tv777 27.07.07, 14:59 ... kochającej motory poznajmy się, napisz do mnie.... www.dolcevita24.pl/MAN.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
femme_fatale24 Re: szukam dziewczyny 27.07.07, 15:00 Ja mamtylko hulajnoge może byc? Odpowiedz Link Zgłoś
asiafoczka Re: szukam dziewczyny 27.07.07, 15:59 A ja prawko na motór (teoretycznie), ale nie mam sprzęta-tez może być ??? Hihihi.... Pozdrawiam, AsiA Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: szukam dziewczyny 27.07.07, 21:35 ależ z Ciebie jędza Foczka, wstydź się troszkę :) a mnie się podoba, że chłopak napisał wprost to o czym myśli conajmniej kilku wolnych facetów, którzy nie chcą wiązać się z kobietą ciągnącą go co tydzień na niedzielny obiad do swojej mamy lub naprzemiennie na działkę do siosty i szwagra (nie żebym coś miała do takiego sposobu życia - każdy żyje jak lubi, byleby innych przy tym nie deptał). i nie rozumiem czego się czepiasz - napisał - poznajmy się (gdzie masz, że musisz mieć motocykl :) ), co w tym złego? P.S. autor postu ma odpuszczone za ofiarność (trochę się tu dziewczyny ponaigrywały) i odwagę (to pierwszy i równocześnie ostatni post takiej treści, który zostaje nie skasowany). a koledze bardzo życzliwie proponuję (w miejsce pójścia na łatwiznę czyli "napisz do mnie": a) zaglądać na forum, czasem coś napisać, b) wybrać się na którąś z niedzielnych przejażdzek na które umawiają sie na forum koleżanki :) Odpowiedz Link Zgłoś
szepa11 Re: szukam dziewczyny 27.07.07, 18:23 rany boskie czyś Ty przypadkiem forum nie pomylił lol Odpowiedz Link Zgłoś
rider79 Re: szukam dziewczyny 27.07.07, 18:35 W sumie to ja kolegę rozumiem, czemu koleżanki szydzicie i naigrywacie się z kolegi, gdzie ma szukać, na męskim forum? :D Odpowiedz Link Zgłoś
szepa11 Re: szukam dziewczyny 27.07.07, 21:37 Nie miałam na myśli męskiego forum tylko np sympatia pl ;) Dobra już nie będę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: szukam dziewczyny 27.07.07, 19:45 Dziewczyny wybaczcie, ale muszę go wziąć w obronę. Dobrego miał węcha, że tu trafił. Kochamy motory? jesteśmy szalone? no! Niech szuka, byleby znalazł:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaafrica Re: szukam dziewczyny 27.07.07, 19:45 www.dolcevita24.pl/MAN.html "...DOLCE VITA Biuro matrymonialne dla: -ludzi -zwierząt..." ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi :) 27.07.07, 22:42 a nie mowilam, ze Anglia czy Irlandia to jednak depresyjne kraje? :))) I nie dziwie sie, ze kolega sobie nie moze tam kobiety znalezc - wyboru nie ma - same "rozowe" panienki z wylewajacym sie tluszczem spod obcislych bluzek :) Ale coz, milych i przystojnych facetow tez jest ciezko tam znalezc ... Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: dobrze trafiłes...:) 27.07.07, 22:49 Myślę ,że miesjce tegoż poszukiania wybrał idealne!!! jak napisala poprzedniczka, przeciez własnie tu znajdzie najlepiej dziewczynę kochającą motory...nie lubie tego określenia...czyż nie łagodniej i dostojniej brzmi określenie MOTOCYKL????? motor to można mieć w motorówce....a motocykl to sprzęt na dwóch kółkach z prawdziwą duszą....Motocykl(izm).. to coś więcej niż tylko aktywności związane z jazdą to przede wszystkim sposób na zycie, stan ducha...sposób postrzegania swiata i wyznacznik stylu życia...To cytat z mojej pracy licencjackiej na temat "Turystyki motocyklowej(...)"...ale się rozpisałam.. Chętnie Cie poznam:):):)Kocham motocykle:)heheh Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: dobrze trafiłes...:) 28.07.07, 09:10 Muszę Ci przyznać rację Megi847 :) Na określenie "motor" uczuliła mnie już moja połówka. Bo motor wg. niektórych oznacza poprostu silnik i stosowanie takiego nazewnictwa jest tu nie na miejscu. Na swą obronę mogę tylko zaznaczyć, że odniosłam swój wywód do wątku tv777. p.s. czy masz udostępnioną gdzieś swoją prackę? Chętnie bym poczytała bo temat jest mi szczególnie bliski:) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: szukam dziewczyny 27.07.07, 22:41 Sorki, dziewczyny ale mam wrażenie ,ze to zwykły naciągacz dla naiwnych panienek;-) Może się mylę, panie tv 777? pzdr, życzę powodzenia w poszukiwaniach, hm... Odpowiedz Link Zgłoś
megi847 Re: szukam dziewczyny 27.07.07, 22:56 może to podpucha moze nie....cóz tam ..nie mozna sugerować się nickiem:) pogadac wirtualnie zawsze mozna...a w realu wcale nie musimy sie spotkac....(jak to było w pewnym kawale z blondynką..."Jak się mamy spotkać w realu jak ja mam tu tylko Kaufland?" hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
sarawi szukam dziewczyny 30.07.07, 11:58 tak czy siak - zdaje sie, ze zainteresowanego i tak brak ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hun996 Re: szukam dziewczyny 31.07.07, 08:35 A "motor" masz? Co po dziewczynie gdy nie ma obiektu do kochania. Ogłoszenie typowo konsumpcyjne, coś trzeba dać w zamian... Odpowiedz Link Zgłoś