Dodaj do ulubionych

Czy na tym forum

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 09:01
to już nikogo nie ma oprócz złośliwego Mario?
Obserwuj wątek
    • ar_tur1 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 09:02
      No, ja jestem. Ale przeciez nie tylko na forum. Sniadanko gotowe!
    • mario2 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 09:04
      No masz- przyszedl- niezlosliwy, spolegliwy, niedouczony Ar_turek. A moze to
      tylko Kurd? :o)
      • Gość: maryjo2 Re: Czy na tym forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 09:20
        To straszne, mam już dwa ogony :(
        • kitek1 chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 09:24
          siemaneczko niedzielne,
          maryjku mily:)*
          • Gość: maryjo2 Re: chcesz, trzeciego................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 09:26
            Od przybytku głowa nie boli, a gdzie sie dwóch bije, tam trzeci korzysta,
            niechby nawet ogonek :)
            • kitek1 no, to masz mnie......................... 13.07.03, 09:27
              :)
              • Gość: maryjo2 Re: no, to masz mnie......................... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 09:30
                Tylko co na to giacondka? Muszę sie z nia chyba dogadać co by nas jakaś
                trzecia nie wysiudała :)
                • kitek1 giacondka, bardzo tolerancyjna jest..... 13.07.03, 09:34
                  jesli chodzi,
                  o moje wirtualne,
                  kolezanki:)
            • ka_27 chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 09:50
              A czy ja mogę być jako trzeci?
              Nawet jako ogonek? :-)))

Dzień Dobry Maryjko:)

Słoneczka za oknem i nie tylko :-))
              • mario2 Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 09:56
                ty juz dawno jestes ogonkiem, tylko tym ogonkiem z przodu wystajacym!
                • ka_27 chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:05
                  Być Ogonkiem jest sztuką,
                  której niektórzy nijak nie posiądą ....

mario netka napisał:
                  > ty juz dawno jestes ogonkiem, tylko tym ogonkiem z przodu wystajacym!
                  • mario2 Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:07
                    to fakt. Bycie takim ogonkiem jak ty, to artyzm bycia chujkiem! :o)
                    • ka_27 chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:09
                      Dlaczego mario netka cytuje moje słowa????
                      Widocznie główka już nie pracuje ...

mario netka napisał:

> to fakt. Bycie takim ogonkiem jak ty, to artyzm bycia chujkiem! :o)
                      • mario2 Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:23
                        Spad intelektualny KAstracie
                        • ka_27 chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:25
                          Jeszcze nie pora, owoce dojrzewają jesienią,
                          a mario netki jak widać nigdy ...

mario netka napisał:

> Spad intelektualny KAstracie
                          • mario2 Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:28
                            sliwka robaczywka nie jest owocem, a nawozem
                            • ka_27 chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:33
                              Dokładnie mario netko!

Z ciebie i tak już nic nie wyrośnie ...

Pa ...

mario netka napisał:
                              > sliwka robaczywka nie jest owocem, a nawozem
                              • mario2 Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:48
                                Potrafisz wymyslec cos swojego dupku?
                                Raczej smiem w to watpic. Niektorzy juz duzo wczesniej sie na tym poznali i
                                ignoruja cie tak jak na to zaslugujesz- kretynku o slodkiej zalotnosci muszki
                                owocowki i takimz intelekcie :o)
                                • mama_muminka Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:53
                                  Ty chyba masz kiepski wzrok, mario, ja też czytam forum i swoje widzę
                                  • mario2 Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 10:55
                                    widac czytasz tylko te biale a z czarnego sie smiejesz :o)
                                    • mama_muminka Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 11:25
                                      Oczywiście, że się śmieję, toż ty piszesz na czarno.

mario2 napisał:

> widac czytasz tylko te biale a z czarnego sie smiejesz :o)
                                      • mario2 Re: chcesz, trzeciego................... 13.07.03, 14:56
                                        A ty na bialo? Kurde, ze jeszcze inni potrafia to przeczytac?
        • Gość: oona Re: Czy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 09:25
          zglaszam się jako ogon trzeci,
          w bardzo podłym nastroju,więc jeśli masz ochotę
          ponarzekać Maryjko tooo jestem do usług:(
          • Gość: maryjo2 Re: Czy na tym forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 09:27
            Mam tyle powodów do narzekania, Uneczko, że nie chce mi się o nich mówić, ale
            chętnie ponarzekam na temat Twoich.
            • Gość: oona Re: Czy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 09:31
              ja swoich też nie bardzo mam ochotę ujawniać,
              musimy chyba poczekać na jakiegoś ochotnika,
              który nam udostępni swoje:)
              • Gość: maryjo2 Re: Czy na tym forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 10:03
                Może zaoferujmy się jako mężowie zaufania dla chcących sie wyżalić? A nuż od
                słuchania o cudzych kłopotach humor nam sie poprawi?
          • kitek1 spoznilas sie, uneczko................ 13.07.03, 09:29
            ja jestem trzeci,
            faktycznie jakis niefart,
            dzisiaj masz:(
            • Gość: oona Re: spoznilas sie, uneczko................ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 09:31
              no widzisz:((
              • kitek1 jak Ci, to pomoze.................. 13.07.03, 09:33
                to odstepuje Ci miejsce,
                trzeciego maryjkowego,
                ogonka,
                cieszysz sie ?:)
                • Gość: oona Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 09:38
                  :))
                  • Gość: maryjo2 Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 10:13
                    Chyba zamiast w kolejce, ustawię ogonki w szeregu, i pozbędę się ciężaru
                    liczebników porzadkowych :)
                    • Gość: oona Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 10:17
                      jednakowoż dla utrzymania jako takiego porządku
                      szereg powinien być ustawiony według wzrostu,
                      ....już wiem gdzie będę stała:((

Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Chyba zamiast w kolejce, ustawię ogonki w szeregu, i pozbędę się ciężaru
                      > liczebników porzadkowych :)
                      • kitek1 a moze, wg chudosci...................... 13.07.03, 10:20
                        ogonki poustawiamy:)
                        • ka_27 a moze, wg chudosci...................... 13.07.03, 10:21
                          Cześć Kitek!

A może według biustu? :-P
                          • Gość: oona Re: a moze, wg chudosci...................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 10:22
                            a może według długości włosów??:)
                            • mama_muminka Re: a moze, wg chudosci...................... 13.07.03, 10:23
                              A może według długości nóg ?
                            • kitek1 a jak, nie maja dlugosci..................... 13.07.03, 10:23
                              zlosliwa uneczko,
                              jestes,
                              czasami:)
                              • Gość: oona Re: a jak, nie maja dlugosci..................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 10:26
                                nogi czy włosy?:)

kitek1 napisał:

> zlosliwa uneczko,
                                > jestes,
                                > czasami:)
                                • kitek1 wlosy, na nogach................... 13.07.03, 10:28
                                  mumia niuninka,
                                  balaganu znowu,
                                  narobila:(
                                  • mama_muminka Re: wlosy, na nogach................... 13.07.03, 10:32
                                    Kiteczku, bałaganu robić nie chciałam, bowiem bałagan to nie moja specjalność.
                                    Tak się składa, że niektóre sprzątać po sobie nie potrafią, czyli porządek
                                    przychodzi im z wielkim trudem ....
                                    • kitek1 dobra mumio niuninka....................... 13.07.03, 10:36
                                      wybacze Ci wszystko,
                                      jak mi jakies swoje poprzednie nicki,
                                      zapodasz,
                                      • mama_muminka Re: dobra mumio niuninka....................... 13.07.03, 10:38
                                        Moje poprzednie nicki ... mama_muminka, to już parę razy mówiłam.

A Twoje ??

kitek1 napisał:

> wybacze Ci wszystko,
                                        > jak mi jakies swoje poprzednie nicki,
                                        > zapodasz,
                          • kitek1 witaj romantyKA.................. 13.07.03, 10:25
                            ciesze sie,
                            ze sie wyostrzasz,
                            bo tamtego,
                            ble-ble,
                            juz czytac,
                            nie moglem:)
                            • ka_27 witaj romantyKA.................. 13.07.03, 10:27
                              Kitek!

Jest czas na ble-ble
                              i jest czas na Żyletki :-P

Jest też czas na piwo w Spiżu :-)))

kitek1 napisał:

> ciesze sie,
                              > ze sie wyostrzasz,
                              > bo tamtego,
                              > ble-ble,
                              > juz czytac,
                              > nie moglem:)
                              • kitek1 na to zawsze jest czas........................... 13.07.03, 10:30
                                • ka_27 na to zawsze jest czas....................... 13.07.03, 10:34
                                  Miejsce już jest,
                                  czas do uzgodnienia,
                                  piwo do wypicia :-))))
                      • Gość: maryjo2 Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 10:21
                        Górnolotnie stwierdzę, że nie wzrost świadczy o wielkości ducha. Poza tym
                        kobiety mają pierwszeństwo :)
                        • Gość: oona Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 10:25
                          prosiłabym o takie kryterium,które
                          pozwoliłoby mi się wbić w bezpieczny środek szeregu:)

> Górnolotnie stwierdzę, że nie wzrost świadczy o wielkości ducha. Poza tym
                          > kobiety mają pierwszeństwo :)
                          • Gość: maryjo2 Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 17:36
                            160 cm wzrostu to bardzo bezpieczny parametr.
                            • Gość: oona Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 17:48
                              pozostałe moje parametry też raczej nie
                              spowodują ,że zanadto będę się wychylać
                              z szeregu
                              :(

> 160 cm wzrostu to bardzo bezpieczny parametr.
                              • Gość: maryjo2 Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 18:58
                                Dziwi mnie tylko, czemu taką szarą myszką chcesz być zawsze? Nie korci Cię
                                nigdy, żeby małą dłoń w piąstkę zwinąć i zamalować kogoś prosto w nos?
                                • Gość: oona Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 19:17
                                  a ja dowiedziałam się właśnie z dość wiarygodnego zródła,
                                  że jestem choleryczką,najbardziej
                                  upartą na świecie,o okropnym charakterku,która
                                  musi mieć zawsze rację i będzie bronić swojego
                                  zdania do ostatniej kropli krwi,więc chyba nie jest ze mną tak żle...

> Dziwi mnie tylko, czemu taką szarą myszką chcesz być zawsze? Nie korci Cię
                                  > nigdy, żeby małą dłoń w piąstkę zwinąć i zamalować kogoś prosto w nos?
                                  • Gość: maryjo2 Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 19:21
                                    Opinia czyni człowieka? Przynajmniej odwdzięczyłaś się pięknym za nadobne?
                                    • Gość: oona Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 19:25
                                      w sumie to moje wiarygodne zródło ma rację,niestety,
                                      i należy mu tylko współczuć
                                      • Gość: maryjo2 Re: jak Ci, to pomoze.................. IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 19:29
                                        A parę gromkich grzmotów z ambonki dopełnia pewnie świadectwa prawdy?
                    • ka_27 jak Ci, to pomoze.................. 13.07.03, 10:17
                      MAryjko:)

To jedynie SŁUSZNA DECYZJA :-)))))

> Chyba zamiast w kolejce, ustawię ogonki w szeregu, i pozbędę się ciężaru
                      > liczebników porzadkowych :)
        • mario2 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 09:57

> To straszne, mam już dwa ogony :(

*** kurde i piec jezykow? czy Ty czasem nie zapadlas na chorobe popromienna?
          Mutant sie z ciebie robi :)
          • Gość: maryjo2 Re: Czy na tym forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 10:15
            Jestem niewydarzona od urodzenia, ale niektórzy jeszcze bardziej i dlatego
            tyle czasu zabiera im orientacja w terenie.
            • mario2 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 10:25
              Tez to zauwazylem. No coz, kazdy piesek ma swego natretnego rzepa, ktory sie
              do ogonka przyczepia i jest niesamowicie naprzykrzajacy sie mimo wyraznego
              ignorowania. Wypada Ci jeno wspolczuc :o)
    • Gość: ar_tur1 Re: Czy na tym forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 09:50
      Czy szanowni Państwo będą upżejmi i chociaż na chwilę pozwolą nam nacieszyć
      się sobą w ten niedzielny, śliczny poranek?
      • mario2 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 09:57
        Oczywpiździe. Porozmawiaj sobie tymczasem z KA. Prezentujecie ten sam poziom,
        to sie szybko dogadacie :o)
        • ka_27 Czy na tym forum 13.07.03, 10:16
          Słuszna uwaga :-)

Bo z mario netką pogadać się nie da,
          bo ona ROZMAWIAĆ nie potrafi,
          jedynie rzuca się bezsilnie w sieci swoich sznurków ....

mario netak napisał:
          > Oczywpiździe. Porozmawiaj sobie tymczasem z KA. Prezentujecie ten sam poziom,
          > to sie szybko dogadacie :o)
          • mario2 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 10:27
            ale nie memla, gledzi, nudzi, wije sie jak paralityk posrod bagna
            galaretowatych onopatopej dobywajacych sie z jamy gebowej takich jak ty
            kreaturek
            • ka_27 Czy na tym forum 13.07.03, 10:29
              Mario netko

o sobie mówisz,
              Cieszę się, że w końcu przyznajesz mi rację ...

Lepiej późno, niż wcale ...

Pomóc rozplątać ci sznurki? :-)

mario netka napisał:

> ale nie memla, gledzi, nudzi, wije sie jak paralityk posrod bagna
              > galaretowatych onopatopej dobywajacych sie z jamy gebowej takich jak ty
              > kreaturek
              >
              • mario2 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 10:31
                powtarzasz sie i jak zwykle nudny jestes. wiec pa palanciku
                • Gość: samanta Re: Czy na tym forum IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 10:59
                  Witaj maryjko ,ooneczko...i cala reszto( z jednym wyjatkiem) Zglaszam sie jako
                  czwarta do brydza,ale proponuje ponarzekac wam od jutra a dzisiaj korzystac z
                  niedzieli.Milego dzionka robaczki mile:)))))
                  • kitek1 wracasz, na tlenowe randowisko.................... 13.07.03, 11:04
                    czy do kosciolka,
                    idziesz,
                    milutka samantko:)
                    • Gość: samanta Re: wracasz, na tlenowe randowisko............... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.03, 11:31
                      zdecydowanie wole tlen:)

kitek1 napisał:

> czy do kosciolka,
                      > idziesz,
                      > milutka samantko:)
                  • mario2 Re: Czy na tym forum 13.07.03, 11:05
                    ma razie jestes trzecia do gry w "ch..." ty, artus i KA. Towarzystwo
                    wyborowe :o)
                  • Gość: oona Re: Czy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.03, 11:36
                    ok,robaczek ooneczka idzie pokazać swój
                    zły nastrój dzieciom i staruszkom w parku wrr wrr

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Witaj maryjko ,ooneczko...i cala reszto( z jednym wyjatkiem) Zglaszam sie
                    jako
                    > czwarta do brydza,ale proponuje ponarzekac wam od jutra a dzisiaj korzystac z
                    > niedzieli.Milego dzionka robaczki mile:)))))
                    • mama_muminka Dla Kitka 13.07.03, 13:45
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=6939692
                      • kitek1 a po co, mamuminko..................... 13.07.03, 17:26
                        mi ten link?
                        • mama_muminka Re: a po co, mamuminko..................... 13.07.03, 17:29
                          Po to, żebyś się mogł wykazać swoją wiedzą zawodową, porównując skrajne reakcje.
                          • kitek1 ja tu sie rozrywkowuje........................ 13.07.03, 17:35
                            a nie wiedza,
                            wykazuje,
                            mamuminku:)
                            • mama_muminka Re: ja tu sie rozrywkowuje....................... 13.07.03, 17:37
                              Tym razem jednak chyba powinieneś wykazać się swoimi umiejętnościami, tak mi
                              się wydaje.

• julek_slowacki Kitek rymuje! 13.07.03, 17:39
                                Jestes Slowackim kocie?
                              • kitek1 jak ci sie, cos wydaje.......................... 13.07.03, 17:43
                                to przyjme,
                                cie potem,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka