blackgodiva 28.09.07, 09:09 www.ciacha.net/ciacha/1,81834,4525998.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrymoon Re: Fajny tytuł: KOBIETA TEŻ POTRAFI.....:) 28.09.07, 09:14 pelen szacunek, za "jaja" i kobiecość w jednym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: Fajny tytuł: KOBIETA TEŻ POTRAFI.....:) 28.09.07, 09:33 czytam sobie te komentarze i zastanawiam się, skąd się bierze w ludziach tyle jadu w stosunku do motocyklistów? I przychodzi mi do głowy, że chyba większość z nich po prostu w cichości ducha żałuje, że nie ma a)odwagi, b)fantazji c)kasy i jak słusznie zauważyła carrymoon, jaj, żeby jeździć. Pewnie że jazda 260 po publicznej drodze jest kretyństwem, ale ciągle jeszcze częściej można spotkać jadące z niebezpieczną prędkością stare golfy GTI albo BMW niż motocykle, a już na pewno nie te ujeżdżane przez dziewczyny. Czasem mam ochotę odpowiedzieć na taki komentarz, ale chyba szkoda czasu ;-) Pozdrowienia dla wszystkich z Wrocławia, u nas wyziera słonko, może uda się w weekend rury przewietrzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
blackgodiva Re: Fajny tytuł: KOBIETA TEŻ POTRAFI.....:) 28.09.07, 09:44 Komentarze do artykułu, niestety, czyta się z przykrością. Nasze społeczeństwo w większej części nie potrafi wyrazić swego zdania bez słów "idioto", "debilu", "polaczku". Jak więc inne nacje mają nas szanować skoro sami siebie opluwamy? Smutne to... Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: Fajny tytuł: KOBIETA TEŻ POTRAFI.....:) 28.09.07, 11:43 Kurcze, art czytalo sie bardzo fajnie, az dumna sie poczulam, ze znowu ktos pisze o naszych odwaznych kolezankach z toru, ale te komentarze po prostu mnie dobily. Co za kraj, co za mentalnosc ludzi :((( Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: Fajny tytuł: KOBIETA TEŻ POTRAFI.....:) 28.09.07, 11:55 Ja komentarzy pod artykulami o motocyklistach nie czytam.. szkoda nerwow.. Wiem jak jezdze, wiem jak jezdza moi znajomi. Do tych slynnych dawcow daleko nam bardzo.. Wiec olewam takie glosy.. szkoda nerwow. A artykuł sam w sobie bardzo fajny! i pozytywny! Odpowiedz Link Zgłoś
luk-kasia Re: Fajny tytuł: KOBIETA TEŻ POTRAFI.....:) 01.10.07, 16:28 Super Dziewczyna z tej Kasi :) Podziw i szacunek dla Jej umiejętności. Oprócz artykułu przeczytałam też komentarze i to był błąd... Niestety jak zwykle ujawnił się brak kultury, zawiść i zwykłe chamstwo wielu użytkowników. Nie popieram łamania przepisów przez Motocyklistów, jazdy niebezpieczną prędkością po mieście, czy pokazów jazdy na jednym kole poza torem, itp. Wiele osób zapomina jednak, że kierowcy samochodów również łamią przepisy. Ilu motocyklistów zginęło nie przez własną brawurę, a właśnie z winy kierowcy samochodu? Oczywiście media opisują te najbardziej spektakularne zdarzenia. Motocyklista ma nieporównanie mniejsze szanse na przeżycie niż kierowca samochodu. Ciągle pokutuje osąd, że wypadki z udziałem Motocyklistów są tylko i wyłącznie z ich winy... Na szczęście obserwuję wśród swoich znajomych pewną zmianę na lepsze. Powoli zmienia się nastawienie na bardziej pozytywne, większą uwagę przykładają, jeśli w pobliżu pojawiają się 2oo. Mam nadzieję, że będzie wśród nas Polaków więcej mądrości, tolerancji, a mniej zawiści - czego sobie i Wam życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
cruk no ba 03.10.07, 10:09 w zeszlym roku w Swiecie Motocykli byl duuuzy tekst o dziewczynach na motocyklach, w tym o Kasce Kedzior, Agnieszce Affek - policjance, ktora odbywala sluzbe na motocyklu jako jedyna kobieta, Grazynie - owczesnej szefowej Amazonek, Katii - ktora uprawia kobiecy zawod - wizazystki ;-), Agnieszce Szulim - prezenterce, prywatnie dziewczynie "Badziaka". Bardzo ciekawie opowiadaly o pasji motocyklowej. Zlamalo sie pare stereotypow z hukiem. Szkoda ze tekstu nie ma w sieci :-( Odpowiedz Link Zgłoś
blackgodiva SUKCES lipiec 2007 03.10.07, 12:40 Tutaj także artykuł wypatrzony przez Avocado67 podczas leżakowania na plaży!!! Była już o nm dyskusja na forum, z której utkwiła mi w pamięci nazwa klubu babskiego: "ŻELAZNE DUPY" :):):) P.S. Na BABOZLOCIE ktoś miał ten egzemplarz SUKCESU. Jakby co, to wylądował on w bagażniku mojego samochodu i jest teraz u mnie:):) Czy właściciel(ka) życzy sobie go odzyskać? Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: SUKCES lipiec 2007 03.10.07, 12:54 blackgodiva napisała: > Czy właściciel(ka) życzy sobie go odzyskać? ... gazetę w onym "słynnym" przywiozła MarzkaF z pięknego miast UĆ na moją prośbe do poczytania ... poszedł egz. gzety w zlot i zaginął bez wieści. Nie pamiętam czy Marzenka prosiła o zwrot ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blackgodiva Re: SUKCES lipiec 2007 03.10.07, 13:50 No to teraz już wszystko wiadomo:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: no ba 03.10.07, 11:39 to były bardzo fajne teksty :) jeśli masz je gdzieś jeszcze w archiwum to puść na forum (kto jeszcze nie czytał będzie mógł się zapoznać):) P.S. co do art. "Kobieta potrafi" to wnerwił mnie tytuł ... jakis taki szowinistyczny - ale opisana w nim dziewczyna wymiata jak złoto :) Odpowiedz Link Zgłoś
cruk Swiat Motocykl nr 2(60) luty 2007- Płec Motocykla 03.10.07, 12:24 strona 1: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/40932ef77eec99ec.html strona 2: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2def9cddda53665d.html strona 3: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/901575cd689799d6.html strona 4: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e30871c71dfe784.html strona 5: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9ccb085f8b68a2ca.html jakby byla za slaba jakosc prosze o info, sprobuje zgrac zeby bylo czytelniej Odpowiedz Link Zgłoś
cruk ŚM nr2(60)luty2007- Płec Motocykla -do czytania XL 03.10.07, 12:43 jeszcze raz - tym razem do czytania :-) duze: strona 1: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b8c6770e2a3fdd16.html strona 2: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/44641825b839a327.html strona 3: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/67081ab35fe5a6b7.html strona 4: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c02d898e4efda4af.html strona 5: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a8ebeea37fd95af2.html Odpowiedz Link Zgłoś