Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 06:44 Więcej Bożych Ciał w roku!!! Wtedy będę mogła sobie spokojnie,bez tłoku, do pracy dojeżdżać. Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enancjo Re: Świateczny postulat 19.06.03, 07:09 .. moze lepiej wiecej w kalendarzu czwartkow swiatecznych, co by sie mozna bylo mostkowac z weekendem .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jesli chodzi, o boskie ciala..................... 19.06.03, 07:14 to jak, najbardziej popieram, siemaneczko przedprocesyjne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: jesli chodzi, o boskie ciala................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 07:18 Kicius, u mnie pod praca stale procesja po wizy. Juz to na mnie zadnego wrazenia nie robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 sorrki, bo juz zapomialem................. 19.06.03, 07:22 jakbys mogla, przy okazji rzucic mi na malpe, w przedstawicielswie jakiej to krainy, miodem i mlekiem plynacej, Ty pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: sorrki, bo juz zapomialem................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 07:31 Rzuciłam, i juz pewnie masz, ale nie na @ :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 dziekujemy, razem z cwajkitkiem................... 19.06.03, 07:33 a pamietasz jakie kiedys byly, boskie ciala, z flipem i flapem, winetou, ktory wrzeszczal: Hande Hoch!!! i koniem, ktory mowil:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: dziekujemy, razem z cwajkitkiem.............. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 07:45 Pamiętam,ale za diabła nie moge sobie przypomnieć, z kim Bożenka Walter na foteliku siadywała...Z Tadziem Sznukiem? I jak to sie nazywało?? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 studio 2, ale to, to dawali w wolne soboty 19.06.03, 07:50 ktore byly, raz na cztery tygodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 wolne soboty raz na 4 tyg. to i tak wtedy lepsze IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 07:55 było, niż Boże Ciało raz na rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Świateczny postulat 19.06.03, 08:07 więcej ślicznych ciał w rozkroku ! Wtedy będę mógł sobie niespokojnie, w tłoku, poleżeć na boku. Dzień dobry :) Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Więcej Bożych Ciał w roku!!! > Wtedy będę mogła sobie spokojnie,bez tłoku, do pracy dojeżdżać. > Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Świateczny postulat IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 08:09 A Ciebie jakie licho tu przygnało w Boże Ciało? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: Świateczny postulat 19.06.03, 08:18 licho nie śpi, na każdym bożym ciele :) Ten autubus do pracy mi się wydawał rano podejrzanie pusty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Świateczny postulat IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.06.03, 20:03 E tam, mnie się taki pusty podobał! Szkoda tylko, że nie zdążyłam na wszystkich wolnych miejscach sobie usiąść. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Świateczny postulat 20.06.03, 14:01 Zatem więcej Bożych Ciał w roku!!!! Zebyś mogła spokojnie, bez tłoku, do pracy dojeżdżać :-))) Dzień Dobry Maryjko:) Miłego weekendu :-)) Odpowiedz Link Zgłoś