Gość: bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 00:45 W imie zeberek, "Zywca", kielbasy jalowcowej firmy "Morliny", flakow z "Miedzychodu", i wszystkiegio co nasze..... ...kocham Cie, Samanto......... i ide spac................................... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 00:47 Ja tez Cie kocham Biziu i tez pojde spac.Najwyzszy czas. Dobranoc,milych snow!!!!!!:-************************************** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 00:48 A moja, kurdelebele, kolderka ?........................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 00:53 Wyyyybacz!!!!:))))))) Poloz sie ladnie..zamknij oczka .Przytul sie i pomysl o czyms milym....moze o Chacie?:))) Nie szrp tek koldry!!!!:)))No juz ..lez grzecznie... Jest pozno,cichutko..wszyscy spia...Ty tez spij Bizonku.Jeszcze buzi na dobranoc...i dobrej nocy pod dalekim francuskim niebem.:- *************Samanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 01:00 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 01:06 Buziaczki slodkie sle Mojej Samancie..... BUZIACZKI PRAWDZIWE i buziaczkowe Szczecinckospacerowee....Bylas cudowna, Samento.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 01:09 czas przeszly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 01:11 .....jestes cudowny Bizonku........:)))))Buziaczki szczesliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 01:12 Jaki przeszly ? Gdzie przeszly ? Kocham Cie wciaz, Samanto................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 01:15 ale kolderke rozkopales...:))) A tak ladnie Cie przytulilam......:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.abo.wanadoo.fr 12.12.01, 01:18 juz nie kopie......................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 01:21 spij.......:-* Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: KOCHAM CIE, SAMANTO 12.12.01, 08:21 Samanta chociaz nie jestem Bizonem czy moge powiedziec to samo co On? tylko bez niedrowych skojarzen rzecz jasna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 15:19 jasne!!!!Ja tez Cie kocham!!!!!!!!!!! :))) Ps.dzieki za kartke!:)))) czy moja dotarla? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: KOCHAM CIE, SAMANTO 12.12.01, 15:38 Dotarla! a co do tego ostatniego zdania w zyczonkach to wierze, wierze. cha cha:) dziekuje za kartke i zyczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 15:56 No!I proze mi wiecej nie zarzucac........:))))))))))))wiesz juz co!:))) bede pozniej bo teraz musze pedzic juz.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: KOCHAM CIE, SAMANTO 12.12.01, 15:58 pa Samanta! ja bede jeszcze pozniej. za kilka dni. baw sie dobrze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 18:46 na razie Ania! zamierzam skorzystac z Twojej rady!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: KOCHAM CIE, SAMANTO 12.12.01, 19:08 Witajcie z wieczora;)Samantko , wyjmij stokrotke z mordki i daj buzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 19:16 Buzi,buzi Cukiereczku!!!! A mlika chce???:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KOCHAM CIE, SAMANTO IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.12.01, 19:23 czekoladowe,truskawkowe czy waniliowe? Wybor mom to dom!:)) na dziada ino juz!:) Odpowiedz Link Zgłoś