onlyania 11.12.01, 05:02 wiec pewnie rano wszyscy wstana.... Dzien dobry zatem tym pierwszym!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... 11.12.01, 05:32 OOOO, ciagle wszyscy spia???? a ja juz prysznic wziasc zdazylam....i na kawe teraz ide... oj, robaczki, robaczki, wstawac, migusiem!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... 11.12.01, 05:49 a ja juz kawe popijam.... a wy ciagle spicie???? Pobudka, spiochy!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... 11.12.01, 06:12 no dobra, to spijcie robaczki, do do wieczorka pewnie jakiego.... Paputki.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... 11.12.01, 07:23 no a wy do proacy to dzisiaj nie tego??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.12.01, 07:30 dzien dobry onlyaniu tez sie dziwie ze tu nikt ani mru mru tylko ja ty i mabell a ja nawet do pracy jeszcze nie chodze a juz wstalam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... 11.12.01, 07:32 a mnie juz do roboty przywialo..... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... 11.12.01, 08:36 czesc Only!!! dzien dobry wszystkim!!! milego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... 11.12.01, 09:46 czesc anko1, jak tam kawusia???? Odpowiedz Link Zgłoś
niunieczka Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... 11.12.01, 09:07 a Ciebe, co za lęki zmuszają do takiego wczesnego wstawania, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... 11.12.01, 09:42 leki przed dostaniem bury za to ze kombinuje za duzo... :) A niunieczka tez juz wyspana??? Kawkę popila???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.12.01, 09:45 z ciezkiej pracy na chwile na sniadanko wpadlam, a co Ty olewanio przekombinowywujesz, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... 11.12.01, 09:52 kombinuje jak kon pod gorke ze wszech stron.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.12.01, 09:55 narazie spadam,a ja wieczorkiem przecwiczym s...-mena za produkt zastepczy, pa, Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... 11.12.01, 09:11 dzien dobry i znowu spoznilam sie do pracy :) dobra kawa... Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... 11.12.01, 10:28 dobry wszystkim. ja tez ino na chwilku, zara leciec musze. kurde, maz mnie wczoraj opierdolil, ze to forum to juz chyba moj nalog i ze bedzie interweniowal (czytaj tak mnie zabanuje, ze o matko). mam chyba szlaban na dzialalnosc wieczorna... a jego wina! zaczal sie pracoholizowac pare miesiecy temu, to i se znalazlam fumfele na forumie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... 11.12.01, 15:39 mina.mina napisał(a): > dobry wszystkim. ja tez ino na chwilku, zara leciec musze. kurde, maz mnie > wczoraj opierdolil, ze to forum to juz chyba moj nalog i ze bedzie > interweniowal (czytaj tak mnie zabanuje, ze o matko). mam chyba szlaban na > dzialalnosc wieczorna... a jego wina! zaczal sie pracoholizowac pare miesiecy > temu, to i se znalazlam fumfele na forumie, nie? pierdu,pierdu,ciociu klociu stado poszlo w las,bierz podopiecznych na sale i dobrze obserwuj co by sobie krzywdy nie zrobili szkoda meza,naprawde jak cos,to postrasz go tabletkami lub zastrzykiem jestes dobra obserwatorka w robocie,no nie? nikt nie lubi glupich tlumaczen a szczegolnie ja,Filipek Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... 11.12.01, 20:00 o+o-o napisał(a): > mina.mina napisał(a): > > > dobry wszystkim. ja tez ino na chwilku, zara leciec musze. kurde, maz mnie > > > wczoraj opierdolil, ze to forum to juz chyba moj nalog i ze bedzie > > interweniowal (czytaj tak mnie zabanuje, ze o matko). mam chyba szlaban na > > > dzialalnosc wieczorna... a jego wina! zaczal sie pracoholizowac pare miesi > ecy > > temu, to i se znalazlam fumfele na forumie, nie? > > pierdu,pierdu,ciociu klociu > stado poszlo w las,bierz podopiecznych na sale i dobrze obserwuj co by sobie > krzywdy nie zrobili > szkoda meza,naprawde > jak cos,to postrasz go tabletkami lub zastrzykiem > jestes dobra obserwatorka w robocie,no nie? > nikt nie lubi glupich tlumaczen > a szczegolnie ja,Filipek Filipek > > Odpowiedz Link Zgłoś
czort zerko, filipek, 11.12.01, 20:32 jezdem na wezwanie, z laka razem i placuszkami (z jablkami lub krowimi) jak wolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Ale wszyscy wczoraj wszesnie spac poszli..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 20:46 ciotka, odpusc sobie mezusia.... daj mu kopa w d... i niech spier.....(powiedz mu, ze to pozdrowienia ode mnie) niech wie ze nie jestes na kazde jego zyczenie... taki sie najpierw przyzwyczai a potem i tak cholera wie czego chce... Odpowiedz Link Zgłoś