edzioszka 16.06.03, 17:35 Czego się boimy? Jutra? Tego,że nie wszystko jest zawsze takim jak sobie zaplanowaliśmy i wymarzyliśmy? Czy może jest to jakieś potraumatyczne doznanie nad którym nie jesteśmy w stanie zapanować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znawca Re: Lęk... 11.08.03, 10:25 Ja się boję lęków i strachów, a poniekąd również niepokojów. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Lęk... 11.08.03, 17:11 znawca napisał: > Ja się boję lęków i strachów, a poniekąd również niepokojów. Ze mna mina Ci wszelkie leki, strachy i poniekad rowniez niepokoje. Odpowiedz Link Zgłoś
realny.wirtualny Re: Lęk... 11.08.03, 22:03 kto się boi bać ten niczego się nie boi, czy boi się wszystkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Lęk... 11.08.03, 22:14 kto się boi bać, to się boi nawet i tego, czego wydaje mu się, że się nie obawia...;) Odpowiedz Link Zgłoś
realny.wirtualny Re: Lęk... 11.08.03, 22:20 obawiałbym się jednak tego, że ten, co się boi bać żyje w strachu przed zupełnie czym innym niż pierwotny przedmiot strachu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Lęk... 11.08.03, 22:23 on się boi własnej słabości i odsłonięcia jej przed światkiem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
realny.wirtualny Re: Lęk... 11.08.03, 22:40 edzioszka, teraz to i ja zaczałem sie bac, ja i tak usuwam i publikuje (zawodowo) ale zeby jeszcze tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś