06.03, 09:41 zara zara, chwilunia! Tajger tyś mój brat pierworodny a Szkodnik śwagier więc tez poniekąd brat, więc nie kłócic się! Szaki a my to jak najbardziej dwie siostry jesteśmy....miłosierdzia hahahahahaha, więc....gdzie dzisiaj świat zbawiamy i nawracamy?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort wierzba, tak przy okazji 13.06.03, 09:46 przypominam powiazania rodzinne - kurna babcia moja jezdes! bo jak inaczej nazywa siem mamusie tatusia??? wiesz, wiekowe panie, chcac sie odmlodzic, proponuja na przejscie po imieniu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Szkodnik 13.06.03, 09:47 Iwcia a w kwesti dzwonienia nie mogłabyś teraz do mnie ?? musze z Tobą pogadać a gdzieś mi Twój numer sie zapodział:(( Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: IWKA 13.06.03, 11:22 o matko! alez mi rodzinka się powiększyła brat pręgowaty szwagier szkodnikowaty siostra radiowęzeł kochanka czyli siostra miłosierdzia syn zakazany owoc wnuczka diabeł jakich mało no i kuzyn Szara eminencja mojego dworu :)) o kims zapomniałam:) piszcie tworze drzewo genealogiczne!:) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: IWKA 13.06.03, 11:36 khe khe, mam tylko nadzieje że z dalekiej linii, tożto byłoby kazirodzctwo (czy jak sie to u licha pisze):))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: IWKA 13.06.03, 11:47 e tam szary, jak staniesz koło swej kuzynki nikt nie powie że jesteście spokrewnieni..... .....ty jesteś bestia szalona a ona taka spokojna istotka......ino na wietrze się porusza......:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: IWKA 13.06.03, 11:59 szkodnik1 napisał: > .....ty jesteś bestia szalona a ona taka spokojna istotka......ino na wietrze > się porusza......:)))))) a ja myślałem że wiatry porusza!?;))))) Inni mówią że w niej waitry sie poruszają....ale tłumaczeń jest wiele tak jak jej członków rodziny hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: IWKA 13.06.03, 12:03 szarywilk napisał: > szkodnik1 napisał: > > > .....ty jesteś bestia szalona a ona taka spokojna istotka......ino na wiet > rze > > się porusza......:)))))) > > a ja myślałem że wiatry porusza!?;))))) > Inni mówią że w niej waitry sie poruszają....ale tłumaczeń jest wiele tak jak > jej członków rodziny hehehehehehe > ....a ilu członków jest w jej rodzinie? no ty , ja i czarna owca tajger (choć nie wiem czy można porównywać tygrysa do owcy, prędzej do barana hehehehehehe)...... ......a czy wierzba ma wiatry?..... to trzeba ją zapytać....:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: IWKA 13.06.03, 12:10 a co kogo to obchodzi? skoro nadal żyjesz to jeszcze nie jest tak źle;) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: IWKA 13.06.03, 12:12 hihihihi, siostra......ja ljublju tebja......:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: IWKA 13.06.03, 12:26 Iweczko, chyba sie nie pogniewałaś co?;))))), na pewno nie, ale znam takich co....ciiii... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: IWKA 13.06.03, 12:34 ja gniewać się?!!! no co ty, Szary jesli chodzi o te wiatry to mnie przeciez znasz! ja jaestem jak doktor Jakyle i mister Hyde:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: kochanka???? 13.06.03, 12:59 .....szarego, starego, spróchniałego dęba zwanego potocznie wolfem..... Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: kochanka???? 13.06.03, 13:14 ......a skond.....to wszystko przez ten upał, to słońce...... jeszcze nic nie piłem....:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kochanka???? 13.06.03, 13:18 hmm... to moze jednak nalezalo by w czyms dziob umoczyc, zeby procesu wyschniecia szarych komorek uniknac:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: kochanka???? 13.06.03, 13:17 saqqara napisała: > czyja???? jezu.... > :))) no jak to czyja?! zawsze i wszędzie tylko moja hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kochanka???? 13.06.03, 13:24 a to dobrze-jednym slowem wszystko zostaje w rodzinie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: kochanka???? 13.06.03, 14:10 Kto czyją kochanką jest???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: kochanka???? 13.06.03, 14:23 ....no ty, ty jesteś kochanką grooszka.....:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: kochanka???? 13.06.03, 14:34 Ja siem pogubiłem...kto czyjom kochankom jezd??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: kochanka???? IP: *.student.pw.edu.pl 13.06.03, 14:32 szkodnik1 napisał: > ....no ty, ty jesteś kochanką grooszka.....:)))))) Ty, malutki, ja jestem wierny mojej stokrotce ukochanej, i zadnych kochanek nie mam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: kochanka???? 13.06.03, 14:37 tylko lekko , bo jeszcze ta makowka pojdzie w drobny mak;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara szkodnik, robaczku 13.06.03, 14:38 ja cie prosze, buszuj sobie gdzie Cie Twoj mozg poniesie, ale do mojego lozka nie zagladaj, oki? Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: szkodnik, robaczku 13.06.03, 14:44 ....a coście się tak czepili mojego......eeeeee......tj. biednego robaczka, co ?????????? PS szaki - ja zawsze myślałem, że ty na materacu śpisz....hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: szkodnik, robaczku IP: *.student.pw.edu.pl 13.06.03, 14:48 saqqara napisała: > ja cie prosze, buszuj sobie gdzie Cie Twoj mozg poniesie, ale do mojego lozka > nie zagladaj, oki? Slonko, easy. Nakrecil cala serie "z kamera wsrod zwierzat" oraz "seks dzikich", to teraz chce zobaczyc, jak to normalni ludzie robia;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: szkodnik, robaczku 13.06.03, 14:51 Gość portalu: grooszek napisał(a): > > Slonko, easy. Nakrecil cala serie "z kamera wsrod zwierzat" oraz "seks > dzikich", to teraz chce zobaczyc, jak to normalni ludzie robia;-)))))) teeeee, student, a pokaż mi proszę gdzie ja normalnych ludzi mogę zobaczyć.....hehehehehehehe.......a "sexu dzikich" nie oglądałem, ale jak przyjadę to myślę, że mi w skrócie opowiesz (pokażesz)......pozdrawiam Was i do jutra kochani.......:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooszek Re: szkodnik, robaczku IP: *.student.pw.edu.pl 13.06.03, 15:02 > > teeeee, student, a pokaż mi proszę gdzie ja normalnych ludzi mogę > zobaczyć.....hehehehehehehe.......a "sexu dzikich" nie oglądałem, ale jak Jasne. Przepraszam. Zapomnialem, ze zatrzymales sie na razie na 47 odcinku jurassic park w wersji hard;))) > przyjadę to myślę, że mi w skrócie opowiesz (pokażesz)...... Chetnie bym Ci pokazal, lecz boje sie, ze Twoj cienki tyleczek nie wytrzymalby takiej inwazji Hunów... :))) pozdrawiam Was i do > > jutra kochani.......:))))))))))) Do jutra kochany;))) Odpowiedz Link Zgłoś
babazgaga Re: IWKA 31.07.03, 13:55 oj, Iwusia, jak Szary to twoja rodzina, to i ja sie pewno moze mam nadzieje tez załapie? mam z nim przypuszczam że ok 1/4 genów wspólnych. Aha i kochanka mamy wpsólnego pozdr babazgaga Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: IWKA 31.07.03, 14:22 no to witaj w rodzinie:)) powiem szczerze że ja juz jakoś nie rejestruje kto z kim i jak? zreszta czy to ważne?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
babazgaga Re: IWKA 31.07.03, 14:26 No, JAK to chyba wazne nie? to sie czuje powitana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: Iwa..... IP: *.rx.pl 31.07.03, 14:39 Tak, tak ... kto piwerwszay założy iwusi białą szmatę na głowę i krzyknie: "Moja ci ona", tego siostra jest! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwa..... 31.07.03, 15:32 o jezyu kolejnego ducha przywiało.....:))) tylko nie uciekaj tak szybko postrasz troszke dłużej cioo?...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emka Re: Iwa..... IP: *.rx.pl 31.07.03, 15:44 Taa przywiało, w razie czego służę białą szmatą do nakrycia głowy (Twojej zresztą) córuś:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Iwa..... 31.07.03, 15:59 no ja wiedziałam że cos jest na rzeczy, przeciez ja taka podobna do ciebie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś