Dodaj do ulubionych

Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie pozna

19.07.07, 12:43
hej,
nie wiem czy to dobre miejsce na ogłoszenie, ale znalazłąm tutaj takie posty,
więc pomyslałam sobie czemu nie, moze i ja spróbuje, a co mi szkodzi.
Jestem 31 letnią atrakcyjną kobietką, ciepłą, otwartą ,spontaniczną,
konkretną ale czasami z głową w chmurach marzycielką, i chyba trochę
zwariowaną (ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu),
Nie interesują mnie przelotne zajomości i romanse, szukam prawdziwego
uczucia, związku.
To może na tyle.Pozdrawiam i Buziaki
A tym czasem, buziaki dla wszytskich samotnych pań i panów
Obserwuj wątek
    • nancyboy Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 12:49
      Wydaje mi się, że za mało napisałaś o sobie. Brakuje na przykład informacji o
      tym jakie masz zdanie na temat tarczy antyrakietowej.
      • warkocz-renaty Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 12:50
        he he he uśmiałam się jak norka
    • niedo-wiarek Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 12:51
      wzrost?
      waga?
      rozmiar i prametry biustu?
      długość nogi?

I przydałoby się jeszcze zdjęcie ;)
      • wraczek No i seria kretyńskich pytań na dzień dobry. 19.07.07, 12:57
        Z istotnych informacji Warkocz-Renaty nie podała jedynie części kraju, w której
        przebywa.
        • niedo-wiarek Obłudnik 19.07.07, 12:59
          albo pederasta.

Dla normalnego mężczyzny są to jak najbardziej sensowne pytania ;)
          • wraczek Re: Obłudnik 19.07.07, 13:02
            Suche dane guzik Ci powiedzą. A nawet zdjęcie nie pokaże Ci czy kobieta ma np.
            wdzięk, który potrafi ukryć wszelkie wady urody. Jeśli zaś postrzegasz kobiety
            przede wszystkim tymi kategoriami to sobie kup Playboya. Tam ideałów jest bez
            liku.
            • niedo-wiarek Re: Obłudnik 19.07.07, 13:04
              Na temat cech swojego charakteru też można kłamać. I w tej dziedzinie tak samo
              mało ideałów jak w przypadku urody - tyle że maskować się łatwiej ;)
              • wraczek Re: Obłudnik 19.07.07, 13:24
                Jeśli ktoś napisze: - Mam 170 centymetruw - to nie wiadomo czy to prawda.
                Jeśli zaś ktoś napisze: - Jezdem inteligentna - to jest to zdecydowanie
                łatwiej weryfikowalne.

Błędy oczywiście popełniłem celowo.
                • niedo-wiarek Re: Obłudnik 19.07.07, 13:27
                  Znajomość zasad ortografii rzeczywiście można łatwo wreryfikować. Ale jeśli
                  panna pisze: "nie jestem zołzą", to można jej wierzyć tylo na słowo ;)
                  • wraczek Re: Obłudnik 19.07.07, 13:29
                    A co jeśli ma figurę Afrodyty i jest zołzą?
                    • niedo-wiarek Re: Obłudnik 19.07.07, 13:32
                      wraczek napisał:

> A co jeśli ma figurę Afrodyty i jest zołzą?

Wtedy można wyswatać ją sąsiadowi ;)
                      • wraczek Re: Obłudnik 19.07.07, 13:53
                        Słowem, szanse na zainteresowanie sobą naszej uroczej forumowiczki masz
                        niewielkie :-)
                        • niedo-wiarek Re: Obłudnik 19.07.07, 14:07
                          Jasne chłopie, bezwzględnie wygrywasz w tej konkurencji ;)
                          • wraczek Re: Obłudnik 19.07.07, 14:14
                            Tego nie powiedziałem. Ale nasza urocza forumowiczka nie wygląda na taką, która
                            zechce spotkac się z facetem oceniającym ją po odstępstwach od Afrodyty ;-)
                            • hypatia69 Re: Obłudnik 19.07.07, 14:16
                              Na razie nasza urocza forumowiczka zmyła się definitywnie i nie wiadomo, czy
                              zechce spotkać sie z kimkolwiek... Piszemy na maila zgłoszenia?
                              • wraczek Re: Obłudnik 19.07.07, 14:26
                                Chyba się już zdążyła przerazić ilością męskich ideałów na forum. Sądzę że sama
                                się do najbardziej interesującego odezwie. :)
                                • niedo-wiarek Re: Obłudnik 19.07.07, 14:28
                                  wraczek napisał:

> Chyba się już zdążyła przerazić ilością męskich ideałów na forum. Sądzę że
                                  sama
                                  >
                                  > się do najbardziej interesującego odezwie. :)

To fakt. Na Twoim miejscu już szorowałbym szyję i zamawiał kwiaty ;)
                                  • wraczek Re: Obłudnik 19.07.07, 14:31
                                    Szyję myję dwa razy dziennie. :-) A skóry na niedźwiedziu dzielić nie zwykłem.
                                    Co gorsza, mam jedną ohydną wadę. ;-)
                                    • niedo-wiarek Re: Obłudnik 19.07.07, 14:33
                                      wraczek napisał:

> Szyję myję dwa razy dziennie. :-) A skóry na niedźwiedziu dzielić nie
                                      zwykłem.
                                      > Co gorsza, mam jedną ohydną wadę. ;-)

No widzisz, jesteś higieniczny i rozsądny. Na dodatek samokrytyczny. Jednym
                                      słowem - bezkonkurencyjny ;)
                                      • wraczek Re: Obłudnik 19.07.07, 14:35
                                        Nie zapytałes o tę wadę. A coś mi się wydaje, że mimo moich oczywistych zalet
                                        może się ona okazac kluczowa ;-)
                                        • niedo-wiarek Re: Obłudnik 19.07.07, 14:36
                                          wraczek napisał:

> Nie zapytałes o tę wadę. A coś mi się wydaje, że mimo moich oczywistych zalet
                                          > może się ona okazac kluczowa ;-)

Na Twoim miejscu bym się nie przejmował. Współczesna medycyna potrafi czynić
                                          cuda ;)
                                          • wraczek Re: Obłudnik 19.07.07, 14:48
                                            Z poglądami? :-)
                                • hypatia69 Re: Obłudnik 19.07.07, 14:31
                                  "męskich ideałów" Liberum veto. Czemu tylko męskich. Wypraszam sobie.
                                  ;)
                                  • wraczek Re: Obłudnik 19.07.07, 14:34
                                    Ups! Ale gafa. Faktycznie nie zostało podkreślone, że chodzi o płeć przeciwną:-)
            • hun_jord Re: Obłudnik 24.07.07, 09:56
              wraczek napisał:

> Suche dane guzik Ci powiedzą. A nawet zdjęcie nie pokaże Ci czy kobieta ma np.
              > wdzięk, który potrafi ukryć wszelkie wady urody. Jeśli zaś postrzegasz kobiety
              > przede wszystkim tymi kategoriami to sobie kup Playboya. Tam ideałów jest bez
              > liku.

ROTFL
    • paco_lopez Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 12:55
      no ja bym się łapał na luzie, ale jestem starsznie zajęty. i w ogóle to mam
      dziecko. strasznie przepraszam, że zawracam głowę, ale przekażę koledze, tylko
      poproszę o wzrost, bo z tym może byc pewien problem. nie dla kolegi, ale kto to
      moze wiedzieć... resztę załatwię z wrodzoną dyskrecją.
    • hypatia69 Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 13:01
      Kochanie, a jakie masz preferencje? Bo wiesz, ja bardzo chętnie Cię przygarnę.
      Mieszkanie mam, zarabiam nieźle i też marzę o stałym związku. W dodatku
      rewelacyjnie gotuję i kocham dzieci.
      • niedo-wiarek Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 13:05
        No wiesz, tego się po Tobie nie spodziewałem! ;)
        • hypatia69 Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 13:37
          Po kim jak po kim, ale po mnie chyba właśnie można było:))))
          • razamanz Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 13:40
            Z Twojej strony to wygląda, jak chwyt poniżej pasa. Tak się nie godzi :-)))
            • hypatia69 Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 13:43
              Nie no, przepraszam. Chwyt poniżej pasa w moim wykonaniu wygląda *zupełnie*
              inaczej.
              :))))
              • niedo-wiarek Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 13:44
                hypatia69 napisała:

> Nie no, przepraszam. Chwyt poniżej pasa w moim wykonaniu wygląda *zupełnie*
                > inaczej.
                > :))))

Nie potwierdzam, nie zaprzeczam ;)
                • hypatia69 Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 13:46
                  No wiesz, publicznie sie tu nie wypowiadaj... Nie uchodzi...
                  ;)))
                  • niedo-wiarek Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 13:48
                    hypatia69 napisała:

> No wiesz, publicznie sie tu nie wypowiadaj... Nie uchodzi...
                    > ;)))

Już się nie wypowiadam ;P
                    • hypatia69 Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 13:55
                      No teraz to i tak po ptokach... Teraz to juz się wypowiadaj...
                      ;)))
                      • niedo-wiarek Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 14:06
                        Pragnę więc złożyć oświadczenie, że nigdy nie wypowiadam się na poważnie, poza
                        tym jestem przegrzany upałem i generalnie polecam założycielce wątku hypatię69,
                        choć tak naprawdę nie wiem dlaczego, bo nie mam w tej sprawie żadnych pewnych
                        informacji...
                        Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno ;)
                        • hypatia69 Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 14:14
                          "choć tak naprawdę nie wiem dlaczego, bo nie mam w tej sprawie żadnych pewnych
                          informacji..." Jak to nie masz? Przecież fajna jestem tak ogólnie...;)))
                          • niedo-wiarek Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 14:29
                            hypatia69 napisała:

> "choć tak naprawdę nie wiem dlaczego, bo nie mam w tej sprawie żadnych
                            pewnych
                            > informacji..." Jak to nie masz? Przecież fajna jestem tak ogólnie...;)))

Potwierdzam, hypatia69 jest fajna ;)
                            • hypatia69 Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 14:33
                              "Potwierdzam, hypatia69 jest fajna ;)"
                              Dziękuję:))) [Uwielbiam czytać takie teksty:)]
          • niedo-wiarek Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 13:43
            hypatia69 napisała:

> Po kim jak po kim, ale po mnie chyba właśnie można było:))))

Niekoniecznie, niekoniecznie ;)
            • hypatia69 Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 13:44
              No ale można było, można...
              ;)))
    • troche_inny Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 14:30
      takie dane zamieszcza sie w formacie A/S/L + foto.. szkoda czasu na proze..
    • warkocz-renaty Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 14:45
      wcale nie zmyłam się definitywnie, co jakiś czas zagladam i czytam, a jak.
      Zołzą a i owszem pewnie jestem, chyba inaczej nie byłabym w wieku 30 lat sama.
      • hypatia69 Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 14:50
        Niekoniecznie... Coś o tym wiem, a zołzą nie jestem...;)
        Daj ludziom trochę nadziei;)
      • wraczek Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 15:01
        Moim skromnym zdaniem z zołzowatością ma to niewiele wspólnego. Raczej z wysoko
        postawiona poprzeczką :-)
      • tapatik Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 20.07.07, 10:14
        warkocz-renaty napisała:

> wcale nie zmyłam się definitywnie, co jakiś czas zagladam i czytam, a jak.
        > Zołzą a i owszem pewnie jestem, chyba inaczej nie byłabym w wieku 30 lat sama.

Ale położenia geograficznego nadal nie podałaś :-)
      • zagloba48 he he 09.08.07, 12:52
        poczytaj: dlaczego mężczyżni kochają zołzy.
        A może to reklama?
        Pozdrawiam
    • pink.freud Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 19.07.07, 15:07
      Skont klikasz? Wzrost, waga, cyc? Pierzesz, sprzątasz i gotujesz?
      • tymon99 Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 21.07.07, 19:17
        pink.freud napisał:

> Skont klikasz?

a powinien napisać:

skont klikaż?
    • kochanica-francuza po co się męczyć, Photoshop cię wyręczy 19.07.07, 21:08
      to rzecz jasna nie do autorki, ale tak w kwestii urody ;-)

www.humorosy.pl/filmik-105-moc-adobe-photoshop.html
    • hypatia69 Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 20.07.07, 22:00
      Dostał ktoś maia? Bo u mnie pusto....:(
    • pp94 Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 28.07.07, 20:42
      A ja bym Cię chętnie poznał-przynajmniej na "łamach GAZETY" Pozdrawiam: P.P.
    • stachmen1304 Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 05.08.07, 12:50
      Hej! Nazywam się Staszek moje gg 10110988 Porozmawiamy? Pozdrawiam.
    • tia666 Re: Dlaczego nie ta tym forum/30 latka chętnie po 22.08.07, 19:44
      wyjdz z cyberprzestrzeni na ulice, zerknij na ta skromna acz interesujaca osobe,
      ktora widujesz x razy dziennie, zapewniam Cie ze owa osoba rowniez szuka
      prawdziwego zwiazku, wystarczy tylko.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka