schizoo 07.09.07, 11:35 a dzieciaki wciąż na forum:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: wakacje się skończyły 07.09.07, 23:28 Jakie znowu dzieciaki?Nie widzisz ze to zgraja staruchów zdziecinnialych juz ze starosci?Oni sie tylko tak zachowuja jakby byli malolatami.A to se juz ne vrati,pane Havranek... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: wakacje się skończyły 16.01.08, 11:09 Wywołałeś schizoo!!On jest straszny !!Juz sie boję!! Schizoo ,leziox i crimen .To taka diabelska TROJCA na tym forum!! Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: wakacje się skończyły 16.01.08, 15:26 Jak nic,czas egzorcyzmy odprawic.Niestraszna nam woda swiecona,a i winkiem mszalnym mozna sie w trupka nagrzac.A zakonnice beda jakies? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: wakacje się skończyły 16.01.08, 17:33 Zakonnice modlą sie a na rogrzewke maja herbatke malinową Wiem bo moja koleżanka ze szkolnych lat jest zakonnica . Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: wakacje się skończyły 16.01.08, 18:07 Schizolek bardzo się zdziwi, na wieść, że coś go ze mną łączy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: wakacje się skończyły 16.01.08, 18:21 crimen napisał: > Schizolek bardzo się zdziwi, na wieść, że coś go ze mną łączy:))) Tak Laczy Lucyferki wspolny grób a ich posłaniem jest robactwo( Lucyfer) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: wakacje się skończyły 16.01.08, 18:25 Mam już kandydatkę na wieczność, więc Schizolka sobie raczej odpuszczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: wakacje się skończyły 16.01.08, 18:27 crimen napisał: > Mam już kandydatkę na wieczność, więc Schizolka sobie raczej > odpuszczę:) Slyszalam ze Lucyferki Trojce uwielbiają wiec napewno dla schizoolka miejsce sie znajdzie na posłaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: wakacje się skończyły 16.01.08, 18:39 Czyli nie jestesmy Lucyferkami. Indywidua...lnosci nie tolerują konkurencji:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Coś Ty, to Anioły 16.01.08, 18:01 kwiato-stan29 napisała: > Wywołałeś schizoo!!On jest straszny !!Juz sie boję!! > Schizoo ,leziox i crimen .To taka diabelska TROJCA na tym forum!! Nie znasz się, to Anioły, a nie diabły (choć diabły, to chyba upadłe anioły) ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Coś Ty, to Anioły 16.01.08, 18:27 Dzięki Ci dobra kobieto za ciepłe słowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Coś Ty, to Anioły 16.01.08, 18:33 Tak Kiedyś Lucyfer był Aniołem który grzeszył w czasach Adama i dlatego został wyrzucony na ziemię, gdzie przysparza kłopotu ludziom Boga.Werset 20 podaje, że nasienie Lucyfera zostało zniszczone więc jest nadzieja ,ze nie bedą sie ..rozmnażać! ufffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Coś Ty, to Anioły 16.01.08, 18:45 Nie liczyłbym na to, znając damską fascynację ciemną stroną mocy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Coś Ty, to Anioły 16.01.08, 18:53 Zdecydowana większość populacji kobiet wybiera Anioły męskie;)Ja do tej części należę;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Coś Ty, to Anioły 16.01.08, 18:56 Pewnie że wybiera, bo nie ma wyboru. Wszędzie same anioły. Diabeł to rarytas;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Coś Ty, to Anioły 16.01.08, 18:56 i nie pocieszaj sie ..SZATANIE;)pa Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Coś Ty, to Anioły 16.01.08, 19:08 Oddaj duszę. Chyba zasłużyłem na nią:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Coś Ty, to Anioły 16.01.08, 19:46 Ciekawe co zrobisz z tą duszą? ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Coś Ty, to Anioły 16.01.08, 20:17 Sam nie wiem, ale jako Szatan, nuszę wodzić na pokuszenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Coś Ty, to Anioły 16.01.08, 20:46 A ja dzisiaj jak dziecko, tylko bym pytania zadawała :))) A co będzie jak przestaniesz wodzić na pokuszenie??? ................................................................. Oczekiwanie, że coś miłego się wydarzy, to niemal połowa przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Coś Ty, to Anioły 16.01.08, 23:21 Skoro to Forumkom/Foremnym Foremkom?/pasuje to moge byc nawet upadlym aniolem,moze nawet z tego powodu wcale nie chce sie rozmnazac,tylko co najwyzej tak robic zeby na to wygladalo ale bez skutkow ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Coś Ty, to Anioły 17.01.08, 16:21 ginger43 napisała: > A ja dzisiaj jak dziecko, tylko bym pytania zadawała :))) A co > będzie jak przestaniesz wodzić na pokuszenie??? Nie wpędzaj mnie w dekadencję:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Coś Ty, to Anioły 17.01.08, 22:45 W dekadencje niekoniecznie,ale mozemy wpedzic tez w obledzik.To co,kto reflektuje?numerek telefonu wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Coś Ty, to Anioły 17.01.08, 13:26 crimen napisał: > Oddaj duszę. Chyba zasłużyłem na nią:) Oddałam ,Aniołkowi:) Duszę i ciało;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Coś Ty, to Anioły 17.01.08, 16:19 Teraz targujemy się o duszę. O ciele pomówimy później:) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: wakacje się skończyły 17.01.08, 14:54 ważne, że wróciłeś po wakacjach ulubieńcu Ty;))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: wakacje się skończyły 17.01.08, 15:08 jak tu nie miłować, kiedy pojawia się schizoooo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: wakacje się skończyły 17.01.08, 15:26 E tam,on sie pojawia i znika a ty nadal w nim zadurzona :-)Zeby on mogl cie chociaz docenic,nie? Odpowiedz Link Zgłoś