Dodaj do ulubionych

szukam pocieszycielki

14.12.01, 15:23
po olaniu mnie przez onlyania, zwanej rowniez olewania, szukam cieplej
pocieszycielki na zime,
Obserwuj wątek
    • oona Re: szukam pocieszycielki 14.12.01, 15:40
      tylko na zimę?a co potem ?
      • kitek1 oona 14.12.01, 15:46
        nie wierze, juz w trwalosc niewwiescich uczuc, dlatego narazie, byle do wiosny,
        • Gość: nadja Re: oona IP: *.wave.net.pl 14.12.01, 16:09
          kitek1 napisał(a):

> nie wierze, juz w trwalosc niewwiescich uczuc,

a jak z meskimi?
          :)

n.
          • kitek1 nadja 14.12.01, 16:18
            moge tylko reczyc za swoje,
            • Gość: nadja Re: nadja IP: *.wave.net.pl 14.12.01, 16:21

To i tak wiele, jesli mozesz :)

n.

• yess Re: szukam pocieszycielki 14.12.01, 15:43
      kitek a moze ci uszka natrzec co?
      • kitek1 yess 14.12.01, 15:46
        i w kitke, tez mi teraz zimno,
        • oona kitek 14.12.01, 15:50
          skrzywdzony...och,jak to działa na kobiety,uczucia opiekuńcze się zaraz w nich
          budzą,chęć pocieszenia..i udowodnienia,że kobiety nie są takie okropne.Dobry
          kierunek obrałeś
          • kitek1 oona 14.12.01, 15:51
            zobaczmy, jakie sa naprawde,
            • oona Re: oona 14.12.01, 15:57
              kobiety są różne,niektóre wierne niektóre niestałe ,stad to"na razie do
              wiosny"?-zima to okres próbny,rozumiem?
              • kitek1 oona 14.12.01, 16:02
                ale, jak uczucie zime przetrwa, to mu potem na wiosne, tylko kwitnac i z
                ptaszkami wesolo sie cieszyc,
                • oona Re: oona 14.12.01, 16:07
                  a po wiosnie lato...oj,to dopiero uczucia wybuchną pełną mocą i krasą...ale
                  potem jest jesień i co ?....
                  • kitek1 oona 14.12.01, 16:09
                    i jest super dojrzalo i kolorowo,
                    • oona Re: oona 14.12.01, 16:11
                      aha..i zyli potem długo i szczęśliwie?..razem.Ładna bajka.Bajka?
                      • kitek1 oona 14.12.01, 16:13
                        i to bajki koniec,
                        • oona Re: oona 14.12.01, 16:15
                          eeeee,a byłam chętna na to ciepłe pocieszanie
                          • kitek1 oona 14.12.01, 16:17
                            no to czemu jestes taka konkretna, boisz sie wlasnych uczuc,
                            • oona Re: oona 14.12.01, 16:21
                              ja konkretna?!nigdy w życiu mi się nie zdarzyło być konkretną!Swoich uczuc się
                              nie boję,raczej cudzego cynizmu.Co nie znaczy,ze ciebie z miejsca o to
                              posądzam.Po prostu jestem tak jak ty ostrożna....
                              • kitek1 oona 14.12.01, 16:33
                                i slusznie, ja tez zalewu fotoofert nie oczekuje, tylko na razie malego
                                cieplego slowka,
                                • oona Re: oona 14.12.01, 16:35
                                  no to cieplutko cię pozdrawiam.Może być?...to na początek
                                  • kitek1 oona 14.12.01, 16:37
                                    na poczatek, to mi sie troszeczke cieplej zrobilo, dziekuje
                                    • oona Re: oona 14.12.01, 16:43
                                      oj,żebym nie przesadziła z tym ciepłem,bo jak rozpieszczę cię tak na wstępie to
                                      będę miała problem z utrzymaniem poziomu-ciepła naturalnie.Choc pokłady
                                      niewykorzystanego ciepełka całkiem u mnie zasobne....
                                      • kitek1 Re: oona 14.12.01, 16:59
                                        chce miec goraczke, give me fever,
                                        • oona Re: oona 14.12.01, 17:01
                                          bardzo proszę-gggggggorące uściski!
                                          • kitek1 oona 14.12.01, 17:03
                                            oj dzieki, jak milo i cieplutko, tys jedyna, tu prawdziwie kobieca w najlepszym
                                            tego slowa znaczeniu,
                                            • oona Re: oona 14.12.01, 17:07
                                              dziękuję...tak po cichutku liczyłam na to,ze moje cieplutkie słowa i gorące
                                              uściski choć bezinteresowne to zwrócą się troszeczkę w postaci podobnej czyli
                                              równiez miłych słow.Teraz i ja się czuję ogrzana!
                                              • kitek1 oona 14.12.01, 17:13
                                                a ja nie dosc, ze ogrzany, to jeszcze osuszony po tym olaniu onlyanii i nie
                                                musze z menem jakiegos robaka zalewac,
                                                • oona Re: oona 14.12.01, 17:20
                                                  wybór był słuszny...zwłaszcza z mojego punktu widzenia.I powinnam miec u ciebie
                                                  kolejne punkty-men tez poczuł się zdradzony,więc teoretycznie jest kolejnym
                                                  kandydatem na bycie pocieszanym,a ja byłam ci wierna .Hm,może z tą niestałością
                                                  kobiecą nie jest aż tak tragicznie?.....
                                                  • kitek1 oona 14.12.01, 17:23
                                                    mam nadzieje, mena nie bedziesz tak milo pocieszac jak mnie, bo znowu bym sie
                                                    poczul olany,
                                                  • oona Re: oona 14.12.01, 17:27
                                                    meeeeen to brzmi tak machowato,ja wolę subtelniejeze klimaty,aczkolwiek
                                                    niewinnie i nieprowokująco pozdrawiam wyżej wymienionego,tak taktownie
                                                    pozostawił nas we dwoje przy tym winie
                                                  • kitek1 oona 14.12.01, 17:29
                                                    ma wyczucie i sobie da rade, ale to nie nasz problem, nam milo razem,
                                                  • oona Re: oona 14.12.01, 17:31
                                                    nastroje...nas troje...udaję,że nie widzę że kłótnia małżeńska się w pobliżu
                                                    odbywa...
                                                  • kitek1 oona 14.12.01, 17:33
                                                    tamto, to juz przeszlosc, Ty mam nadzieje taka kokietka nie bedziesz,
                                                  • oona Re: oona 14.12.01, 17:38
                                                    co mogę powiedzieć...nawet jeśli potwierdzę to nic nie będzie znaczyć,bo różne
                                                    rzeczy ludzie potrafią opowiadać,zwłaszcza gdy się o coś starają.Będę
                                                    udowadniać,udowadniać,udowadniać...To chyba ciekawa perspektywa?....
                                                  • kitek1 oona 14.12.01, 18:07
                                                    pewnie, ale sie porobilo, only najpierw mnie kantem puszczala, a teraz chca ze
                                                    mnie psychicznego zrobic, ale ja Tobie ufam, ciepla pelna pocieszycielko.
                                                  • oona Re: oona 14.12.01, 18:12
                                                    a jaka cierpliwa w dodatku,naczekałam się,naczekałam,ale
                                                    doczekałam!..naczekałam i nasłuchałam przy okazji na innych wątkach ale jak na
                                                    łagodną ciepłą kobietkę przystało w spory się nie mieszam
                                                  • kitek1 oona 14.12.01, 18:16
                                                    a niech sobie plota, mi tak dobrze, przy Twoim ciepelku, ze mnie to wogole nie
                                                    wzrusza,
                                                  • oona Re: oona 14.12.01, 18:20
                                                    chyba nawet słyszę jak mruczysz,tak jak to robią kitki kiedy im ciepło i
                                                    przyjemnie...
                                                  • kitek1 oona 14.12.01, 18:21
                                                    masz sluch absolutny,
                                                  • oona Re: oona 14.12.01, 18:26
                                                    no popatrz,jeszcze jedna zaleta!Nie dość ze Ciebie pocieszę to sama jeszcze na
                                                    tym skorzystam i się dowartościuję,bo tego nigdy za wiele
                                                  • kitek1 oona 14.12.01, 18:29
                                                    bo Ty najszlachetniejsza z niewiast i winkowanie z Toba, to sama rozkosz,
                                                  • oona Re: oona 14.12.01, 18:33
                                                    dzięki dzięki już mi jest tak miło ze nawet nie śledzę przebiegu Twoich
                                                    małzenskich perypetii...co tam,trwaj chwilo,jesteś piękna...i winko jakoś
                                                    wspanialej przy Tobie smakuje
                                                  • kitek1 oona 14.12.01, 18:41
                                                    przy Tobie, to nawet rozwod to przemila zabawa,
                                                  • oona Re: oona 14.12.01, 18:47
                                                    noooo,tego się akurat nie spodziewałam po sobie,ze jako ta łagodna
                                                    niekonfliktowa istota rozpętam tutaj burzę z takimi konsekwencjami,ale
                                                    cóż...zycie.Jak na pierwszą randkę przystało pora ją odpowiednio wcześnie
                                                    zakończyć,tak więc Twoja pocieszycielka dopija wino i powoli i niechętnie
                                                    wstaje od stolika.....
                                                  • kitek1 oona 14.12.01, 18:50
                                                    to zegnaj na razie, me ciepelko slodkie, dalej zajme sie porzadkami okiennymi,
                                                    a przy okazji proces rozwodowy z nasza korzyscia do konca doprowadze,
                                                  • oona Re: oona 14.12.01, 18:52
                                                    hm,czy mały buziaczek po pierwszej randce to nie za wiele?to niech będzie taki
                                                    mały malutki muśnięcie raczej...Pa!
                                                  • kitek1 oona 14.12.01, 19:00
                                                    ja tez tylko takiego niesmialego cieplego chuchaczka, Ci posylam, pa
                                                  • onlyania Re: oona 14.12.01, 19:03
                                                    to juz jest dowod na zdrade, niewierny.............
                                                    buuuuuuuuuuuuuu
                                                    matke przyszlych kiciatek na cos takiego narazasz????
                                                    buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...........
                                                  • kitek1 only 14.12.01, 19:08
                                                    oona mnie tu sympatycznie pocieszala, gdy Ty do serc zakochanych i menow przez
                                                    zoladek i nie tylko docieralas,
                                                  • onlyania Re: only 14.12.01, 19:16
                                                    ty mnie zdradzales, podczas gdy ja probowalam twa uwage tylko sciagalam.....
                                                  • kitek1 only 14.12.01, 19:24
                                                    tak to sobie teraz tlumaczysz,
                                                  • onlyania Re: only 14.12.01, 21:37
                                                    juz sobie nic nie tlumacze.....
                                                    buuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                  • kitek1 only 14.12.01, 21:40
                                                    to juz nie buuuuuucz, nie moge na niewiescie buczki patrzec, nawet mi jakas
                                                    krzywde uczynily,
                                                  • onlyania Re: only 14.12.01, 21:45
                                                    moje buczki tobie krzywde poczynily?????
                                                    pewnie taka ze zeza nie dostalam do tej pory.....
                                                    buuuuuuuuuuuuu
    • ronja Re: szukam pocieszycielki 14.12.01, 15:49
      Nie będziesz już pyz gotował z Aneczką1 ???:(
      • kitek1 ronja 14.12.01, 15:50
        aneczka1, tez chyba poszla w sen zimowy, bo jej nie widac,
        • yess Re: ronja 14.12.01, 15:57
          kitek z ty zboku i zdrajco. a ania tak na ciebie czekala
          • kitek1 yess 14.12.01, 16:00
            zobacz, w tych watkach ponizej, jak czekala, i nie nazywaj mnie z ty zbukiem,
            • yess Re: yess 14.12.01, 16:01
              kitek a moze obedrzec cie ze skorki? kitkowe skorki ponoc w cenie
              • kitek1 yess 14.12.01, 16:03
                jeszcze zimniej, mi bez skorki bedzie, a Ty co taka zajadla na mnie,
        • ronja Re: ronja 14.12.01, 16:10
          Nie porzucaj jej kitek, tak Was lubiłam...
          • kitek1 ronja 14.12.01, 16:11
            ja nikogo nie porzucam, tylko zimno mi,
            • yess Re: ronja 14.12.01, 16:13
              no bo jak to kitki one mysla tylko wlasnej d...
              • kitek1 yess 14.12.01, 16:15
                Ty taka na pozor malo romantyczna, ale tez masz ochote na chwileczke
                zapomnienia,
                • yess Re: yess 14.12.01, 16:20
                  ale tu nie ma z kim kitek. ide se na ten kopany mroz.
    • yess Re: szukam pocieszycielki 14.12.01, 16:06
      wszystkie kitki takie same. skrytozercom stanowcze nie
      • kitek1 yess 14.12.01, 16:08
        a co ja zrem w ukryciu,
        • yess Re: yess 14.12.01, 16:09
          a wiadomo to gdzie spozywasz
          • kitek1 yess 14.12.01, 16:10
            ja tu kochania szukam, a nie o jedzeniu chce gadac,
            • yess Re: yess 14.12.01, 16:11
              no nie mow kitek ze nie lubisz dobrze podjesc?
              • kitek1 yess 14.12.01, 16:19
                pewnie ze lubie, ale lubie tez byc pocieszanym,
                • yess Re: yess 14.12.01, 16:21
                  wolisz kitek whiskas czy felixa?
    • men_ Re: Ty Kitek, nie łam się, mnie też Onlyania 14.12.01, 16:50
      olała ! Nie czytałeś tytułu wątka ???
      Może robaka zalejemy razem ?:)
      • kitek1 men 14.12.01, 17:06
        nie lubie smutnego, facetowatego zalewania robaka, wole z mila dziewuszka przy
        dobrym winku sobie poromansowac,
        • men_ Re: Kitek 14.12.01, 17:09
          Może i masz rację - to spadam i nie przeszkadzam.
          Dzisiaj piątek, nudno byłoby siedziec samemu.
      • karina_17 Re: Ty Kitek, nie łam się, mnie też Onlyania 15.12.01, 19:44
        zalejcie, zalejcie
    • onlyania Re: szukam pocieszycielki?????? 14.12.01, 17:18
      olal mnie, ludziska olal mnie :(
      olal mnie do kwadratu:(
      ide popelnic samobojstwo......
      • kitek1 only 14.12.01, 17:21
        do mena per"zlotko", z zakochanym milo-docelowe pogaduszki, nie wspomne o
        innych,
        • onlyania Re: only 14.12.01, 17:30
          a wiec jednak rozwod, zazdrosniku?????
          a wlasnie ze ja nie chce, buuuuuuuuuuuuuuuuuu
          :(((
          • kitek1 only 14.12.01, 17:35
            widzisz jaka jestes,
            • onlyania Re: only 14.12.01, 17:39
              a wlasnie ze nie widze....
              bom zaplakana.....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
              :(((
              • kitek1 only 14.12.01, 18:09
                bo ja kitek delikatny, a Ty jak mnie potraktowalas,
                • onlyania Re: only 14.12.01, 18:11
                  buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..........
                  zaluje,oj zaluje za grzechy.....
                  • kitek1 only 14.12.01, 18:14
                    a ja glupi z Toba chcialem miec onlatka, o jakie dziatki biedne by byly, z taka
                    mamuska latawcem,
                    • onlyania Re: only 14.12.01, 18:16
                      nie jestem latawiec tylkom latawica...
                      ale wiesz, wplyw pracy i tyle.......
                      • kitek1 only 14.12.01, 18:20
                        tlumaczonko, sobie dla slepej T. zostaw, bedzie rozwod z Twojej winy i potem
                        bedziesz mnie miala na utrzymaniu,
                        • onlyania Re: only 14.12.01, 18:23
                          nie bede cie utrzymywala bom kruszyna.....
                          jakim cudem bede mogla chlopa na schwal w moich drobniutkich raczkach
                          utrzymac????
                          • kitek1 only 14.12.01, 18:30
                            cudem postanowienia sadowego, kara za niewiernosc,
                            • onlyania Re: only 14.12.01, 18:33
                              to kiciatek tyz nie bedzie????
                              buuuuuuuuuuuuuu.............
                              • kitek1 only 14.12.01, 18:43
                                a jak ja potem kitki, od menikow i innych owocow Twoich lotow odroznie,
                                • onlyania Re: only 14.12.01, 18:52
                                  ja nie paczkuje, i zadne mendziotka nie sa w stanie zakwitnac na drzewku mojej
                                  ku tobie milosci.........
                                  tu nie trzeba gadac, tylko wziasc sie do roboty.....
    • variety Re: szukam pocieszycielki 14.12.01, 21:05
      Proponuję konwektor elektryczny o miłym opływowym kształcie i regulacji mocy...
    • karina_17 Re: szukam pocieszycielki 14.12.01, 22:14
      A ty jesteś ciepły?
      • kitek1 Re: szukam pocieszycielki 14.12.01, 22:50
        36.6 C
        • onlyania Re: szukam pocieszycielki - nadal szukasz kitku??? 15.12.01, 07:26
          no to ja ide do mena..........
          buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
          :(
        • karina_17 Re: szukam pocieszycielki 15.12.01, 19:43
          W normie - nieciekawie .....
          • onlyania Re: szukam pocieszycielki 15.12.01, 20:06
            nieletnie to Karinek lubi, jak sobie latek odejmniejsz karinko, to pewnikiem
            sie nadasz na pocieszycielke Kitka......
            • kitek1 only 15.12.01, 20:08
              przeciez Ty najwazniejsza, tylko jaj mi nie rob, z tym hi,hi ,hi,
    • pan-z-listy Ty , kitek - zdecyduj sie 15.12.01, 20:08
      wybierz jakas panienke, bo inaczej wszystkie ci .... urwa :(

masz dobre piwo (beczka) za to radiom...

cze
      • yess Re: Ty , kitek - zdecyduj sie 15.12.01, 20:12
        kitek ile mozna szukac? ty jakis slamazarny jak pragne zdrowia
        • kitek1 yess 15.12.01, 20:13
          juz wyloniona, a Ty w cwiercfinalach odpadlas,
          • yess Re: kitek wedkarz 15.12.01, 20:15
            oj kitek kitek dobiles mnie do reszty hihihihihihihi
            • kitek1 Re: kitek wedkarz 15.12.01, 20:17
              a Ty ,tez wigilijny karpik do dobicia,
              • yess Re: kitek wedkarz 15.12.01, 20:28
                nic z tego chce jeszcze pozyc
          • pan-z-listy Re: do yess 15.12.01, 20:16
            kitek1 napisał(a):

> juz wyloniona, a Ty w cwiercfinalach odpadlas,

baran z tego kitka, nie wie co traci .......

a właśnie ? - co stracil ?

• yess Re: do yess 15.12.01, 20:26
              no to baran czy nie? zawsze cos mozna stracic
            • kitek1 RM2 15.12.01, 20:29
              yesska radiamaryja2 slucha, a ja bym nie zdzierzyl takiej baby w domu,
              • yess Re: RM2 15.12.01, 20:32
                kitek ty uwazaj bo ci utne tego kitka i bedziesz sie ndawac tylko do wypchania
                • kitek1 yess_RM2 15.12.01, 20:35
                  strasznej agresji cie w tym radiomaryjku2 ucza,
                  • yess Re: yess_RM2 15.12.01, 20:37
                    kitek ja juz dawno skonczylam nauki. nic nie poradze na to zes glupim kotem
                    jest he
                    • kitek1 Re: yess_RM2 15.12.01, 20:39
                      dawali wtedy w szkolach specjalnych jakies papiery,
                      • yess Re: yess_RM2 15.12.01, 20:41
                        o jej jaka zlosliwosc :)) hihihihihihi na nic lepszego cie nie stac? super
                        kocie?
                        • kitek1 Re: yess_RM2 15.12.01, 21:25
                          stosuje sie do poziomu twego,
                          • Gość: yesska Re: yess_RM2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 21:28
                            wiec mam nadzieje ze nadazasz
                            • kitek1 Re: yess_RM2 15.12.01, 21:30
                              nie zabraly radiomaryjki2, 3 sierot na roratki i tak sie teraz smutno snujecie,
                              • yess Re: yess_RM2 15.12.01, 21:32
                                zabraly zabraly. to ty sie objasz z kata w kat

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka