Dodaj do ulubionych

...............Czy wierzyć...w horoskopy...???

11.12.01, 08:52
...gdy jest dobry...wierzę, a jak zły...to nie...!
pozdr...!
PA!
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 08:54
      to tez jakis sposob:)
      • emperor Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 09:20
        Moim zdaniem horoskopy nie sa tak dokladne, ale polecam karty Tarota,
        sprawdza sie w 90% !!!!
        • mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 09:30
          Emperor...a myślałam , że Ty wróżysz...patrząc na gwiazdy...???
          ...czy krakowskiemu smokowi nie jest zbyt zimno...???
          pozdraiwam z uśmiechem!
          PA!
          • emperor Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 09:43
            Smok tez Cie pozdrawia bardzo goraco, z plomiennym usmiechem:)
            Wpadnij do Krakowa, byc moze przekasil by jakas krolewne z rana:)
            • mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 09:49
              ...hm ...sądzisz, że być pożartą przez smoka...to taka przyjemna sprawa...???
              ...jak zapewnisz mi królewicza, który przed pożarciem...mnie uratuje...to może
              wpadnę...na to pożarcie...
              PA!
              • enancjo Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 09:55
                .. dla smoka jego horoskopem jest jego menu !!!!
                .. pozdrawiam
                Enancjo
                • mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 10:00
                  ...no nie Enancjo...Ty chyba nie jesteś następnym...smokiem...?
                  ...uśmiech dla Enancja...
                  PA!
                  M.
                  • enancjo Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 10:04
                    ... w herbie mam orla z korona na niebiesko czerwonym tle,
                    moze wiec powinienem podpisac ... "Rycerz Enancjo"
                    ...kopa usmiechow dla Ciebie tez...
                    .. milego / E.

mag_nolia napisał(a):

> ...no nie Enancjo...Ty chyba nie jesteś następnym...smokiem...?
                    > ...uśmiech dla Enancja...
                    > PA!
                    > M.

• emperor Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 09:58
                Zawsze znajdzie sie jakis Narcyz, by wyrwac Magnolie z paszczy smoka.
                Chyba ze sobie nie da rady:(
                Ale jest jeden dzielny rycerz w Krakowie, on na pewno da sobie rade:)
                (nie chce nic sugerowac:) )
                • mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 10:02
                  ...wiem...Szewczyk Dratewka..., ale nawet telefonu do niego nie mam...by
                  dzwonić...w razie czego...
        • mathildae Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 10:06
          emperor, bardzo jestes wtajemniczony w Tarota, czy Tobie stawiaja karty?

• mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 10:09
            ...witaj Mathildae...co Ty masz na myśli z tym stawianiem...???
            ...sorry...ale trochę sie ubawiłam...mam dziś nastrój...do ubawiania się...
            pozdrawiam serdecznie!
            • jasmina_tdi Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:03
              ....ja tam twardo wierzę - ten mój na przyszły rok jest wprost genialny!!!!! oczywiście, po
              odpowiedniej interpretacji:-))))))

pozdr

jasmine :-))))))
              • mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:06
                ...Jasminko...znów jesteśmy w tym samym klubie..., może zatem kiedyś umówimy
                się...na czytanie horoskopów...???!
                pozdrawiam!
                M.
                • jasmina_tdi Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:16
                  Genialny pomysł! Choć ja bym poszła dalej - idziemy do wróżki!!!!!!!!!!! Takiej prawdziwej...:-))))

pozdrawiam

jasmine :-))))

mag_nolia napisał(a):

> ...Jasminko...znów jesteśmy w tym samym klubie..., może zatem kiedyś umówimy
                  > się...na czytanie horoskopów...???!
                  > pozdrawiam!
                  > M.

• mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:20
                    OK, z Tobą Jasmina...mogę nawet konie pokraść...!!!
                    Kiedyś pójdziemy...do praaaawdziiiiwej wróżki...i uprzedź ją, niech wywróży nam
                    wieeeele dorych rzeczy, bo zareklamujemy!!!
                    • jasmina_tdi Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:24
                      :-))))))))))))
                      Magnolio! Wróżka na sam nasz widok zacznie wymieniać numery Totka!!! Nie wątp w to! Zresztą,
                      mam podwójne linie życia na dłoniach, a to już odpowiedni argument, co by wydusić z niej cyferki :-))) a
                      później haaaaaaaaaaajdaaaaaaaaaa!!!!!!! Na Hawaje!!! Kogo zabierzemy ze sobą!?

jasmine

mag_nolia napisał(a):

> OK, z Tobą Jasmina...mogę nawet konie pokraść...!!!
                      > Kiedyś pójdziemy...do praaaawdziiiiwej wróżki...i uprzedź ją, niech wywróży nam
                      >
                      > wieeeele dorych rzeczy, bo zareklamujemy!!!

• mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:29
                        ...wiedziałam , że kumpelka z Ciebie...!!!!jeszcze te podwójne
                        linie...!!!!!!!!!!!
                        Jedziemy na Hawaje, do Egiptu, na Florydę..., w każda podróż możemy
                        wziąć...kogoś innego???
                        albo...przeprowadzimy wnikliwą selekcję...trzeba sformułować staranne
                        kryteria...potencjalnych członków podróży...
                        niech mają poczucie humoru...talent do imprezowania...i paru jeszcze
                        innych...rzeczy...!
                        PA!
                        • jasmina_tdi Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:42
                          Mamy już wprawę w przeprowadzaniu losowań i castingów, więc pójdzie jak z płatka! :-))))))) odkurzymy
                          Komisję Losującą, wynajmiemy samolot i zafundujemy sobie najwspanialsze wakacje w życiu!!!!!!!!!!!!
                          HUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

:-))))) jasmine

mag_nolia napisał(a):

> ...wiedziałam , że kumpelka z Ciebie...!!!!jeszcze te podwójne
                          > linie...!!!!!!!!!!!
                          > Jedziemy na Hawaje, do Egiptu, na Florydę..., w każda podróż możemy
                          > wziąć...kogoś innego???
                          > albo...przeprowadzimy wnikliwą selekcję...trzeba sformułować staranne
                          > kryteria...potencjalnych członków podróży...
                          > niech mają poczucie humoru...talent do imprezowania...i paru jeszcze
                          > innych...rzeczy...!
                          > PA!

• mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 11:48
                            ...hurrrraaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • emperor Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 12:28
            Zainteresowana?

mathildae napisał(a):

> emperor, bardzo jestes wtajemniczony w Tarota, czy Tobie stawiaja karty?
            >

• mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 12:57
              tak
              • jasmina_tdi Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 13:01
                i ja też takataktaktaktak :-))))

mag_nolia napisał(a):

> tak

• emperor Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 13:18
                  Z Tarota pamietam tylko "Krzyz Celtycki" ,
                  ale zeby wrozyc potrzebny jest kontakt bezposredni.

Jesli chcecie, moge wam przeslac na skrzynke "Podrecznik jogi i magii"
                  A.Crowley'a, o ile dobrze pamietam, tam jest kilka wzmianek na ten temat.

jasmina_tdi napisał(a):

> i ja też takataktaktaktak :-))))
                  >
                  > mag_nolia napisał(a):
                  >
                  > > tak
                  >

• mag_nolia Re: ...............Czy wierzyć...w horoskopy...??? 11.12.01, 13:23
                    ...składam więc zamówienie...
            • mathildae Re: ................do emporor'a 11.12.01, 15:50
              emperor, napisz mi jasno i przejrzyscie, jak z tym Tarotem? jestes samoukiem?

emperor napisał(a):

> Zainteresowana?
              >
              >
              >
              > mathildae napisał(a):
              >
              > > emperor, bardzo jestes wtajemniczony w Tarota, czy Tobie stawiaja karty?
              > >
              >

• emperor Re: ................do emporor'a 11.12.01, 16:18
                Nie, nawet nie przypuszczasz kim sa ludzie ktorzy Cie otaczaja:)
                • mathildae Re: ................do emporor'a 12.12.01, 12:25
                  piszesz o sobie? ;-)

emperor napisał(a):

> Nie, nawet nie przypuszczasz kim sa ludzie ktorzy Cie otaczaja:)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka