minneapolis Re: znowu je podnieciłam 05.12.01, 15:48 hasło brzmi oczywiste kto pierwszy ten lepszy pa Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: znowu je podnieciłam 05.12.01, 15:49 Może to jakies internetowe "dziwadełko" w stylu innej nam zananej tutaj - co tylko "po kabelku" podnieca ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina w przerwie miedzy pacjentami 05.12.01, 15:52 men, zajmij sie minnie. ona w sam raz dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do miny 05.12.01, 16:06 mina.mina napisał(a): > men, zajmij sie minnie. ona w sam raz dla ciebie. o.k. - ale Ty mario, tez pasujecie do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: do ...... mena 05.12.01, 15:59 szkoda, ze ty taki jakby bez kabelka, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do niuni 05.12.01, 16:05 niunieczka napisał(a): > szkoda, ze ty taki jakby bez kabelka, Szkoda, że Ty tylko tak gadasz i szkoda, że tylko na tym kabelku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: znowu je podnieciłam IP: 10.0.4.* 05.12.01, 15:56 No właśnie, znów... I nie mogę zrozumieć po co. Skalę możliwych reakcji już przecież poznałaś. Zaczynam podejrzewać, że orientujesz się nie tylko na cele naukowe... i dajesz się ponieść emocjom nie mającym z nimi nic wspólnego. Przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: znowu je podnieciłam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 16:03 Tyyy..minnni a moze Ty gustujesz w dziewczynkach co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: znowu je podnieciłam IP: 10.0.4.* 05.12.01, 16:18 Witaj Samanto! Widzę, że nastrój masz złośliwy i trochę obawiam się reakcji po tym, co chcę Ci napisać... Otóż jesteś już drugą osobą (po Pomerance jeśli dobrze pamiętam, a jeśli źle, to ją przepraszam), która utożsamia mnie z minneapolis. Możliwe, że wynikło to z pomyłki przy "podpinaniu" posta pod adresata. Ponieważ jednak to drugi przypadek w tym samym temacie, to niestety nie mogę wykluczyć złośliwej insynuacji... Oświadczam po raz drugi: nie jestem minneapolis. Piszę to, nie logując się przedtem. Jeżeli masz wątpliwości kto to pisze, to łatwo możesz to sprawdzić - mój adres mailowy znasz. wrew Odpowiedz Link Zgłoś
minneapolis Re: znowu je podnieciłam 05.12.01, 16:05 wrew Tobie jednemu to powiem, szkoda, że się nie zgłosiłeś używając tego nicka miałbyś tyle komentarzy :))) zawsze :) ja nie jestem minneapolis wczoraj jej to zaproponowałem zgodziła się ech, artystyczna prowokacja trzeciorzędna :))) XpLove :))) jak w piosence "Celina" Staszewskiego "ja tylko tak dla draki, wybaczcie mi... to już ballady krrrrrreeeeeeeeeeeeeeees!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: znowu je podnieciłam wrew IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 16:20 Przestan!To te glupie posty laduja jak im sie podoba!!!:))) Tobie wypada gustowac w kobietach!:)))A w ogole to mam swietny humor dzisiaj!:))Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: znowu je podnieciłam wrew 05.12.01, 16:28 minnie, a nie cierpisz ty na kompeks dypa? (boleslawa). Samcia, bede potrzebowala twojej pomocy. Otoz minnie rozdwoil sie jaz. niezbedny tedy jezd mi chirurg, ktory sampzaparwszy sie o sciane, ciulnie minnie w miedzyucz. wtedy ja wyjme jej jaz, ktory zagniezdzil jej sie z obu polowkach. polowki te wyjme i przyzegam przyzegalka, a nastepnie zdezynfekuje nadmanganianem. a potem obaczym, jaki bedzie efekt. koperta na parapecie podzielim sie na cztery z czortem i pomeranka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: znowu je podnieciłam wrew IP: 10.0.4.* 05.12.01, 16:38 mina.mina napisał(a): > minnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrew Re: znowu je podnieciłam wrew IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 16:33 Wrewie, nie utożsamiam Ciebie z Minni. Wtedy podpięłam posta do Niej z pośpiechu pod Twój. Przepraszam, że nie wyprostowałam od razu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Sorki IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 16:36 Komedia pomyłek:))) Przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: znowu je podnieciłam IP: 10.0.4.* 05.12.01, 16:31 Przykro mi, że cię rozczaruję :( Rozumiem, że czujesz ze mną jakiś kontakt, bo rzeczywiście jest nić porozumienia... Tyle tylko, że mnie żadne prowokacje nie bawią - nawet te artystyczne, których jestem w stanie nie potępić. Być może wynika to stąd, że jestem facetem już starszym i poważnym (niektórzy mówią, że śmiertelnie). Nie szukam tu zabawy. Kieruję się tym, co zapisano w rozwinięciu nazwy forum, tzn. "poznam, polubię" i... znajduję to (wbrew temu, co niektórzy sądzą). Pozdrawiam - wrew Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: znowu je podnieciłam wrew 05.12.01, 16:36 a my to co? tez mlode kozy jezdeswa! powagi w nas za nic, towarzyskie przecie ten for jezd, ni? ej, pozbadz sie powagi, zaszalej trocha, luzik, luzik! wesolosc jest buntem przeciwko tragedii zycia - jedynym buntem o pozorach zwyciwestwa! szalej z nami na wesolo, nie badz smetas! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: "znowu dały sie zrobić w .." 05.12.01, 16:33 Tak powinien brzmieć tytuł, o sławetne Panie z Ligi :))))) hi,hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: men_ 05.12.01, 16:37 a ty lepiej siebie pilnuj, co? hahaha - niektorzy wiedza o co chodzi!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Czort 05.12.01, 16:41 czort napisał(a): > a ty lepiej siebie pilnuj, co? > hahaha - niektorzy wiedza o co chodzi!!!!!!!!! A Ty lepiej zmykaj na czat - wszyscy wiedza, że tam Ci tylko wychodzi ..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: czort 05.12.01, 16:45 czort napisał(a): > ale ja polykac nie umiem! A myslałem, że przynajmniej ja Ciebie rozumiem na forum, teraz widzę, że nie Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: czort 05.12.01, 16:48 czort napisał(a): > nie czytasz innych wypowiedzi? Nie mam czasu na takie zabawy, których na przykład Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: men 05.12.01, 16:56 a mnie prawde mowiac - i zdradze, ze reszcie pan z ligi toze - jeden chuj kto nas zabawia. kazda ofiare chtnie przyjmujemy, nawet najdurniejsza. takie hobby. PS a niech wam wszystkim dupy skreci z zalu. wlasnie mezus przytachal mi w prezencie na rychla rocznice slubu 6 butelek szampana i 12 butelek baaaaaaardzo przedniego wina. sa jeszcze kurwa prawdziwi faceci na tym swiecie hahaha! moj mezus uber alles!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Do Pań z Ligi IP: 10.0.4.* 05.12.01, 16:48 Jak to już dziś pisałem do autora wątku, ja nie gustuję w prowokacjach. Hurtem dziękuję za wyjaśnienia dotyczące postrzegania mojej tożsamości i wycofuję się... nie do końca przekonany. Pozdrawiam i do spotkania przy innej okazji. wrew Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Do Pań z Ligi 05.12.01, 16:51 a przeczytaj dokladnie gore - dla ciebie tez cos bylo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: wrew IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 17:00 sorry za nieporozumienia nie rozczarowałeś mnie, bo przecież nie liczyłem na nic czuję się ofiarą własnych prowokacji ale własną swoją ofiarą jak to sensownie zakończyć? po prostu zostawić? ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: wrew IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 18:44 mina twoja porada jest na poziomie ekologicznego aspektu twego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Do xpOVER IP: 10.0.4.* 05.12.01, 17:22 Gość portalu: xpOVER napisał(a): > jak to sensownie zakończyć? > po prostu zostawić? > > ... Sens w życiu? A to forum to życie samo... Cieszę się, że spotkałem tu Ciebie i Minneapolis. Chciałbym móc Was spotkać także w przyszłości. Sprawa nicków jest skomplikowana. Ja sam przekonałem się, że nie warto ich zmieniać... i to bez względu na to, co się zdarzyło. Nawet jeżeli niezmienność wymaga pewnej siły i odwagi. Pozdrawiam - wrew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: Do xpOVER IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 18:56 nie zmienię nicka... wystarczy mi modify, żadna to zresztą odwaga. Zabrnąłem tylko na moment tylko w wątku dot. sprzedaży nicka są tacy co nie dam im rady "dosrać" ani nie ma gdzie ani nie odróżnią mojej miny i innego diabelstwa od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: Do xpOVER IP: *.turboline.skynet.be 05.12.01, 19:00 xp, ciolku jeden! mina to jest zydowskie imie zenskie, nie tylko to, co by ci sasiedzi chetnie podlozyli pod wycieraczke lub to, co glupiego na twarzy przybierasz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) 05.12.01, 19:26 Od czasu do czasu obserwuję te bezpardonowe walki na forum miedzy obozami „za” i „przeciw”. Zrobił się lekki kocioł bałkański ale nie mogę powiedziec ze mam do tego pejoratywny stosunek. W lekkie zdumienie wprawia mnie jedynie fakt, jak jedni starają się naprowadzić drugich na jedynie słuszną ścieżkę postępowania. Donkichot Zdumienie graniczy tu z lekką ironią. Ale nie ironią elementarną, nie w stosunku do konkretnych przypadków ale do ogółu zjawiska. Uwielbiam magię wielkich liczb i reprezentatywne próby statystyczne. Mnogość natury budzi mój szacunek i daję pokorę. Wolność to możliwość podejmowania świadomych wyborów... niektórzy chyba o tym zapominają na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) IP: 10.0.4.* 05.12.01, 19:34 Witaj! Pisaliśmy w jednym czasie, a może nawet równocześnie też czytaliśmy się nawzajem... Czy nie ma w tym jakiejś magii? Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) 05.12.01, 19:45 Gość portalu: wrew napisał(a): > Witaj! Pisaliśmy w jednym czasie, a może nawet równocześnie też czytaliśmy się > nawzajem... Czy nie ma w tym jakiejś magii? Witaj ;)))))) Wiele rzeczy można robić równoczesnie bez uszczerbku dla swojej różnorodności. To mnie cieszy kto to rozumie. To jest magia. wszystkim polecam: Gdy niebo staje się podłogą Traci przejrzystość i błękit Niebo bezkarnie deptać mogą Ludzie wyzbyci istnienia męki Tyle już nieudanych prób By witać przyszłość, żegnać przeszłość Zostawmy ziemi ciężar stóp A niebu jego niebieskość Pozdrawiam ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) IP: 10.0.4.* 05.12.01, 23:58 laura! napisał(a): > wszystkim polecam: > > Gdy niebo staje się podłogą > Traci przejrzystość i błękit > Niebo bezkarnie deptać mogą > Ludzie wyzbyci istnienia męki > Tyle już nieudanych prób > By witać przyszłość, żegnać przeszłość > Zostawmy ziemi ciężar stóp > A niebu jego niebieskość Wróciłem wreszcie i znów to czytam... Dziś pisałem do xp, stawiając sens w życiu pod znakiem zapytania. Nie ma sensownych zakończeń, bo cokolwiek zrobimy, nie dojdziemy do końca, lecz horyzont przesunie się i zobaczymy coś nowego... Tak samo jest w poezji: ma ona tyle sensu, ile go w niej zobaczymy. Czytam to i przeżywam gonitwę myśli i emocji, które bynajmniej nie dotyczą tego, co tutaj się dzieje. Chociaż widzę i te bliższe znaczenia, to jednak dla mnie w tej chwili są one mniej ważne... Ta wieloznaczność to wielka siła poezji! A Ty jesteś dobrą wróżką, która chodzi i rozrzuca perełki... Chciałbym, aby xp też znalazł coś dla siebie, bo i on tego potrzebuje. Dziękuję Lauro! Śpij dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpover Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 19:48 laura, przepraszam poniosło mnie. Dobrze, że jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) 05.12.01, 19:55 Zalecam znana nam zasadę dystansu... komfort pracy umysłu i emocji... uwielbiam ten luksus. Oglądać świat z lotu Ptaszyska, to też uwielbiam ;)))))Chyba wejdzie do kanonu moich mysli. Pozdrawiam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 20:11 oto moja porażka, pozbawienie się dystansu wobec podstarzałych rozgdakanych kokoszek. To przez to, że próbowałem je szanować. I'm back :) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) 05.12.01, 22:26 więc wyjdź z tego z podniesioną głową... znalazłam coś na ta okazję: ...potęgowanie oszustwa żeby przed samym sobą zachować równowagę miedzy cięzarem a próba oddechu czyli lotem ... /Śliwonik skrajności tak pociągają, nic na to nie poradzę ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIOŁEK MINA? PRZESRANE... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 19:29 A CO TY CHCESZ ROBIĆ NA MOJEJ WYCIERACZCE, KROWI PLACKU? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciolku Re: MINA? PRZESRANE... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 20:56 moi koledzy na tobie krowi placku, rozmarzony jakiś jesteś czy jak? Moi koledzy to esteci, a ty to mina. Wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do xpOVER IP: 10.0.4.* 05.12.01, 19:27 Teraz się miotasz i motasz. To normalne. Wiesz, mnie kiedyś w takim momencie zdarzyła się awaria serwera. Z konieczności ograniczyłem wtedy częstotliwość czytania postów, a moje reakcje były bardzo opóźnione. Zacząłem wtedy zupełnie inaczej patrzeć na to, co się działo. Zobaczyłem więcej i głębiej, a także zacząłem lepiej rozumieć uczestników całej afery. Taka nieobecność skutkuje też tym, że pojawia się kilkanaście nowych wątków, w których kłuje się nieobecnego i wyśmiewa. Jest to robione subtelnie - tak, że praktycznie nie ma jak zareagować. Do tego właśnie trzeba siły - aby to przetrwać. Później zaczyna się kolejna burza, w której jeśli uczestniczysz, to już bardziej świadomie. Odwaga jest potrzebna na tym właśnie etapie. Co dzieje się dalej - nie wiem... Wchodzisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XPover Re: Do xpOVER IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 19:42 PROWOKUJESZ:) WIELE RAZY WYGRYWAŁEM Z KOALICJĄ LEPSZEJSZYCH MOŚKÓW. NIE WIM CZY CZYTAŁEŚ MEGO MAILA, NASTĄPIŁO WIELKIE WYLUZOWANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrew Re: Do xpOVER IP: 10.0.4.* 05.12.01, 20:24 Dopiero teraz odebrałem maila. Odpowiedź dostaniesz, niestety, dopiero jutro. Dam Ci też adres, który sprawdzam regularnie... Teraz u mnie nastąpi czasowa transformacja:))) Laura wie, co to znaczy. Nie prowokowałem Cię, lecz wydawało mi się, że uświadamiam coś. To niepotrzebne! Na razie! Odpowiedz Link Zgłoś