kochanica-francuza 28.07.07, 17:54 przesłałam Marii, Stephowi i Azerzycy do oglądu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: O kurrrcze, jakie mam fajne referencje! 28.07.07, 19:01 Przeczytalam na privie, ale tutaj GRATULUJE. A tak, o kurrrcze, to serdeczne choc spoznione zyczenia imieninowe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: O kurrrcze, jakie mam fajne referencje! 28.07.07, 20:02 maria421 napisała: > Przeczytalam na privie, ale tutaj GRATULUJE. > > A tak, o kurrrcze, to serdeczne choc spoznione zyczenia imieninowe:-) A dziękuję serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: O kurrrcze, jakie mam fajne referencje! 29.07.07, 08:59 Jeśli coś wysyłasz na piva to... PO JAKĄ CHOLERĘ O TYM KRZYCZYSZ NA FORUM PUBLICZNYM!? Albo priv albo forum! Zdecyduj się! Nie można trochę prywatnie, trochę publicznie! 0000000000000000000000000 No powiedz po jakiego [...] założyłaś ten wątek? Po to by się chwalić? Wzbudzać ciekawosć? A może zazdrość? A może chcesz dzielić forumowiczów na lepszych (tych do których wysłałaś informację pocztą) i gorszych (tych których olałaś)? A może komuś chcesz się podlizać albo komuś przywalić? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: O kurrrcze, jakie mam fajne referencje! 29.07.07, 17:09 Gratulacje!!! Hiper, nie żołądkuj się... Chodzi o to, że nie każdy codziennie zagląda do gazetowej poczty. I gdyby Kochanica nie napisała tutaj, pewnie bym zajrzała do poczty nie wiem nawet kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: O kurrrcze, jakie mam fajne referencje! 29.07.07, 17:57 W takiej sytuacji stosuje się powszechnie przyjętą formę: "Sprawdźcie pocztę (i tu padają nicki do których apel jest skierowany)". 0000 Sposób w jaki zachowała się kochanica jest idiotyczny! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Hiper, ciebie boli, że nie dostałeś? 29.07.07, 19:56 Chciałam się pochwalić, a forumowiczom ZAUFANYM - pochwalić dokładniej. Ty zaufany nie jesteś. Koniec, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Hiper, ciebie boli, że nie dostałeś? 30.07.07, 07:28 kochanica-francuza napisała: > Chciałam się pochwalić, a forumowiczom ZAUFANYM - pochwalić dokładniej. ================================================================================ Tylko po jaką cholerę wspominasz w poście że temu czy owemu chwalisz sie bardziej? Jaki to ma sens? Jakie potrzeby w ten sposób zaspokajasz? ================================================================================ > Ty zaufany nie jesteś. Koniec, kropka. ================================================================================ Ma to gdzieś! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Hiper, ciebie boli, że nie dostałeś? 30.07.07, 16:55 > Ma to gdzieś! > Wnosząc z twoich postów w tym wątku, chyba wprost przeciwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Hiper, ciebie boli, że nie dostałeś? 30.07.07, 20:43 kochanica-francuza napisała: > > > Ma to gdzieś! > > > Wnosząc z twoich postów w tym wątku, chyba wprost przeciwnie... ==================================================================== Słuchaj! Nie interesuje mnie to czy mi ufasz czy nie oraz co to za referencje. Wkurzyła mnie idiotyczna forma twojego postu! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Żeby się pochwalić, bo jestem bardzo zadowolona 29.07.07, 19:57 Nie można? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Żeby się pochwalić, bo jestem bardzo zadowolo 30.07.07, 07:29 kochanica-francuza napisała: > Nie można? ==================================== Można ale nie w ten sposób! Po co ludziom przysrywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A to jest przysranie? 30.07.07, 16:58 Czujesz się hiper przysrany faktem, że cię nie zaliczam do forumowiczów zaufanych? Chyba wiedziałeś o tym wcześniej? Naprawdę musisz wiedzieć, jak się nazywam , jak się nazywa wystawca referencji i jaki ma adres? A poza tym - mógłbyś się z tych referencji nabijać, tak jak nabijałeś się z mojej niewiedzy na temat pracy tłumacza w Niemczech, a mnie to po co? Chcę się podzielić radością z tymi, którym ufam, że nie będą się nabijać. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A to jest przysranie? 30.07.07, 17:03 kochanica-francuza napisała: > Czujesz się hiper przysrany faktem, że cię nie zaliczam do forumowiczów zaufany > ch? Ha, było mi nie dowalać. Własnymi rączkami na to zapracowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: A to jest przysranie? 30.07.07, 20:41 kochanica-francuza napisała: > kochanica-francuza napisała: > > > Czujesz się hiper przysrany faktem, że cię nie zaliczam do forumowiczów z > aufany > > ch? > Ha, było mi nie dowalać. Własnymi rączkami na to zapracowałeś. ====================================================================== k-f ty wciąż nie rozumiesz o co chodzi! Nie o to że kogoś lubisz bardziej a kogoś mniej! Tak jest i nikomu nic do tego. Także informacje mozesz przekazywać wedle uznania! Chodzi tylko o to bys robiła to w sposób taktowny! Nie zakłada się watkow po kliknięciu którego wiekszość ludzi dowie się tylko tyle że niczego się nie dowie! Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm k-f 30.07.07, 20:36 zapewniam ciebie że nabijać to się z ciebie mogę w każdej chwili i żadne referencje nie są mi do tego potrzebne! =============================================== Głupiątko ty moje najdroższe, zrozum wreszcie że zastosowan przez ciebie forma prezentacji referencji była IDIOTYCZNA! Dałaś tytuł po kloknięciu którego teść sprowadzała się do stwierdzenia "wypchajcie się!" poza trzema nickami. Po jaką cholerę w ogóle zakładałas ten watek? Kogo moga obchodzić jakieś bliżej niesprecyzowane referencje? Zastanów się czasem nad tym co chesz w sieci publikować! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: k-f 31.07.07, 15:09 hiperrealizm napisał: > zapewniam ciebie że nabijać to się z ciebie mogę w każdej chwili i żadne > referencje nie są mi do tego potrzebne! Możliwe, ale nabijanie się z referencji, z których jestem dumna, byłoby dla mnie bardziej bolesne niż nabijanie się z postu na forum. Głupiątko ty moje. > Głupiątko ty moje najdroższe Co ty tak do mnie jak do kochanki? Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: k-f 31.07.07, 15:47 kochanica-francuza napisała: > hiperrealizm napisał: > > > zapewniam ciebie że nabijać to się z ciebie mogę w każdej chwili i żadne > > referencje nie są mi do tego potrzebne! > > Możliwe, ale nabijanie się z referencji, z których jestem dumna, byłoby dla mni > e > bardziej bolesne niż nabijanie się z postu na forum. Głupiątko ty moje. ============================================================================= coś ty się uczepiła tego nabijania? Rzecz nie w domniemanym nabijaniu ale rzeczywistej głupocie jaką na forum popełniłaś! Po za tym przegnę zaznaczyć że w wątku tym jestem poważny, ironiczny i odrobine złośliwy ale napewno nie śmieję się, nie żartuję i nie nabijam się! ============================================================================= > > > Głupiątko ty moje najdroższe > > Co ty tak do mnie jak do kochanki? ============================================================================= nie no! ręce opadają! Ja tu chcę tobie dokuczyć a ty to jako pieszczotę werbalną to odbierasz! === to tylko taka figura retoryczna jest! złośliwość ładnie opakowana! a ty mi tu kochankę imputujesz! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: k-f 31.07.07, 15:55 > coś ty się uczepiła tego nabijania? Boś się ze mnie nabijał swego czasu. Rzecz nie w domniemanym nabijaniu ale > rzeczywistej głupocie jaką na forum popełniłaś! I będziesz mi ją wypominał do końca świata i jeden dzień dłużej. > > > > > Głupiątko ty moje najdroższe > > > > Co ty tak do mnie jak do kochanki? > ============================================================================= > nie no! ręce opadają! > Ja tu chcę tobie dokuczyć a ty to jako pieszczotę werbalną to odbierasz! No co ja poradzę że ci wyszło dwuznacznie? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 29.07.07, 19:58 A przywalić niby komu? Hiper, ale masz teorie spiskowe... I typowo męski punkt widzenia. Istnieją forumowicze ZAUFANI (wymienieni) i NIEZAUFANI (cała reszta). Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 30.07.07, 07:31 kochanica-francuza napisała: > > I typowo męski punkt widzenia. ====================================== szowinistka! ====================================== > > Istnieją forumowicze ZAUFANI (wymienieni) i NIEZAUFANI (cała reszta). ====================================== Właśnie! Przywaliłaś całej reszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
maika7 Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 30.07.07, 09:34 > Właśnie! Przywaliłaś całej reszcie! jakiej reszcie? i jakie przywaliła? podzieliła sie radościa to juz cieszyc się na tym forum nie można po swojemu??? M. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 30.07.07, 10:01 oczywiście ze możńa - tylko po kiego ja wogole otwierałam ten durnowaty watek? Po przeczytaniu tytułu chciałam sie dowiedziec o jakiego rodzaju referncje chodzi. otwieram - a wsrodku... kupa. Dziecinada kochanico. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 30.07.07, 12:29 bardzo Cię przepraszam Moniko, ale w prezentowanym dokumencie są dane osobowe, a te nie są przeznaczone do publicznej wiadomości. Innej formy powiadomienia o emeilu nie ma, jak napisanie o tym na forum. Oraz wyraźne napisanie, do kogo emeil został wysłany, aby inni niepotrzebnie się nie denerwowali, że coś z ich skrzynką jest nie w porządku. Jeśli ta forma komunikacji jest dziecinnadą - ..... to bardzo mi przyjemnie - jestem dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 30.07.07, 12:35 a co mnie obchodza czyjes dane osobowe??? A watków pt. ":a0 masz maila" nie otwieram. A co do dziecinady - ty jakos nigdy nie strzelasz watków po tytułem: Ale mi sie cos niesamowitego przydarzyło! - a w tresci: "kochanicy wysyłam szczegóły na maila." PS.za co niby mnie przepraszasz? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 30.07.07, 13:36 za to, że pozwalam sobie się z Tobą nie zgodzić. To jest taki grzecznościowy zwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 30.07.07, 12:46 nie żartuj! To nie było powiadomienie! Powiadomienie o poczcie ma zupełnie inną formę! ======= Odpowiedz Link Zgłoś
marcinlet Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 30.07.07, 13:37 a000000 napisała: > Innej formy powiadomienia o emeilu nie ma, jak napisanie o tym na forum. Oraz > wyraźne napisanie, do kogo emeil został wysłany, aby inni niepotrzebnie się nie > denerwowali, że coś z ich skrzynką jest nie w porządku. Taka już natura poczty elektronicznej, że trzeba czasem do niej zajrzeć (nie zadzwoni jak telefon), tak jak zagląda się niekiedy do zwykłej skrzynki pocztowej bo przecież listonosz nie krzyczy pod oknem, że dostaliśmy list czy kartkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Tam są dane osobowe, moje i wystawcy referencji 30.07.07, 16:54 Nie każdemu chcę je zdradzać. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Tam są dane osobowe, moje i wystawcy referenc 30.07.07, 20:47 kochanica-francuza napisała: > Nie każdemu chcę je zdradzać. ====================================== Nie muszisz niczego zdradzać! Wystarczyło założyć wątek w którym była by jedynie informacja z prośba o odebranie poczty skierowana do osób zainteresowanych. Jeśli jednak nie mogłas się oprzeć przemożnej chęci pochwalenia się ogółowi forumowiczów, mogłaś informację przekazać w taki sposób by by danych osobowych nie publikować. A najlepiej było całą sprawę załatwić prywatnie! Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 30.07.07, 18:04 kochanica-francuza napisała: > A przywalić niby komu? > > Hiper, ale masz teorie spiskowe... > > I typowo męski punkt widzenia. > > Istnieją forumowicze ZAUFANI (wymienieni) i NIEZAUFANI (cała reszta). Teraz już wiem dlaczego czcigodna Kochanica po ostatnich wyborach tak bardzo broniła PISS i opowiadała, że zna zacnych, mądrych, wykształconych i zamożnych ludzi, którzy głosowali na tych populistów. Otóż czcigodna Kochanica dzieli ludzkość podobnie pan premier Buc-Kaczyński na ZAUFANYCH (tych, których zna bliżej i osobiście) oraz NIEZAUFANYCH (całą resztę). Stąd ta sympatia czcigodnej Kochanicy. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 30.07.07, 18:28 > Otóż czcigodna Kochanica dzieli ludzkość podobnie pan premier Buc-Kaczyński na > ZAUFANYCH (tych, których zna bliżej i osobiście) oraz NIEZAUFANYCH (całą resztę ). Czcigodny Diabollo!!! z choinki Waćpan się urwałeś???? Wszyscy ludzie świata mają wokół siebie ludzi zaufanych i resztę - czyli tych, którym z różnych powodów nie ufają. Zdradzisz swoje tajemnice komuś, kto nie dość, że się wyśmieje to jeszcze na publiczne forum wywlecze????? Tajemnice mówi się tylko do zaufanych ludzi - inaczej to dziecinnada właśnie. Odczep się od Kaczorów, nie jesteś w niczym od nich lepszy. Tak samo uważasz SWÓJ światopogląd za najwspanialszy i jedynie słuszny... A swoje doświadczenia za jedyne uwagi warte. Tudzież swoje fascynacje za godne gloryfikacji - casus pani Środy i pana Urbana oraz ich wypocin. Tak, Diabollo - WYPOCIN. Zgodnie z Twoim tokiem rozumowania skoro Urban to komuch całą gębą - znaczy się Diabollo też komuch. Stąd jego sympatia do komuszych wynurzeń. CBDO. I odczep się od Kochanicy. Zrobiła co uważała i NIKT nie ma prawa jej narzucać innych rozwiązań. To jest również do Hipcia. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 30.07.07, 23:28 Czcigodna A000000, Może z choinki się urwałem, ale generalnie ludziom ufam, przynajmniej do nieznajomych staram się mieć kredyt zaufania. Nie wyobrażam też sobie, aby jakieś moje osobiste sprawy miałyby być wielką "tajemnicą", którą inni chcą poznać. Staram się mieć dystans do swojego ego i nie wyobrażać sobie, iż moja skromna osoba kogoś poza tymi, którym robię dobrze z wzajemnością, mogłaby kogokolwiek interesować. Naturalnie odczuwam żądze polemiczne, więc pozwalam się dzielić moimi czy dużo częściej - zasłyszanymi ideami (myślami). Jeżeli chodzi o panią Magdalenę Środę, to chyba niewielu z nas godnych jest tej intelektualistce wiązać sandały u nóg. Wielki filozof, wielki człowiek. Jeżeli chodzi o pana Jerzego Urbana, to tutaj naprawdę muszę podzękować rodzinie panującej, czyli panom bliźniakom Buc-Kaczyńskim. Nigdy nie sięgnąłbym po teksty pana Urbana - co do którego byłem nastawiony niezwykle stereotypowo i negatywne. Pamiętałem faceta jako rzecznika rządu odpowiadającego na pytania zagranicznych dziennikarzy, na które pan Urban odpowiadał w sposób kompletnie oderwany od rzeczywistości. Byłem też pewny, że ci zagraniczni dziennikarze (Niemcy, co ja gadam: Niemka, Francuzi, pewnie było ich więcej) nauczyli się języka polskiego nie dla rzecznika rządu, lecz dla panów Wałęsy, Frasyniuka, Bujaka, Borusewicza, Michnika, Kuronia, Lisa, etc, etc. A niedawno temu, juz w XXI wieku, dwie dekady po tych wrażeniach poczytałem felietony pana Urbana i okazał się być facetem w porządku. Wulgarystą (lubię), człowiekiem myślącym (lubię), posiadającym dystans do siebie i otoczenia (lubię), krytukującego wszelki dogmatyzm (lubię). Czyż to nie piękne? Że ktoś przez Ciebie skreślony okazuje się OK? Co do "komucha" pod moim skromnym adresem - nie czuję się obrażony. Nie wiem co ten termin oznacza. Dam Ci dwa przykłady. Mój ś.p. ojciec był członkiem PZPR od początków lat 50tych. Czy był "komuchem"? Chyba nie, był też zakładowym działaczem "Solidarności", cokolwiek ckliwie antykomunistycznym, od kiedy tylko od urodzenia pamiętam. Skończył z PZPR w drugi dzień stanu wojennego, co według niego było wielkim bohaterstwem (dla mnie nie było). Drugi przykład: czy pana Jerzego Urbana można nazywać "komuchem", skoro członkiem PZPR za PRLu nigdy nie został? Co to jest ten "komuch"? Co do pamięci generalnie, to ona zawsze płata filge. "Komucha" to ja w życiu na oczy nie widziałem, no może kilku oportunistycznych osobników, jak "czerwony" dyrektor mojego liceum w jeszcze bardziej krawacie, dzisiaj zawsze w pierwszych ławkach w kościele. Ale to chyba Ty, czcigodna powinnaś lepiej pamiętać te czasy? Jeżeli chodzi o czcigodną Kochanicę, to cieszę się, że otrzymała fajne referencje, jakiekolwiek są. Smuci mnie, że zaufania do ludzi nie ma. Czuwaj! Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 31.07.07, 00:05 późno już, więc Ci tylko powiem, że szanowny Ojczulek miał rację. Czuj duch! pan Urban to profan. I komuch czerwony. Kawałek legitymacji to jeszcze nie dowód na komuszy stan mentalny. Dla mnie to wystarczy, aby omijać wielkim łukiem. Pani Środa może i Wielkim Filozofem jest, ale.... nie w moim świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lynx.rufus Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 31.07.07, 01:56 diabollo napisał: > Jeżeli chodzi o panią Magdalenę Środę, to chyba niewielu z nas godnych jest tej > intelektualistce wiązać sandały u nóg. Wielki filozof, wielki człowiek. A to klops. Wielka środa już zajęta... gente Ruthenus natione Polonus Lynx Rufus Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 31.07.07, 07:12 W swoim czasie Magdalena Ś. była gościem Radia Józef. Najwidoczniej redakcja tego radia uznała poglądy tej osoby za dość ciekawe. ======== Jerzy Urban to świania ale bardzo inteligentna świnia. Można się nim brzydzić ale nie mozna niedoceniać. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaannaj Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 31.07.07, 10:34 > I odczep się od Kochanicy. Zrobiła co uważała i NIKT nie ma prawa jej narzucać > innych rozwiązań. To jest również do Hipcia. I może jeszcze NIKT nie ma prawa skomentowac? Bo narzucic to nikt nie ma możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 31.07.07, 11:06 a000000 napisała: > I odczep się od Kochanicy. Zrobiła co uważała i NIKT nie ma prawa jej narzucać > innych rozwiązań. To jest również do Hipcia. =================================================== Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie na dowolny temat. PS Ty k-f traktujesz tak jak Kaczyński Fotygę! Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 31.07.07, 12:34 hiperrealizm napisał: Danie - tak. Ale nie jątrząc - pouczać. > Ty k-f traktujesz tak jak Kaczyński Fotygę! to ma być pochwała czy nagana? Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 31.07.07, 12:34 ZDANIE!!! kurczę blade, zjadło mi literę. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 31.07.07, 14:54 azerko to k-f swoim niefortunnym postem jątrzy! Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Znaczy, podlizać Marii, Azerzycy i Stephowi? 31.07.07, 15:31 jestem odmiennego zdania. Hiper, Kochanica zrobiła co uważała i jak uważała, wyraziłeś swoją dezaprobatę.... po co dalej jątrzysz? Nie możesz pogodzić się z faktami? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Bo my z Azerzycą i Marią jesteśmy cybersiostry 31.07.07, 15:58 Jedna za wszystkich, wszystkie za jedną. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Diabollini spłodził kolejny post z cyklu 31.07.07, 15:10 "Słoń afrykański a sprawa PiS-u". I : DZIESIąTKI razy pisałam, że jestem przeciwna PiS-owi. Czyżby diabollo nie umiał czytać? A może wykształcił sobie klapki w mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Diabollini spłodził kolejny post z cyklu 31.07.07, 17:38 kochanica-francuza napisała: > "Słoń afrykański a sprawa PiS-u". > > I : DZIESIąTKI razy pisałam, że jestem przeciwna PiS-owi. Czyżby diabollo nie > umiał czytać? A może wykształcił sobie klapki w mózgu? Popatrz, jak to się wszystko szybko zmienia... Czcigodna Kochanico, wybacz, ale Twojego kitu, że zaraz po wyborach parlamentarnych i prezydenckich tak zaciekle broniłaś decyzji wyborców pissiaków i pana prezydenta Lecha Buc-Kaczyńskiego tylko z powodu swojej upierdliwości - nie przyjmuję, oczywiście z czystej sympatii. A propos, jeden facet wpisując się pod wiadomości na gazeta.pl pisze w stopce: "Spieszmy się kochać PISS..." Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Mało tego, diabollini 31.07.07, 15:11 Są jeszcze antyzaufani. Na przykład ty. Nie powierzyłabym ci nawet zdechłego szczura. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm twoje sympatie i 31.07.07, 15:49 antypatie to twoja prywatna sprawa i nie powinnaś się z tym obnosić po forum! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: twoje sympatie i 31.07.07, 15:56 hiperrealizm napisał: > antypatie to twoja prywatna sprawa i nie powinnaś się z tym obnosić po forum! O, przepraszam, wcale nie prywatna , bo wpływają na to , co piszę. I nie tylko u mnie. Jak by wyglądało to forum bez jajka-pod-dwudziestoma-nickami? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Nie przypominam sobie, żebym BRONIłA PiS-u 31.07.07, 15:07 Jedynie pisałam, że jego krytyka uprawiana przez pewnych forumowiczów jest NIERZECZOWA. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm Re: Nie przypominam sobie, żebym BRONIłA PiS-u 31.07.07, 15:47 wyglądało to tak jakbyś pis broniła i popierała. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie przypominam sobie, żebym BRONIłA PiS-u 31.07.07, 15:57 hiperrealizm napisał: > wyglądało to tak jakbyś pis broniła i popierała. Tylko w oczach tych, którzy wyznają zasadę "Kto nie z nami, ten przeciw nam". Są tacy na forum. Przypominam, że wyznając tę zasadę upodabniają się do PiS-u, który też ją wyznaje. Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: Nie przypominam sobie, żebym BRONIłA PiS-u 31.07.07, 17:40 kochanica-francuza napisała: > Jedynie pisałam, że jego krytyka uprawiana przez pewnych forumowiczów jest > NIERZECZOWA. Czy krytyka zwycięstwa PISSu zaraz po wyborach była nierzeczowa to teraz widać. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś