mag_nolia 11.12.01, 08:52 ...gdy jest dobry...wierzę, a jak zły...to nie...! pozdr...! PA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 08:54 to tez jakis sposob:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 09:20 Moim zdaniem horoskopy nie sa tak dokladne, ale polecam karty Tarota, sprawdza sie w 90% !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 09:30 Emperor...a myślałam , że Ty wróżysz...patrząc na gwiazdy...??? ...czy krakowskiemu smokowi nie jest zbyt zimno...??? pozdraiwam z uśmiechem! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 09:43 Smok tez Cie pozdrawia bardzo goraco, z plomiennym usmiechem:) Wpadnij do Krakowa, byc moze przekasil by jakas krolewne z rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 09:49 ...hm ...sądzisz, że być pożartą przez smoka...to taka przyjemna sprawa...??? ...jak zapewnisz mi królewicza, który przed pożarciem...mnie uratuje...to może wpadnę...na to pożarcie... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 09:55 .. dla smoka jego horoskopem jest jego menu !!!! .. pozdrawiam Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 10:00 ...no nie Enancjo...Ty chyba nie jesteś następnym...smokiem...? ...uśmiech dla Enancja... PA! M. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 10:04 ... w herbie mam orla z korona na niebiesko czerwonym tle, moze wiec powinienem podpisac ... "Rycerz Enancjo" ...kopa usmiechow dla Ciebie tez... .. milego / E. mag_nolia napisał(a): > ...no nie Enancjo...Ty chyba nie jesteś następnym...smokiem...? > ...uśmiech dla Enancja... > PA! > M. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 09:58 Zawsze znajdzie sie jakis Narcyz, by wyrwac Magnolie z paszczy smoka. Chyba ze sobie nie da rady:( Ale jest jeden dzielny rycerz w Krakowie, on na pewno da sobie rade:) (nie chce nic sugerowac:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 10:02 ...wiem...Szewczyk Dratewka..., ale nawet telefonu do niego nie mam...by dzwonić...w razie czego... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 10:06 emperor, bardzo jestes wtajemniczony w Tarota, czy Tobie stawiaja karty? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 10:09 ...witaj Mathildae...co Ty masz na myśli z tym stawianiem...??? ...sorry...ale trochę sie ubawiłam...mam dziś nastrój...do ubawiania się... pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:03 ....ja tam twardo wierzę - ten mój na przyszły rok jest wprost genialny!!!!! oczywiście, po odpowiedniej interpretacji:-)))))) pozdr jasmine :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:06 ...Jasminko...znów jesteśmy w tym samym klubie..., może zatem kiedyś umówimy się...na czytanie horoskopów...???! pozdrawiam! M. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:16 Genialny pomysł! Choć ja bym poszła dalej - idziemy do wróżki!!!!!!!!!!! Takiej prawdziwej...:-)))) pozdrawiam jasmine :-)))) mag_nolia napisał(a): > ...Jasminko...znów jesteśmy w tym samym klubie..., może zatem kiedyś umówimy > się...na czytanie horoskopów...???! > pozdrawiam! > M. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:20 OK, z Tobą Jasmina...mogę nawet konie pokraść...!!! Kiedyś pójdziemy...do praaaawdziiiiwej wróżki...i uprzedź ją, niech wywróży nam wieeeele dorych rzeczy, bo zareklamujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:24 :-)))))))))))) Magnolio! Wróżka na sam nasz widok zacznie wymieniać numery Totka!!! Nie wątp w to! Zresztą, mam podwójne linie życia na dłoniach, a to już odpowiedni argument, co by wydusić z niej cyferki :-))) a później haaaaaaaaaaajdaaaaaaaaaa!!!!!!! Na Hawaje!!! Kogo zabierzemy ze sobą!? jasmine mag_nolia napisał(a): > OK, z Tobą Jasmina...mogę nawet konie pokraść...!!! > Kiedyś pójdziemy...do praaaawdziiiiwej wróżki...i uprzedź ją, niech wywróży nam > > wieeeele dorych rzeczy, bo zareklamujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:29 ...wiedziałam , że kumpelka z Ciebie...!!!!jeszcze te podwójne linie...!!!!!!!!!!! Jedziemy na Hawaje, do Egiptu, na Florydę..., w każda podróż możemy wziąć...kogoś innego??? albo...przeprowadzimy wnikliwą selekcję...trzeba sformułować staranne kryteria...potencjalnych członków podróży... niech mają poczucie humoru...talent do imprezowania...i paru jeszcze innych...rzeczy...! PA! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:42 Mamy już wprawę w przeprowadzaniu losowań i castingów, więc pójdzie jak z płatka! :-))))))) odkurzymy Komisję Losującą, wynajmiemy samolot i zafundujemy sobie najwspanialsze wakacje w życiu!!!!!!!!!!!! HUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! :-))))) jasmine mag_nolia napisał(a): > ...wiedziałam , że kumpelka z Ciebie...!!!!jeszcze te podwójne > linie...!!!!!!!!!!! > Jedziemy na Hawaje, do Egiptu, na Florydę..., w każda podróż możemy > wziąć...kogoś innego??? > albo...przeprowadzimy wnikliwą selekcję...trzeba sformułować staranne > kryteria...potencjalnych członków podróży... > niech mają poczucie humoru...talent do imprezowania...i paru jeszcze > innych...rzeczy...! > PA! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:48 ...hurrrraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 12:28 Zainteresowana? mathildae napisał(a): > emperor, bardzo jestes wtajemniczony w Tarota, czy Tobie stawiaja karty? > Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 12:57 tak Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 13:01 i ja też takataktaktaktak :-)))) mag_nolia napisał(a): > tak Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 13:18 Z Tarota pamietam tylko "Krzyz Celtycki" , ale zeby wrozyc potrzebny jest kontakt bezposredni. Jesli chcecie, moge wam przeslac na skrzynke "Podrecznik jogi i magii" A.Crowley'a, o ile dobrze pamietam, tam jest kilka wzmianek na ten temat. jasmina_tdi napisał(a): > i ja też takataktaktaktak :-)))) > > mag_nolia napisał(a): > > > tak > Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 13:23 ...składam więc zamówienie... Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: ................do emporor'a 11.12.01, 15:50 emperor, napisz mi jasno i przejrzyscie, jak z tym Tarotem? jestes samoukiem? emperor napisał(a): > Zainteresowana? > > > > mathildae napisał(a): > > > emperor, bardzo jestes wtajemniczony w Tarota, czy Tobie stawiaja karty? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ................do emporor'a 11.12.01, 16:18 Nie, nawet nie przypuszczasz kim sa ludzie ktorzy Cie otaczaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: ................do emporor'a 12.12.01, 12:25 piszesz o sobie? ;-) emperor napisał(a): > Nie, nawet nie przypuszczasz kim sa ludzie ktorzy Cie otaczaja:) Odpowiedz Link Zgłoś