jasmina_tdi 13.12.01, 17:58 ...NAJZACNIEJSZE TRAFIA GŁOWY..!!!! kondolencje dla mojego nowo nabytego brata jasminka :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mina.mina Re: BO PARALIŻ POSTĘPOWY...... 13.12.01, 18:00 nie placz, jasminka, rodziny sie nie wybiera... wybierz walkera! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: BO PARALIŻ POSTĘPOWY...... 13.12.01, 18:01 już ja mu pokażę, co oznacza RODZINA hehehehehehe mina.mina napisał(a): > nie placz, jasminka, rodziny sie nie wybiera... wybierz walkera! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: BO PARALIŻ POSTĘPOWY...... 13.12.01, 18:03 moze do domu starcow go? jak rodzina, to rodzina! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: BO PARALIŻ POSTĘPOWY...... 13.12.01, 18:07 spokojnie!!! najpierw ubezwłasnowolnić, spisać testament (w końcu czego się nie robi dla ukochanej siostrzyczki :-))) a potem won z chałupy!!!! mina.mina napisał(a): > moze do domu starcow go? jak rodzina, to rodzina! Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: BO PARALIŻ POSTĘPOWY...... 13.12.01, 18:08 ale to sie rymuje z ...... krowy ? znowu one, co wieczór ? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: BO PARALIŻ POSTĘPOWY...... 13.12.01, 18:13 wysil wyobraźnię bond! na co mi kretyn w rodzinie! j_bond napisał(a): > ale to sie rymuje z ...... krowy ? > > znowu one, co wieczór ? Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: BO PARALIŻ POSTĘPOWY...... 13.12.01, 18:26 zacytuje tego trzyjajecznego (chox zaraz mina mnie tez wezmie za niego): sięgam wyobraźnią hen daleko, na co mi to kwasne mleko jasmina_tdi napisał(a): > wysil wyobraźnię bond! na co mi kretyn w rodzinie! > > j_bond napisał(a): > > > ale to sie rymuje z ...... krowy ? > > > > znowu one, co wieczór ? > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: BO PARALIŻ POSTĘPOWY...... 13.12.01, 18:31 ...naprawdę trzeba Cię będzie ubezwłasnowolnić! podaj numer swojej karty :-)))) j_bond napisał(a): > zacytuje tego trzyjajecznego (chox zaraz mina mnie tez wezmie za niego): > > sięgam wyobraźnią hen daleko, > na co mi to kwasne mleko > > j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomerank Re: BO PARALIŻ POSTĘPOWY...... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.01, 18:30 Otwierając ten wątek, myslałam, że będzie jakiś rym do KROWY... a tu taka kicha. Idę sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: BO PARALIŻ POSTĘPOWY...... 13.12.01, 18:32 eeeee.... no daj spokój....w końcu to tylko men - nie kicha! Gość portalu: pomerank napisał(a): > Otwierając ten wątek, myslałam, że będzie jakiś rym do KROWY... a tu taka > kicha. Idę sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: BO PARALIŻ POSTĘPOWY...... 13.12.01, 18:58 To nawet nie kicha itd. - to Szpieg z rodziną Odpowiedz Link Zgłoś