Dodaj do ulubionych

KOCHAM CIE, SAMANTO

IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 00:45
W imie zeberek, "Zywca", kielbasy jalowcowej firmy "Morliny", flakow
z "Miedzychodu", i wszystkiegio co nasze.....
...kocham Cie, Samanto.........
i ide spac...................................
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 00:47
      Ja tez Cie kocham Biziu i tez pojde spac.Najwyzszy czas. Dobranoc,milych
      snow!!!!!!:-**************************************
      • Gość: bizon Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 00:48
        A moja, kurdelebele, kolderka ?........................
        • Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 00:53
          Wyyyybacz!!!!:))))))) Poloz sie ladnie..zamknij oczka .Przytul sie i pomysl o
          czyms milym....moze o Chacie?:))) Nie szrp tek koldry!!!!:)))No juz ..lez
          grzecznie... Jest pozno,cichutko..wszyscy spia...Ty tez spij Bizonku.Jeszcze
          buzi na dobranoc...i dobrej nocy pod dalekim francuskim niebem.:-
          *************Samanta
          • Gość: b Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 00:57
            • Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 01:00
              :-)
              • Gość: bizon Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 01:06
                Buziaczki slodkie sle Mojej Samancie..... BUZIACZKI PRAWDZIWE i buziaczkowe
                Szczecinckospacerowee....Bylas cudowna, Samento....
                • Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 01:09
                  czas przeszly?
                  • Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 01:11
                    .....jestes cudowny Bizonku........:)))))Buziaczki szczesliwe!
                  • Gość: bizon Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 01:12
                    Jaki przeszly ? Gdzie przeszly ? Kocham Cie wciaz, Samanto...................
                    • Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 01:15
                      ale kolderke rozkopales...:))) A tak ladnie Cie przytulilam......:)))
                      • Gość: bizon Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 01:18
                        juz nie kopie.........................
                        • Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 01:21
                          spij.......:-*
                          • anka1 Re: KOCHAM CIE, SAMANTO 12.12.01, 08:21
                            Samanta chociaz nie jestem Bizonem czy moge powiedziec to samo co On? tylko bez
                            niedrowych skojarzen rzecz jasna:)
                            • Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 15:19
                              jasne!!!!Ja tez Cie kocham!!!!!!!!!!! :))) Ps.dzieki za kartke!:)))) czy moja
                              dotarla?
                              • anka1 Re: KOCHAM CIE, SAMANTO 12.12.01, 15:38
                                Dotarla! a co do tego ostatniego zdania w zyczonkach to wierze, wierze. cha cha:)
                                dziekuje za kartke i zyczenia!
                                • Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 15:56
                                  No!I proze mi wiecej nie zarzucac........:))))))))))))wiesz juz co!:))) bede
                                  pozniej bo teraz musze pedzic juz.Pa!
                                  • anka1 Re: KOCHAM CIE, SAMANTO 12.12.01, 15:58
                                    pa Samanta! ja bede jeszcze pozniej. za kilka dni. baw sie dobrze!!!
                                    • Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 18:46
                                      na razie Ania! zamierzam skorzystac z Twojej rady!:)
                                      • crimen Re: KOCHAM CIE, SAMANTO 12.12.01, 19:08
                                        Witajcie z wieczora;)Samantko , wyjmij stokrotke z mordki i daj buzi:)
                                        • Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 19:16
                                          Buzi,buzi Cukiereczku!!!! A mlika chce???:))))))))))
                                          • crimen Re: KOCHAM CIE, SAMANTO 12.12.01, 19:18
                                            Pewnie ze chce :)))
                                            • Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 19:23
                                              czekoladowe,truskawkowe czy waniliowe? Wybor mom to dom!:)) na dziada ino juz!:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka