czort 09.12.01, 17:46 dzieki tobie, to ja teraz naprawde GWIAZDA JEZDEM!!!! nie nadaze czytac poczty, moj ty zlociutki, najmilejszy, najukochanszy gwiazdotworco! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_bond Re: SZPIEGUUUU DZIEKI WIELGIE CI SKLADAM! 09.12.01, 17:48 czort napisał(a): > dzieki tobie, to ja teraz naprawde GWIAZDA JEZDEM!!!! > nie nadaze czytac poczty, moj ty zlociutki, najmilejszy, najukochanszy > gwiazdotworco! TRELE MORELE - CO DASZ JESZCZE - DZIEWICTWA NIE CHCE :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: SZPIEGUUUU DZIEKI WIELGIE CI SKLADAM! 09.12.01, 17:54 cizbym ci dziewictwo swoje dawala? oj, ja durna cipa - zapomnialam, zem jeszcze dziewica jezd! to skarb moj jedyny - dziewictwo! nie chcesz, to nie! przetarg oglosze chyba. pieniedzy dac ci nie moge, bo wszystkie na liftingi wydalam, cnoty nie chcesz, to nie mam nic wiecej. zegnaj wiec moj kochany, i prosze cie, nie zapomnij nigdy o mnie. pa czort Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: SZPIEGUUUU DZIEKI WIELGIE CI SKLADAM! 09.12.01, 17:56 NIe to nie, ide se..........:((((((((( buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond czort - pliiiiizzzzzzzzzzzzzzz 09.12.01, 18:12 No dobra, biere co dajesz , pliiiiiizzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czort - pliiiiizzzzzzzzzzzzzzz 09.12.01, 18:13 dam konika cukrowego - bierzesz? Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: czort - pliiiiizzzzzzzzzzzzzzz 09.12.01, 18:24 czort napisał(a): > dam konika cukrowego - bierzesz? WOLE WATE CUKROWA Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czort - pliiiiizzzzzzzzzzzzzzz 09.12.01, 18:26 to nic z tego, sklepik z zabawkami zamkniety Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: czort - pliiiiizzzzzzzzzzzzzzz 09.12.01, 18:29 czort napisał(a): > to nic z tego, sklepik z zabawkami zamkniety samolubna jędza a nie czort :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czort - pliiiiizzzzzzzzzzzzzzz 09.12.01, 18:32 a jak, toz ja zimna suka. pisalam przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: czort - pliiiiizzzzzzzzzzzzzzz 09.12.01, 18:35 czort napisał(a): > a jak, toz ja zimna suka. pisalam przeciez pieseczku, tys diabełek, zapomniałaś ????? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: czort - pliiiiizzzzzzzzzzzzzzz 09.12.01, 18:40 nie tylko, zimna suka tyz jezdem! kazdy o tym wie m Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg007 Rany czort ale o co chodzi?????????? 10.12.01, 11:29 No właśnie?????? Chyba jestem nie w temacie ?! :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Rany czort ale o co chodzi?????????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.12.01, 14:55 Bylas glowna podejrzana o wieszanie psow na czorcie w postaci j.bonda. Tym samym jako powyzszy zostalas zlinczowana,ukamionowana,rozerwana przez konie i nadziana na pal .:)Masz szczescie ze nie zadlawila Cie czkawka tak pomstowalysmy na Ciebie jaka to z Ciebie podla gadzina.:) nastepnie zostalas zrehabulitowana i wskrzeszona albowiem zamordowano Cie przez pomylke jeno.tak to jest ..kto mieczem wojuje ..itd.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpieg00 Re: Rany czort ale o co chodzi??????????samanta IP: 193.178.143.* 10.12.01, 16:03 rany... jak wpadłyście na ten genialny pomysł??? przecież bond gadał też ze szpiegiem! różne rzeczy robię, ale nie mówię do siebie! no ale teraz wiem, od czego mnie tak w kościach łamie! a ten bond to sam się tak ujawnił? no i kto to jest???? jasmine Gość portalu: samanta napisał(a): > Bylas glowna podejrzana o wieszanie psow na czorcie w postaci j.bonda. Tym > samym jako powyzszy zostalas zlinczowana,ukamionowana,rozerwana przez konie i > nadziana na pal .:)Masz szczescie ze nie zadlawila Cie czkawka tak > pomstowalysmy na Ciebie jaka to z Ciebie podla gadzina.:) nastepnie zostalas > zrehabulitowana i wskrzeszona albowiem zamordowano Cie przez pomylke jeno.tak > to jest ..kto mieczem wojuje ..itd.:) Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: Rany czort ale o co chodzi?????????? 10.12.01, 17:01 Gość portalu: samanta napisał(a): > Bylas glowna podejrzana o wieszanie psow na czorcie w postaci j.bonda. Tym > samym jako powyzszy zostalas zlinczowana,ukamionowana,rozerwana przez konie i > nadziana na pal .:)Masz szczescie ze nie zadlawila Cie czkawka tak > pomstowalysmy na Ciebie jaka to z Ciebie podla gadzina.:) nastepnie zostalas > zrehabulitowana i wskrzeszona albowiem zamordowano Cie przez pomylke jeno.tak > to jest ..kto mieczem wojuje ..itd.:) wpadlas w role jak w gowno,mam zawsze racje Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi o o o 11.12.01, 10:57 Czy Twoja edukacja objęła takie pojęcie jak "wyjątek potwierdzający regułę"??? Jeśli nie, to możesz wpisać do kajeciku, tylko nie narób kleksów i nie wychlej atramentu! > wpadlas w role jak w gowno,mam zawsze racje > Odpowiedz Link Zgłoś