never4u Re: Iwona postanowiła umrzeć 16.07.03, 12:24 dlaczego? człowiek ma prawo do decydowania o sobie. nie znam powodów, dla których podjęła to postanowienie, ale najprawdopodobniej nie były to błahostki... BTW, kiepski odzew na dramatyczny tytuł wątku. czyżby milcząca większość założyła, że to blef? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_ar Re: Iwona postanowiła umrzeć 25.07.03, 23:28 never4u napisała: > dlaczego? człowiek ma prawo do decydowania o sobie. nie znam powodów, dla > których podjęła to postanowienie, ale najprawdopodobniej nie były to > błahostki... > BTW, kiepski odzew na dramatyczny tytuł wątku. czyżby milcząca większość > założyła, że to blef? To nie był blef. Poczyniłam pewne kroki w celu realizacji tego postanowienia, ale sie nie udało. Ale dzięki temu coś sie zmieniło w moim życiu. Zawróciłam, mogę tu być. Cieszę sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rhino1 Re: Iwona postanowiła umrzeć 16.07.03, 18:47 Iwonie polecam ksiazke - " Weronika postanawia umrzec" P. Coelho moze tam znajdzieszx odpowiedzi na pytania ktorych szukasz pozdrawiam - mi pomogla Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka-w-likierze Re: Iwona postanowiła umrzeć 16.07.03, 21:34 a może właśnie postanowiła umrzeć tak symbolicznie jak Weronika? umrzeć, aby się przebudzić? w takim Tarocie na przykład śmierć często oznacza koniec pewnej ery i nastanie <b>nowego</b>. Może o to właśnie chodzi? O ile dobrze kojarzę, Iwona ma zamiar teraz zamieszkać ze swoim facetem pod jednym dachem. Umrze tamta dawna Iwona, narodzi się nowa, gotowa na kompromisy ;) Dobra, dobra, zamykam się. Sorka, trzy dni nie spałam (no, prawie) i trochę mi się plącze... Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_ar Re: Iwona postanowiła umrzeć 25.07.03, 23:26 Żyję. Bo tabletki były za słabe. Ale się cieszę. Żyję:) Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka-w-likierze Re: Iwona postanowiła umrzeć 26.07.03, 01:14 ojej, to Ty tak na poważnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_ar Re: Iwona postanowiła umrzeć 26.07.03, 20:11 wisienka-w-likierze napisała: > ojej, to Ty tak na poważnie??? Zupełnie na poważnie wisienko. Ale już ok. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sstt kiedy ja chce umrzec..... 28.07.03, 23:48 to umawiam sie z kumplem na moscie. ja mam sznur, on kamienie, albo na odwrot. gdzies przed switem, po dyskusji o sensie zycia, o liceum i o tym co bylo potem, wracamy spokojnie do domu - i tak do nastepnego razu. ale zdaza sie siedziec z flaszka wodki na cmentazu kolegi, ktorego nie ma z wlasnej woli. szkoda tylko, ze on wylacznie slucha Odpowiedz Link Zgłoś
coffe3 Re: Iwona postanowiła umrzeć 07.08.03, 20:08 wszystko ma sens miłość mi wszystko wyjaśniła... Odpowiedz Link Zgłoś
coffe3 Re: Iwona postanowiła umrzeć 07.08.03, 20:09 "miłość mi wszystko wyjaśniła... Odpowiedz Link Zgłoś
hannelore Re: Iwona postanowiła umrzeć 09.08.03, 10:16 a ja jak czytam takie posty to mi się śmiać chce. Płytkie zwracanie na siebie uwagi. I co, wszyscy się mieli rzucić z pocieszaniem? Dziewczyno, od tego są przyjaciele a nie forum internetowe. Skoro postanowiłaś umrzeć to po co te cyrki? Trzeba było jeszcze napisać o tym na dachu Pałacu Kultury, aby wszyscy mogli się pomartwić Odpowiedz Link Zgłoś
aga-21 Re: Iwona postanowiła umrzeć 09.08.03, 12:00 moze to brutalne, ale hannelore ma racje... Odpowiedz Link Zgłoś