Dodaj do ulubionych

SZUKAM CUKIERECZKA!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 19:55
Obserwuj wątek
    • j_bond Re: SZUKAM CUKIERECZKA!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.01, 20:00
      Do ssania, czy ... do kochania ?
      • Gość: samanta Re: SZUKAM CUKIERECZKA!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 20:01
        Juz on wie do czego!!!:)Niech sie ino zjawi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
        • j_bond Re: SZUKAM CUKIERECZKA!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.01, 20:06
          Gość portalu: samanta napisał(a):

> Juz on wie do czego!!!:)Niech sie ino zjawi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Może inna teraz jego lize - za górami, za lasami ...

• Gość: samanta Re: SZUKAM CUKIERECZKA!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 20:11
            moja sprawa ..oki?
            • j_bond Re: SZUKAM CUKIERECZKA!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.01, 21:02
              A nie zazdrosna przypadkiem waćpanna,
              Że tam inna teraz obraca go cudpanna ?
              • pomeranka Re: SZUKAM CUKIERECZKA!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.01, 21:15
                Takiej panny jak Sam to nie ma!!! Widziałam to wiem, Cukiereczek też!!!
                • j_bond Re: SZUKAM CUKIERECZKA!!!!!!!!!!!!!!! 07.12.01, 21:42
                  pomeranka napisał(a):

> Takiej panny jak Sam to nie ma!!! Widziałam to wiem, Cukiereczek też!!!

No może i tak, ale jak sie nie ma, co sie lubi ...

• samanta1 Pomeranka!:))) 07.12.01, 22:01
                    Czesc Kochanienka moja!!!!!!!:))))) Wrocilam do swiata netu! odebralam
                    maila.dzieki serdeczne ale odpisze jak sie naciesze forum!:))))
                    • samanta1 Cukiereczku....................... 07.12.01, 23:15
                      nadal czekam!Mam tak czekac do usmiechnietej smierci?????????
                      • j_bond Re: Cukiereczku....................... 07.12.01, 23:17
                        CICHO, NIE PRZESZKADZAJ FACETOWI
                        • samanta1 Bond 07.12.01, 23:26
                          Moj Cukiereczek luuubi jak mu przeszkadzam!:)))
                          • j_bond Re: Bond 07.12.01, 23:29
                            samanta1 napisał(a):

> Moj Cukiereczek luuubi jak mu przeszkadzam!:)))

TRÓJKĄCIK ????

NIE PRZESZKADZAM, UCIEKAM

• crimen Re: Cukiereczku....................... 07.12.01, 23:22
                        Jestem kochanie:)Prosto z drogi Landryneczko:)))
                        • samanta1 Re: Cukiereczku....................... 07.12.01, 23:25
                          Nareszcie!!!!!!!!Hurrrrrrraaaaaaaaaaaaaa!:))))))))))))))))))))) Wskakuj na
                          czat!:))))))))
                          • Gość: samanta Dosyc tych owowiazkow na dzisiaj!:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 16:50
                            Nudze sie Kochanie!Okropnie!:)
                            • crimen Re: Dosyc tych owowiazkow na dzisiaj!:))) 08.12.01, 17:55
                              Już jestem Landryneczko;)Pier....ć obowiązki:)))Noc należy do nas;)
                              • samanta1 Re: Dosyc tych owowiazkow na dzisiaj!:))) 08.12.01, 18:00
                                Chociaz Ty Cukiereczku mow do mnie ladnie! A obowiazki sa wazne ..tak mysle!:))
                              • samanta1 Re: Dosyc tych owowiazkow na dzisiaj!:))) 08.12.01, 18:01
                                idz na dziada
                                • crimen Re: Dosyc tych owowiazkow na dzisiaj!:))) 08.12.01, 18:09
                                  Już jestem Kochanie, a Ciebie nie ma;)
                                  • Gość: samanta Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 18:32
                                    sie znalazlam!:))))
                                    • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 18:49
                                      I nie gub się więcej;)
                                      • samanta1 Re: Przeciez... 08.12.01, 18:51
                                        Alez Ty masz dzisiaj spowolnienie Skarbie! Mowilam :zamiast swinstwa po nocy
                                        pisac trzeba bylo grzecznie isc do lozeczka!:))
                                        • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 18:56
                                          Sam w łóżeczku i tak bym nie zasnął;)Miałem się przewracać do rana? :)))
                                          • samanta1 Re: Przeciez... 08.12.01, 19:01
                                            Taaaaaaaak?????To z kim zasnales ..ssssssskarbie??:))))
                                            • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 19:04
                                              Padłem ze zmęczenia, myśląc o Tobie;)
                                              • samanta1 Re: Przeciez... 08.12.01, 19:06
                                                No prosze!jestem skuteczniejsza od waglika! Nawet mnie dotykac nie trzeba i
                                                facet pada!!:))))))
                                                • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 19:12
                                                  Chyba nie wątpisz w to, że masowo porażasz facetów;)))
                                                  • samanta1 Re: Przeciez... 08.12.01, 19:15
                                                    Nawet Ciebie nie porazilam! Iskac mnie nie chciales ..a to taki drobny dowod
                                                    sympatii!!!;)
                                                  • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 19:29
                                                    Chciałem, Kochanie;)Będę Cię iskał zawsze gdy będziesz miała na to ochotę:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 20:15
                                                    W takim razie wirze w Twoje glebokie uczucia!!!:))))))
                                                  • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 20:21
                                                    Nareszcie.Długo czekałem na to wyznanie:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 20:26
                                                    A to nie Ty mi wyznawales???:)))))))))
                                                  • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 20:31
                                                    Może i ja, ale Ty bardzo miło się rewanżujesz;)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 20:35
                                                    Dziwisz sie Cukiereczku???????:)))))))
                                                    siedze na dziadzie,a Ty gdzie sie podziewasz?
                                                  • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 20:39
                                                    Cieszę się , a nie dziwię.Natychmiast złaz z tego dziada, albo do Ciebie
                                                    pójdę:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 20:43
                                                    Nie zlize!tez wlizuj na niego!:)))))))))))))))) Wiesz Cukiereczku.........?:)))
                                                  • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 21:22
                                                    Wiem Landryneczko....... :)))))))))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 21:24
                                                    No tak..Kloss przy Tobie to szczawik!:)
                                                  • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 21:40
                                                    W Tobie też siedzi Mata Hari;)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 21:44
                                                    Co ze mnie za Mata Hari?Toz ja jak dziecko..za raczke i do lozka!;)))))))))
                                                  • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 21:50
                                                    A Mata Hari to jak informacje zdobywała? ;)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 21:51
                                                    ale ona z wyrachowania a ja z glupoty!!(czyt.milosci):))))))))))
                                                  • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 22:08
                                                    Z głupoty to chyba jednak ona.Tak naprawdę była naiwna jak dziecko.Ofiara
                                                    wielkiej polityki.Ja cię nie zdradzę;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 22:10
                                                    Zarzekala sie zaba blota!!!! faceci z samej natury sa niewierni!;)
                                                  • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 22:18
                                                    Faceci zawsze są wierni... sobie;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 22:36
                                                    Ja tez..sobie!;)
                                                  • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 22:49
                                                    I za to Cię .....lubię;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 22:55
                                                    Wzajem Crimenku!!:)
                                                  • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 23:05
                                                    Lubimy Nas ;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 23:12
                                                    NAS i SIE!!!!:))))))
                                                  • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 23:25
                                                    Popatrz, jak nam się to wszystko zgrabnie układa;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 23:34
                                                    Az za ladnie!W koncu cos sie pier.. :))))
                                                  • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 23:46
                                                    Nie kracz Ptaszyno;)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 23:48
                                                    Juz ja wiem swoje..w koncu jestem pechowcem!:)
                                                  • crimen Re: Przeciez... 08.12.01, 23:56
                                                    A ja szczęscierzem;)Ty masz pecha, bo trafiłaś na mnie, a ja mam szczęście bo
                                                    trafiłem na Ciebie:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.01, 23:59
                                                    Poczekaj ,poczekaj ..jeszcze nie raz przeklniesz chwile w ktorej mnie
                                                    spotkales!!!:)
                                                  • crimen Re: Przeciez... 09.12.01, 00:10
                                                    W takim razie jeszcze wszystko przede mną:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 00:15
                                                    Chyba nie wszystko..zapomniales o ..nabiale???:))))
                                                  • crimen Re: Przeciez... 09.12.01, 00:28
                                                    Kobieto, wprawiłaś mnie w osłupienie;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 00:41
                                                    a niby dlaczego??
                                                  • crimen Re: Przeciez... 09.12.01, 00:53
                                                    Swobodą interdyscyplinarną;)
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:03
                                                    pieprznij ten slownik wyrazow obcych a zacznij myslec wtedy kiedy
                                                    trzeba!;))))))))))
                                                  • crimen Re: Przeciez... 09.12.01, 01:15
                                                    Już pieprznąłem, tylko mi mów kiedy trzeba myśleć:)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 01:18
                                                    Kiedy Ty strzelasz glupotami jak RKM...nie nadazam!:))))))))
                                                  • crimen Re: Przeciez... 09.12.01, 01:56
                                                    To już do konca życia będę głupoty pieprzył?Zgroza:))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: Przeciez... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.01, 13:11
                                                    To niewazne Kochanie!Ale za to jaka pyszna poranna kawe parzysz!!!!! :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka