zresetowany_berbec 05.06.11, 14:51 Pewnie już niejedne zauważyl - jadąc do W-wy po lewej stronie torów przed rondem w Radości powstaje Tesco. Mniejsze niż klasyczne Tesca, ale chyba większe niż to w Otwocku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zizutek Re: Tesco w Radości 07.06.11, 22:31 Jadąc do Warszawy - to po prawej stronie przed rondem, ulicą po wschodniej stronie torów. Co do rozmiarów - nazwałbym to mini Tesco A propo sklepów i marketów, czekam z niecierpliwością na informację, co dokładnie ma powstać w Góraszce na terenie obecnego "lotniska" Mówi się nieoficjalnie o M1 plus Ikea.... Odpowiedz Link
marcin_jozi Re: Tesco w Radości 08.06.11, 10:40 Ja słyszałem za to o centrum handlowym w Duchnowie - i jak dobrze pamiętam to będzie tam OBI Odpowiedz Link
marius68 Nowe centrum handlowe w Duchnowie pod Warszawą 08.06.11, 11:05 mat. pras. | 31.03.2011 Rank Progress poinformował, że 18 marca zabezpieczono grunty pod budowę nowego centrum handlowego w Duchnowie koło Warszawy. Centrum będzie składało się z galerii handlowej wraz z supermarketem spożywczym i kinem. Przy centrum powstanie parking na około 1,5 tys. miejsc parkingowych. Przewidywany termin oddania centrum do użytkowania to II kwartał 2014 roku. Działka, na której zostanie zbudowana galeria, leży w bezpośrednim sąsiedztwie planowanej autostrady A2 przy planowanym skrzyżowaniu. Rank Progress ma nadzieję na klientów, którzy będą przejeżdżać trasą do Warszawy. źródło A ja byłem pewien że nikt tam nie zainwestuje przed pojawieniem się POW. Odpowiedz Link