ulalka 11.07.03, 18:32 najlepsze imieninowe :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayutka Re: Mayutka :))) 11.07.03, 20:13 Dziekuje za życzonka, ale niespodziana:)))))))))))))))))))))))))))))Bardzo mi sie miluchno zrobilo, napewno bede i o Was pamietac!!!!:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Mayutka :))) 11.07.03, 20:17 i ja Ci życzę spełnienia co najmniej części z resztą marzeń żyj pięknie i długo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Mayutka :))) 11.07.03, 20:39 Duzo szczescia i slodyczy slonko Tobie zyczy :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mayutka Re: Mayutka :))) 11.07.03, 21:19 To teraz nie wypada mi nic innego jak postawic talerz ciach@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@, na razie niestety wirtualnych, ale jak tylko bedzie okazja to beda prawdziwe:))))))))))))))))Dziekuje za zyczenia:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa zajdź Kumo, do piwniczki 11.07.03, 21:29 może nie ciacha ale serek-śmierdzielek byłby akurat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: zajdź Kumo, do piwniczki 11.07.03, 21:31 Gdyby byla nasza Itusia upieklaby CI wirtualny torcik :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: :-))) 11.07.03, 23:25 szczęścia wiele i marzeń spełnienia:-) a jako że są imieniki, to ciastko specjalne dla Ciebie:-) |#@@@***@@@#| | ~~~~~~~~~ | --------- Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Mayutka :))) 12.07.03, 16:57 no to dziś świętujemy... nie wiem kiedy wrócę ;))) więc póki jestem.. zajrzę do Was od czasa do lasa... tego... ekhem... czasa :)) wznieście kielichy w piwniczce, bądź odnodze piwniczki za Mayutkę tak po 18 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mayutka Re: Mayutka :))) 12.07.03, 17:36 jtka, dziewczyny mialy racje swietnie pieczesz;))))))))))))))))))))))) thanks:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś