bogna71 04.09.07, 10:52 Fajne zdjęcie na wizytówce masz:) To z urlopu egipskiego??? Zazdraszczam....;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.dominika Re: s.dominika!:) 05.09.07, 19:06 Bardzo fajne, szkoda że nie moje :-) U mnie takich widoczków nie było :-( Ale też było supersko (poza 43 stopniami upału). A Ty się kiedy wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: s.dominika!:) 06.09.07, 19:29 16 paździocha:))))))) Ale mi będzie dobrze - sama sobie zazdroszczę:) Chociaż przed wyjazdem stresy mnie czekają - mamy operacja i jakiś spicz w Warszawie po angielsku, na zjeździe, w który wkręciła mnie moja szefowa w ramach Seneki, krwa! Ale ja to później, w Sharm odreaguję!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: s.dominika!:) 06.09.07, 20:15 Nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę.Jestem tak wykończona, zapracowana, spóźniona ze wszystkim (za tydzień jadę na konferencję a dalej nie mam referatu, nie mam czasu go napisać) że już zapomniałam o urlopie. Ale bym pojechała do ciepłych krajów. Oderwać się od tej chorej szarówki :-((( Odpowiedz Link Zgłoś