cwi 06.07.03, 03:37 Boszsz ale jestem wyczerpany. Cwi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orissa Re: już po... 06.07.03, 11:41 Cwi, Ty Tatusiu! :))))) Gratulacje! Z okazji narodzin córeczki, która swoim przyjściem na świat uradowała tak wiele osób, życzę Ci, aby rosła duża, silna i zdrowa, żeby byla dla Was źródłem nieustajacej radosci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniicha Re: już po... 06.07.03, 15:54 Pięknie! Pewnie nie jesteś w stanie nam powiedzieć co czujesz. Chciałabym złożyć życzenia Tobie ale nie zrobię tego, bo wszystko co bym chciała Ci powiedzieć jest Twoim Wielkim Obowiązkiem, a życzenia dotyczą spraw wolnych. Będę Jej życzyła, by od pierwszych oddechów żyła dla siebie, przez siebie, do siebie i z siebie dla innych. Kochany Cwi, abyś zawsze kochał ją taką jaka jest i jaka będzie chciała być. Gratuluje efektywności działania. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorij Re: już po... 06.07.03, 17:15 Cwi tak wogóle to Twoja córka i ja obchodzimy urodziny w tym samym dniu! :-)) Gratulacje raz jeszcze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Re: już po... 06.07.03, 18:05 Ja nic nie wiedziałam ,że u cwi tak piekny czas nastał.Ale skoro tak ,to serdecznie gratuluje!!!!!!!!!!!!!!Życze ci cwi ,aby dziewczynka była zdrowa i byla dla Was sama radościa i szczęsciem!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: już po... 07.07.03, 08:08 Uhm, własciwie to tak, jakbyś Ty Ją urodził? ;-) Dla Zosieńki maleńkiej - żeby uśmiechała się przez całe życie. Swoją drogą niezłe ma proporcje między wagą a wzrostem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ric_ Re: już po... 09.07.03, 10:02 gratuluje cwi, pozdrowienia dla szanownej małżonki... Odpowiedz Link Zgłoś
marcia79 Re: już po... 12.07.03, 20:34 Cwi...mistrzu gratulacje najszczersze najserdeczniejsze i najweselsze prosze przyjac. Żeby Twoja corka wyrosla na tak szacownego i budzacego podziw czlowieka jak jej ojciec. A teraz streszcze migusiem w jaki oto sposob doniesiono mi o tejze nowinie "kiedy w ma urodzinowa noc, wyczerpana, dlugim swietowaniem, lezalam nieprzytomnie czyjs brutalny kopniak w nerke i okrzyk "Zosia, jest Zosienka" dotarl zbyt glosno i bolesnie do mnie Wnet Kama i Marcia kolejny powod do swietowania mialy i narodzinki mlodej duczyczki od switu oblewaly" Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: już po... 12.07.03, 21:57 Wszystkim serdecznie dziękuję, a ja rozsyłałem trochę smsów na prawo i na lewo, jakos koło 3.30 nad ranem... wróciwszy ze szpitala. A parę dni później zadzwoniła kobieta mego przyjaciela i mnie ochrzaniła za te smsy. Okazało się że ów przyjaciel był już trochę sfatygowany, jak to po nocy z sobotę na niedzielę bywa... Odczytawszy sms sfatygował się do reszty. Cwi Odpowiedz Link Zgłoś
she1961_lodz Re: już po... 14.07.03, 11:17 cwi napisał: > Wszystkim serdecznie dziękuję, a ja rozsyłałem trochę smsów na prawo i na > lewo, jakos koło 3.30 nad ranem... wróciwszy ze szpitala. A parę dni później > zadzwoniła kobieta mego przyjaciela i mnie ochrzaniła za te smsy. Okazało się > że ów przyjaciel był już trochę sfatygowany, jak to po nocy z sobotę na > niedzielę bywa... Odczytawszy sms sfatygował się do reszty. > Cwi > Nie zasluzylam na sms :(, ale szczerze gratuluje :). Moze kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś