Dodaj do ulubionych

znowu je podnieciłam

05.12.01, 15:43
Obserwuj wątek
    • karita Re: znowu je podnieciłam 05.12.01, 15:45
      taaaaa...ale co z tego ?
    • minneapolis Re: znowu je podnieciłam 05.12.01, 15:48
      hasło brzmi
      oczywiste
      kto pierwszy ten lepszy
      pa
    • men_ Re: znowu je podnieciłam 05.12.01, 15:49
      Może to jakies internetowe "dziwadełko" w stylu innej nam zananej tutaj - co
      tylko "po kabelku" podnieca ?:)))
      • mina.mina w przerwie miedzy pacjentami 05.12.01, 15:52
        men, zajmij sie minnie. ona w sam raz dla ciebie.
        • men_ Re: do miny 05.12.01, 16:06
          mina.mina napisał(a):

> men, zajmij sie minnie. ona w sam raz dla ciebie.

o.k. - ale Ty mario, tez pasujecie do siebie

• niunieczka Re: do ...... mena 05.12.01, 15:59
        szkoda, ze ty taki jakby bez kabelka,
        • men_ Re: do niuni 05.12.01, 16:05
          niunieczka napisał(a):

> szkoda, ze ty taki jakby bez kabelka,

Szkoda, że Ty tylko tak gadasz i szkoda, że tylko na tym kabelku

• Gość: wrew Re: znowu je podnieciłam IP: 10.0.4.* 05.12.01, 15:56
      No właśnie, znów... I nie mogę zrozumieć po co. Skalę możliwych reakcji już
      przecież poznałaś. Zaczynam podejrzewać, że orientujesz się nie tylko na cele
      naukowe... i dajesz się ponieść emocjom nie mającym z nimi nic wspólnego.
      Przesada.
      • Gość: samanta1 Re: znowu je podnieciłam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 16:03
        Tyyy..minnni a moze Ty gustujesz w dziewczynkach co?
        • minneapolis Samanta, w Tobie! 05.12.01, 16:06
          papa
        • Gość: wrew Re: znowu je podnieciłam IP: 10.0.4.* 05.12.01, 16:18
          Witaj Samanto! Widzę, że nastrój masz złośliwy i trochę obawiam się reakcji po
          tym, co chcę Ci napisać... Otóż jesteś już drugą osobą (po Pomerance jeśli
          dobrze pamiętam, a jeśli źle, to ją przepraszam), która utożsamia mnie z
          minneapolis. Możliwe, że wynikło to z pomyłki przy "podpinaniu" posta pod
          adresata. Ponieważ jednak to drugi przypadek w tym samym temacie, to niestety
          nie mogę wykluczyć złośliwej insynuacji... Oświadczam po raz drugi: nie jestem
          minneapolis. Piszę to, nie logując się przedtem. Jeżeli masz wątpliwości kto to
          pisze, to łatwo możesz to sprawdzić - mój adres mailowy znasz.

wrew
      • minneapolis Re: znowu je podnieciłam 05.12.01, 16:05
        wrew Tobie jednemu to powiem,
        szkoda, że się nie zgłosiłeś
        używając tego nicka
        miałbyś tyle komentarzy
        :))) zawsze :)
        ja nie jestem minneapolis
        wczoraj jej to zaproponowałem
        zgodziła się
        ech, artystyczna prowokacja
        trzeciorzędna
        :)))
        XpLove
        :)))
        jak w piosence "Celina" Staszewskiego "ja tylko tak dla draki, wybaczcie mi...
        to już ballady krrrrrreeeeeeeeeeeeeeees!"
        • Gość: samanta1 Re: znowu je podnieciłam wrew IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 16:20
          Przestan!To te glupie posty laduja jak im sie podoba!!!:))) Tobie wypada
          gustowac w kobietach!:)))A w ogole to mam swietny humor dzisiaj!:))Pozdrowionka!
          • mina.mina Re: znowu je podnieciłam wrew 05.12.01, 16:28
            minnie, a nie cierpisz ty na kompeks dypa? (boleslawa). Samcia, bede
            potrzebowala twojej pomocy. Otoz minnie rozdwoil sie jaz. niezbedny tedy jezd
            mi chirurg, ktory sampzaparwszy sie o sciane, ciulnie minnie w miedzyucz. wtedy
            ja wyjme jej jaz, ktory zagniezdzil jej sie z obu polowkach. polowki te wyjme i
            przyzegam przyzegalka, a nastepnie zdezynfekuje nadmanganianem. a potem
            obaczym, jaki bedzie efekt.
            koperta na parapecie podzielim sie na cztery z czortem i pomeranka.
            • Gość: wrew Re: znowu je podnieciłam wrew IP: 10.0.4.* 05.12.01, 16:38
              mina.mina napisał(a):

> minnie
          • Gość: Wrew Re: znowu je podnieciłam wrew IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 16:33
            Wrewie, nie utożsamiam Ciebie z Minni. Wtedy podpięłam posta do Niej z
            pośpiechu pod Twój. Przepraszam, że nie wyprostowałam od razu!
            • Gość: pomerank Sorki IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.01, 16:36
              Komedia pomyłek:))) Przepraszam!
        • Gość: wrew Re: znowu je podnieciłam IP: 10.0.4.* 05.12.01, 16:31
          Przykro mi, że cię rozczaruję :( Rozumiem, że czujesz ze mną jakiś kontakt, bo
          rzeczywiście jest nić porozumienia... Tyle tylko, że mnie żadne prowokacje nie
          bawią - nawet te artystyczne, których jestem w stanie nie potępić. Być może
          wynika to stąd, że jestem facetem już starszym i poważnym (niektórzy mówią, że
          śmiertelnie). Nie szukam tu zabawy. Kieruję się tym, co zapisano w rozwinięciu
          nazwy forum, tzn. "poznam, polubię" i... znajduję to (wbrew temu, co niektórzy
          sądzą).

Pozdrawiam - wrew
          • czort Re: znowu je podnieciłam wrew 05.12.01, 16:36
            a my to co? tez mlode kozy jezdeswa! powagi w nas za nic, towarzyskie przecie
            ten for jezd, ni?
            ej, pozbadz sie powagi, zaszalej trocha, luzik, luzik!
            wesolosc jest buntem przeciwko tragedii zycia - jedynym buntem o pozorach
            zwyciwestwa! szalej z nami na wesolo, nie badz smetas!
    • men_ Re: "znowu dały sie zrobić w .." 05.12.01, 16:33
      Tak powinien brzmieć tytuł, o sławetne Panie z Ligi :)))))

hi,hi,hi
      • czort Re: men_ 05.12.01, 16:37
        a ty lepiej siebie pilnuj, co?
        hahaha - niektorzy wiedza o co chodzi!!!!!!!!!
        • men_ Re: Czort 05.12.01, 16:41
          czort napisał(a):

> a ty lepiej siebie pilnuj, co?
          > hahaha - niektorzy wiedza o co chodzi!!!!!!!!!

A Ty lepiej zmykaj na czat - wszyscy wiedza, że tam Ci tylko wychodzi ..:)))

• czort Re: men_ 05.12.01, 16:43
            ale ja polykac nie umiem!
            • men_ Re: czort 05.12.01, 16:45
              czort napisał(a):

> ale ja polykac nie umiem!

A myslałem, że przynajmniej ja Ciebie rozumiem na forum, teraz widzę, że nie

• czort Re: men 05.12.01, 16:47
                nie czytasz innych wypowiedzi?
                • men_ Re: czort 05.12.01, 16:48
                  czort napisał(a):

> nie czytasz innych wypowiedzi?

Nie mam czasu na takie zabawy, których na przykład
                • mina.mina Re: men 05.12.01, 16:56
                  a mnie prawde mowiac - i zdradze, ze reszcie pan z ligi toze - jeden chuj kto
                  nas zabawia. kazda ofiare chtnie przyjmujemy, nawet najdurniejsza. takie hobby.
                  PS a niech wam wszystkim dupy skreci z zalu. wlasnie mezus przytachal mi w
                  prezencie na rychla rocznice slubu 6 butelek szampana i 12 butelek baaaaaaardzo
                  przedniego wina. sa jeszcze kurwa prawdziwi faceci na tym swiecie hahaha! moj
                  mezus uber alles!!!!!
    • Gość: wrew Do Pań z Ligi IP: 10.0.4.* 05.12.01, 16:48
      Jak to już dziś pisałem do autora wątku, ja nie gustuję w prowokacjach. Hurtem
      dziękuję za wyjaśnienia dotyczące postrzegania mojej tożsamości i wycofuję
      się... nie do końca przekonany. Pozdrawiam i do spotkania przy innej okazji.

wrew
      • czort Re: Do Pań z Ligi 05.12.01, 16:51
        a przeczytaj dokladnie gore - dla ciebie tez cos bylo!
      • Gość: xpOVER Re: wrew IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 17:00
        sorry za nieporozumienia
        nie rozczarowałeś mnie, bo przecież nie liczyłem na nic

czuję się ofiarą własnych prowokacji
        ale własną swoją ofiarą
        jak to sensownie zakończyć?
        po prostu zostawić?

...
        • mina.mina Re: wrew 05.12.01, 17:04
          dokonac samoutylizacji!
          • Gość: xp Re: wrew IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 18:44
            mina twoja porada jest na poziomie ekologicznego aspektu twego nicka
        • Gość: wrew Do xpOVER IP: 10.0.4.* 05.12.01, 17:22
          Gość portalu: xpOVER napisał(a):

> jak to sensownie zakończyć?
          > po prostu zostawić?
          >
          > ...

Sens w życiu? A to forum to życie samo...

Cieszę się, że spotkałem tu Ciebie i Minneapolis. Chciałbym móc Was spotkać także
          w przyszłości. Sprawa nicków jest skomplikowana. Ja sam przekonałem się, że nie
          warto ich zmieniać... i to bez względu na to, co się zdarzyło. Nawet jeżeli
          niezmienność wymaga pewnej siły i odwagi.

Pozdrawiam - wrew
          • Gość: xpOVER Re: Do xpOVER IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 18:56
            nie zmienię nicka... wystarczy mi modify, żadna to zresztą odwaga.
            Zabrnąłem tylko na moment tylko w wątku dot. sprzedaży nicka

są tacy co nie dam im rady "dosrać"
            ani nie ma gdzie ani nie odróżnią
            mojej miny i innego diabelstwa od siebie
            • Gość: Mina Re: Do xpOVER IP: *.turboline.skynet.be 05.12.01, 19:00
              xp, ciolku jeden! mina to jest zydowskie imie zenskie, nie tylko to, co by ci
              sasiedzi chetnie podlozyli pod wycieraczke lub to, co glupiego na twarzy
              przybierasz!!!
              • laura! Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) 05.12.01, 19:26
                Od czasu do czasu obserwuję te bezpardonowe walki na forum miedzy obozami „za”
                i „przeciw”. Zrobił się lekki kocioł bałkański ale nie mogę powiedziec ze mam
                do tego pejoratywny stosunek.
                W lekkie zdumienie wprawia mnie jedynie fakt, jak jedni starają się naprowadzić
                drugich na jedynie słuszną ścieżkę postępowania. Donkichot Zdumienie graniczy
                tu z lekką ironią. Ale nie ironią elementarną, nie w stosunku do konkretnych
                przypadków ale do ogółu zjawiska. Uwielbiam magię wielkich liczb i
                reprezentatywne próby statystyczne. Mnogość natury budzi mój szacunek i daję
                pokorę. Wolność to możliwość podejmowania świadomych wyborów... niektórzy chyba
                o tym zapominają na tym forum.
                • Gość: wrew Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) IP: 10.0.4.* 05.12.01, 19:34
                  Witaj! Pisaliśmy w jednym czasie, a może nawet równocześnie też czytaliśmy się
                  nawzajem... Czy nie ma w tym jakiejś magii?
                  • laura! Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) 05.12.01, 19:45
                    Gość portalu: wrew napisał(a):

> Witaj! Pisaliśmy w jednym czasie, a może nawet równocześnie też czytaliśmy się
                    > nawzajem... Czy nie ma w tym jakiejś magii?

Witaj ;)))))) Wiele rzeczy można robić równoczesnie bez uszczerbku dla swojej
                    różnorodności. To mnie cieszy kto to rozumie. To jest magia.

wszystkim polecam:

Gdy niebo staje się podłogą
                    Traci przejrzystość i błękit
                    Niebo bezkarnie deptać mogą
                    Ludzie wyzbyci istnienia męki
                    Tyle już nieudanych prób
                    By witać przyszłość, żegnać przeszłość
                    Zostawmy ziemi ciężar stóp
                    A niebu jego niebieskość

Pozdrawiam ;)))))

• Gość: wrew Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) IP: 10.0.4.* 05.12.01, 23:58
                      laura! napisał(a):

> wszystkim polecam:
                      >
                      > Gdy niebo staje się podłogą
                      > Traci przejrzystość i błękit
                      > Niebo bezkarnie deptać mogą
                      > Ludzie wyzbyci istnienia męki
                      > Tyle już nieudanych prób
                      > By witać przyszłość, żegnać przeszłość
                      > Zostawmy ziemi ciężar stóp
                      > A niebu jego niebieskość

Wróciłem wreszcie i znów to czytam... Dziś pisałem do xp, stawiając sens w życiu
                      pod znakiem zapytania. Nie ma sensownych zakończeń, bo cokolwiek zrobimy, nie
                      dojdziemy do końca, lecz horyzont przesunie się i zobaczymy coś nowego... Tak
                      samo jest w poezji: ma ona tyle sensu, ile go w niej zobaczymy. Czytam to i
                      przeżywam gonitwę myśli i emocji, które bynajmniej nie dotyczą tego, co tutaj się
                      dzieje. Chociaż widzę i te bliższe znaczenia, to jednak dla mnie w tej chwili są
                      one mniej ważne... Ta wieloznaczność to wielka siła poezji! A Ty jesteś dobrą
                      wróżką, która chodzi i rozrzuca perełki... Chciałbym, aby xp też znalazł coś dla
                      siebie, bo i on tego potrzebuje. Dziękuję Lauro! Śpij dobrze.
                • Gość: xpover Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 19:48
                  laura, przepraszam poniosło mnie.
                  Dobrze, że jesteś.
                  • laura! Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) 05.12.01, 19:55
                    Zalecam znana nam zasadę dystansu...
                    komfort pracy umysłu i emocji...
                    uwielbiam ten luksus.
                    Oglądać świat z lotu Ptaszyska, to też uwielbiam ;)))))Chyba wejdzie do kanonu
                    moich mysli.
                    Pozdrawiam Cię.
                    • Gość: xpOVER Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 20:11
                      oto moja porażka, pozbawienie się dystansu wobec podstarzałych rozgdakanych
                      kokoszek. To przez to, że próbowałem je szanować. I'm back :)
                      • laura! Re: W obronie wszystkich i wszystkiego ;))))) 05.12.01, 22:26
                        więc wyjdź z tego z podniesioną głową...

znalazłam coś na ta okazję:

...potęgowanie oszustwa żeby
                        przed samym sobą
                        zachować równowagę miedzy cięzarem
                        a próba oddechu czyli lotem ... /Śliwonik

skrajności tak pociągają, nic na to nie poradzę ;))))
              • Gość: CIOŁEK MINA? PRZESRANE... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 19:29
                A CO TY CHCESZ ROBIĆ NA MOJEJ WYCIERACZCE, KROWI PLACKU?
                • mina.mina Re: MINA? PRZESRANE... 05.12.01, 20:47
                  nie ja, ciole, twoi koledzy!
                  • Gość: ciolku Re: MINA? PRZESRANE... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 20:56
                    moi koledzy na tobie krowi placku, rozmarzony jakiś jesteś czy jak? Moi koledzy
                    to esteci, a ty to mina. Wszystko jasne.
            • Gość: wrew Re: Do xpOVER IP: 10.0.4.* 05.12.01, 19:27
              Teraz się miotasz i motasz. To normalne. Wiesz, mnie kiedyś w takim momencie
              zdarzyła się awaria serwera. Z konieczności ograniczyłem wtedy częstotliwość
              czytania postów, a moje reakcje były bardzo opóźnione. Zacząłem wtedy zupełnie
              inaczej patrzeć na to, co się działo. Zobaczyłem więcej i głębiej, a także
              zacząłem lepiej rozumieć uczestników całej afery. Taka nieobecność skutkuje też
              tym, że pojawia się kilkanaście nowych wątków, w których kłuje się nieobecnego
              i wyśmiewa. Jest to robione subtelnie - tak, że praktycznie nie ma jak
              zareagować. Do tego właśnie trzeba siły - aby to przetrwać. Później zaczyna się
              kolejna burza, w której jeśli uczestniczysz, to już bardziej świadomie. Odwaga
              jest potrzebna na tym właśnie etapie. Co dzieje się dalej - nie wiem...
              Wchodzisz???
              • Gość: XPover Re: Do xpOVER IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.12.01, 19:42
                PROWOKUJESZ:)
                WIELE RAZY WYGRYWAŁEM Z KOALICJĄ LEPSZEJSZYCH MOŚKÓW.
                NIE WIM CZY CZYTAŁEŚ MEGO MAILA, NASTĄPIŁO WIELKIE WYLUZOWANIE.
                • Gość: wrew Re: Do xpOVER IP: 10.0.4.* 05.12.01, 20:24
                  Dopiero teraz odebrałem maila. Odpowiedź dostaniesz, niestety, dopiero jutro.
                  Dam Ci też adres, który sprawdzam regularnie... Teraz u mnie nastąpi czasowa
                  transformacja:))) Laura wie, co to znaczy. Nie prowokowałem Cię, lecz wydawało
                  mi się, że uświadamiam coś. To niepotrzebne!

Na razie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka