kinderek 01.09.07, 14:30 smutno mi, ze siedze przy komputerze a Wy sie tam dobrze bawicie. Mam nadzieje, ze humory jak i pogoda dopisuja. Echhhhh jak ja bym chciala byc z Wami :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megi847 Re: :(((( 01.09.07, 20:13 ja tez niezmiernie żaluje....szkoda ze nie mogłysmy sie spotkac na browa w pubie ...dzis wieczorem...bo proponowalam takie spotkanko zamiastbabozlotowe....no ale w Wawie...a nie wszyscy zawsze mogą dotrzec..Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: :(((( 01.09.07, 21:05 i ja też załapałam smutasa,ale napewno jeszcze się spotkamy wszystkie :)))może któraś wybiera się na Chmielaki do Krasnegostawu? www.kdkkrasnystaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: :(((( 01.09.07, 21:19 Ojejej, Kinguś! Jak tylko towarzystwo zjedzie się do W-wy, to zorganizujemy jakieś spotkanko:-) Mam nadzieję, że dziewczyny będą się chciały chętnie spotkać i poopowiadać o zlocie ( nie tylko na forum):-) Mnie też tam nie ma ciałem, ale duchem jestem:-)) Buźka i piękny nosek do góry!:-)) Aga Odpowiedz Link Zgłoś