tygrysek_ 25.06.03, 12:09 jesteście tam baby???? żyjecie?? ;-)) ..w tym nudnym jak pizda mieście...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysek_ Re: IWA, SZAKI!!!!! 25.06.03, 12:53 dzizas ja pierdole!!;-)) siora przyszła!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: IWA, SZAKI!!!!! 25.06.03, 13:01 a doczłapałam się jakoś:) i jak tam długo jeszcze ta panna ci w autobusie nad uchem nawijała? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: IWA, SZAKI!!!!! 25.06.03, 13:09 kurwa ani nie mów!!! co chwile ktos do niej dzwonił albo ona do kogos!!!! ile można!!???? do mózgu to ona miała chyba daleko na piechote:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: IWA, SZAKI!!!!! 25.06.03, 13:08 a czego to sie cholerstwo tak drze???? Kocurowaty!!! jak stan zdrowia po wizytacji w wawce? watrobe jeszcze masz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: IWA, SZAKI!!!!! 25.06.03, 13:11 witejcie ) jak tam chydy??? żyje??;) watroba jest, nerek nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: IWA, SZAKI!!!!! 25.06.03, 13:16 a nerki co? zhandlowales czy jak? i co za durne ciele wzielo te zezwloki na narzady? przeciez na tym dlugo nie pojedzie!!! chudy oki, zywi sie robakami:P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: IWA, SZAKI!!!!! 25.06.03, 13:28 jakie robaki??? te co ta laska o nich mówiła przy porodzie co laziły ? :PP Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: IWA, SZAKI!!!!! 25.06.03, 13:30 dzizas!!!! jestes najbardziej obrzydliwym kocurem jaki ten swiat nosil blEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe a fUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: IWA, SZAKI!!!!! 25.06.03, 14:05 pitu pitu:)))a niby sakd mialby miec te robaki, aaa??? ps. mnie od jutra nie ma w pracy, a ze mi bedzie szefuncio do poczty zagladal to badz tak mily i nie przysylaj mi wiecej swoich rozbieranych fotek, oki?;)) wracam 14-go to sie odezwe Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: IWA, SZAKI!!!!! 25.06.03, 14:12 jak to czyje ??? Twoje!!!;PPPPP dobra, wyśle Ci gołego Empka!! haha to bywaj stara!! i uważaj na kapy reniferów!!!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: IWA, SZAKI!!!!! 25.06.03, 14:34 jakie moje????? widzisz mnie rodzaca????upadles na grzywke???? hehehe, przestan, bo mnie posadza o kontakty ze swiatem przestepczym;))) Ty uwazaj na agentow Smithow, nie wiem kotrym z nich moge byc ja:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ SIOSTRA!!! jezdeś tuuuuu???????:) 26.06.03, 07:23 bo szakaria dop 14 bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: SIOSTRA!!! jezdeś tuuuuu???????:) 26.06.03, 17:13 jezdem jezdem....i nie wiem co ja tu robie?!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś