Dodaj do ulubionych

Warszawskie środowe spotkanie :)

29.09.07, 00:40
Wielkimi krokami zbliża się pierwsza środa miesiąca :)
Moje pytanie jest następujące: gdzie i o której? :)

Może tym razem warto pomyśleć o rezerwacji, żeby nie bylo problemu z
miejscem, jak ostatnio. Co o tym myśliscie?
Obserwuj wątek
    • termit16 Re: Warszawskie środowe spotkanie :) 29.09.07, 21:31
      Dobra myśl. Może tam gdzie było spotkanie z Osikowiczem ? Tylko, że
      tam było trochę głośno.
    • pszczola35 Re: Warszawskie środowe spotkanie :) 30.09.07, 10:54
      Hej, kobitki. Niestety nie będę mogła uczestniczyć w środkowym
      spotkanku...hm, w tym czasie lecę z synem na Mokotów, na zajęcia...
      Szkoda, do następnego...Bawcie się dobrze!

Pozdróweczka, Aga

• monique76 Re: Warszawskie środowe spotkanie :) 30.09.07, 20:36
        Pszczolko - to moze jakis inny dzien by Ci pasowal? W koncu to Twoje
        prawko jest do opicia co bys zakrety miala proste;-)
        • megi847 Re: Warszawskie środowe spotkanie :) 01.10.07, 00:25
          Moze jak zwykle proponowane Cafe 66,lub Rock'n'roll przy Metro politechnika? mi
          pasuje środa...ale i czwartek jak narazie...Jest tez bar Wiezyca na Powiślu,bądz
          dawny Bikers Place na Racławicikiej 99,(teraz Rock)a może Baza ludzi z mgły
          ...na wzór tej prawdziwej w Wetlinie,tylko ta na Słuzewiu pod C.H.Land.Ok 20.00
          to chyba dobra pora?JA sie dostosuje ale nie wiem czy w tygodniu bede miala
          teraz dostep do neta zeby zajrzec co ustaliłyscie.w razie czego mój
          kontakt-694284446. Do zobaczenia.
          • pszczola35 Re: Warszawskie środowe spotkanie :) 01.10.07, 10:30
            Własnie, Monia:-)) Ja po prośbie...Czy mogłabym prosić ewentualnie o
            czwartek?:-) Może oprócz mnie mogłaby wpaśc jean_nie i inne
            kobietki?:-))
            No i trzeba koniecznie wznieść puchary szlachetnego trunku:-D:-D

Megi ,boska dziewczyno, tyle propozycji, że niewiadomo z czego
            wybrać:-))

pzodróweczka, Aga

• elka_77 Re: Warszawskie środowe spotkanie :) 01.10.07, 13:53
              Ja reż bym wolała czwartek, miesce dowolne.
    • arwen2 Re: Warszawskie środowe spotkanie :) 01.10.07, 11:38

NIEEE!! tylko nie czwartek!!! bo... bo ... bede juz na
      urlopie...buuuu. SRODA!!! please....
      :)
    • hlm Re: Warszawskie środowe spotkanie :) 02.10.07, 00:10
      dziewczyny... ja w imieniu wlasnym i licznej grupy prosze o czwartek jednak. w
      srode szkolimy sie teoretycznie [w sensie na wykladach] w promotorze. Marta, nie
      marudz ;) Na srode zostalas zapisana na szkolenie [czy chcesz, czy nie, grupa
      [sekta? ;))] zadecydowala].
      W czwartek juz bedziesz na urlopie, czego wszystkie obecne na spotkaniu bedziemy
      Ci zazdroscic oczywiscie :)
    • hlm Re: Warszawskie środowe spotkanie :) 02.10.07, 00:38
      no i otwarte pozostaje pytanie - gdzie?
      • josss A więc czwartek, tylko gdzie? :D 02.10.07, 14:18
        Jak widzę, czwartek zdominował ten wątek. Co do miejsca, w C66 mi
        się całkiem podobało, ale może być coś innego, tylko żeby nie było
        problemu z miejscem.

O której? Co powiecie na 19-19.30???
        • elka_77 Re: A więc czwartek, tylko gdzie? :D 02.10.07, 14:34
          Ja jestem za.
          • megi847 Re: A więc czwartek, tylko gdzie? :D 02.10.07, 19:21
            witajcie dziewczyny! ja po prostu clubowa jestem i znam kilka miejsc dlatego
            rzucilam kilka propozycji.CO do czwartku tez nie bardzo mi pasuje ale jednak
            postaram sie wpasc,Mysle ze rozsądnym miejscem bedzie Cafe 66,jesli tamm, to
            tylko dlatego bede mogła dotrzec,bo stamtad ok.21 bede musiala sie zebrac na
            impreze integracyjna kolejnego roku studiow.A więc spotkajmy sie ok19.30,kkto
            dotrze pozniej nic nie szkodzi.Znajdziemy sie!!! choć troche bede mogla z Wami
            pogadac:p w koncu:) Wiec jak??? Cafe 66? Czwartek? ok 19.30?niech tak bedzie
            .prosze!!!
            • margushia Re: A więc czwartek, tylko gdzie? :D 03.10.07, 13:38
              Jesli moge sie dolaczyc do oblewania... tez juz moge sie pochwalic, ze w koncu
              po dlugich wyczekiwaniach na termin egzaminu.. ZDALAM!!! a i chetnie Was znowu
              zobacze, tylko o 19 raczej trudno mi bedzie przyjsc, ale mam nadzieje, ze nie
              znikniecie od razu..
    • margushia Re: Warszawskie środowe spotkanie :) 03.10.07, 21:43
      To w końcu gdzie bedzie spotkanko?
      • pszczola35 Cafe 66 od godz. 19?:-) 03.10.07, 22:23
        Kobitki, skoro nie ma przeciwskazań, to spotkajmy się w Cafe 66, Al>
        Prymasa Tysiąclecia, od godz. 19.00, zgoda?:-)) Oczywiście będąc
        konsekwentnym (już widzę minę Marzenki:-D).

Buźka i do zobaczyska,
        Owad miodopędny:-D
        • megi847 Re: Cafe 66 od godz. 19?:-) 04.10.07, 09:53
          Super, mysle ze w koncu podjelysmy decyzje i pozostaniemy w Caffe 66 o tej 19
          lub po.Wiec do zobaczenia dzis wieczorem.Pa
          • kachaad Re: Cafe 66 od godz. 19?:-) 04.10.07, 11:20
            A ja Was tam wczoraj szukalam :))). I jakiez bylo moje zdziwienie,
            ze wczoraj była środa a nie czwartek - uswiadomiła mi to
            Pszczoła :))).

Pozdrawiam i postaram sie też być.
            • margushia Re: Cafe 66 od godz. 19?:-) 04.10.07, 12:17
              Tylko nie siedzcie tam za krótko, bo ja dopiero k. 20.30 zawitam..wczesniej
              raczej nie dam rady :(
    • lukasskawasaki Re: Warszawskie środowe spotkanie :) 04.10.07, 16:21
      Z tego co sie dowiedziałem przed chwilą, to na 99% Cafe 66 jest
      nieczynne i to chyba na zawsze.
      • josss Jak to Cafe 66 nieczynne???????? 04.10.07, 17:07
        Lukas, nie strasz ludzi ;)
        Mam nadzieje, ze to nie jest prawda, zwlaszcza, ze Kaachad byla tam
        wczoraj...
        • lukasskawasaki Re: Jak to Cafe 66 nieczynne???????? 04.10.07, 17:22
          Mam wiadomosci z pierwszej ręki. Ale mooooże coś jeszcze tam działa.
          Znalazłem numer, nikt nie odpowiada.
          • lukasskawasaki Re: Jak to Cafe 66 nieczynne???????? 04.10.07, 17:34
            Jest czynne, niepotrzebnie wprowadzałem zamęt. PRZEPRASZAM. Ale ma
            być nieczynne już niedługo.
          • josss CZYNNE! Pszczoła dzwoniła. Wszystko aktualne :) 04.10.07, 17:38
            Aga dzwonila przed chwila do Cafe 66, wszystko dziala jak
            najbardziej, zrobila rowniez rezerwacje. Tak wiec do zobaczenia za
            niedlugo!
        • elka_77 Re: Jak to Cafe 66 nieczynne???????? 04.10.07, 17:35
          Kasia, zamieszanie już się wyjaśniło, czynne jest , więc do
          zobaczenia ;)
    • josss Po spotkaniu... 04.10.07, 23:47
      Dziekuje Wam za mily wieczor w tak zacnym gronie :))) Fajnie bylo
      poznac nowe foremki i spotkac znajome twarze :))))

Agus, mam nadzieje, ze w ciagu najblizszych dni odbierzesz prawko i
      bedziesz sie mogla cieszyc dluga, motocyklowa jesienia, bo jak
      najbardziej Ci sie to nalezy, Ty piracie drogowy ;)))

Btw Tak mi na mysl przyszlo, jak wracalam tramwajem z centrum i
      pomyslalam o tym naszym biednym kawowym rodzynku, ze moze jakbyscie
      byly/byli chetne/chetni, moznaby bylo kiedys zorganizowac jakies
      integracyjne spotkanie MiD + BS... ;) Poznanie innych motocyklistow
      przed nowym sezonem moze zaprocentowac ;) Ale to tylko
      taki "propozyszon" do rozwazenia ;) Bo tak naprawde, to i na forum
      MiD, jaki w BS panuja podobne zasady, podobna atmosfera i chyba o
      podobne rzeczy nam chodzi...
      • pszczola35 Re: Po spotkaniu... 05.10.07, 07:12
        Hej, Piękne dzięki za spotkanko:-D:-D Jak zwykle strasznie miło:-D
        No i serce rośnie, że dołączają coraz to nowe kobitki:-D:-D
        W końcu dotarła Megi i Zaciszanka;-))
        Zawsze ze wzruszeniem spotykam się z Wami (ech, kurde czyżby jakaś
        melancholia, wiek, czy tez...:-D:-D)

Gosia, kurczak blady, trzymam Cię za słowo z tym ciastem:-))

Kasiu(josss), świetny pomysł z możliwością spotkania dwóch dzielnych
        drużyn :MiD i BS, dlaczego nie?;-)) Jeśli chodzi o tego,że tak
        powiem, eeeee...pirata drogowego...teraz już nim nie będę;-D;-D

Tak mi się cos nasuneło, apropo`s wieku...Wczoraj przewijał się
        nieśmiało temacik...W KAŻDYM wieku można realizować swoje marzenia (
        Czy będziesz mieć 70 lat - ukłony dla pary z BS, czy też 19-
        początek drogi życia:-))

Polecam film"Prawdziwa historia" A.Hopkinsem - ku pokrzepieniu serc
        oraz spotkania w realu z innymi ,starszymi pasjonatami motocyklizmu:-
        D

Kochani, można już teraz śmiało powiedzieć - do zobaczenia na
        motorkach (oby nam słońce jeszcze długo świeciło:-))

Sciskam, Aga
        • zaciszanka30 Re: Po spotkaniu... 05.10.07, 10:17
          Kochane,
          bardzo się cieszę, że się z Wami spotkałam :)
          Przyznam się, że w ciągu dnia miałam kiepski nastrój, ale po wejściu
          do Cafe66, Wasza pozytywna energia dobrze mnie naładowała i trzyma
          do dzisiaj :)

Przypilnuję Gosię z obiecanym ciastem ;)

Aga , mam nadzieję, że będzie okazja spróbowania kiedyś też Twoich
          sławnych wypieków :) mniam mniam ...

Pozdrawiam
          Kasia
      • luk-kasia Re: Po spotkaniu... 05.10.07, 09:57
        Ach jak macie fajnie :) z tymi spotkaniami...
        Ja niestety w ciągu tygodnia nie dam rady
        przyjechać, za daleko z Bydzi...

Gdyby kiedyś Wam pasowała jakaś wolna
        sobota/niedziela to ja chętnie się piszę :D
        oczywiście z Małżem!

luk-kasia
        • margushia Re: Po spotkaniu... 05.10.07, 14:51
          luk-kasia, każda okazja jest dobra do przejechania paru kilometrów, a już
          spotkanko na pewno ;)

Dzięki dziewczyny za spotkanie, bardzo się cieszę, że mogłam dotrzeć, choć
          zastanawiałam się czy po trzygodzinym treningu (właściwie 2 i pół -specjalnie
          się zerwałam, żeby zdążyć) będę miała jeszcze siły, ale... dotarłam :)))

A ciasto na pewno będzie, to przyniosę na następne spotkanko :))) chyba, że
          będziemy jakieś wspólne imieniny za dwa tygodnie wyprawiać ;)
          • megi847 Re: Po spotkaniu... 07.10.07, 14:10
            ja tez bardzo dziekuje za spotkanie,miło mi było poznać tez nowe twarze.Ciesze
            sie i mysle ze bedą jeszcze nastepne okazje:)pozdrawiam
            • termit16 Re: Po spotkaniu... 04.11.07, 17:43
              Dziewczyny, co ze spotkaniem środowo-czwartkowym w tym miesiącu? Czy
              ta pora nastroiła Was tak melancholijnie? Najpierw ustalmy, czy są
              chętne/ni a póżniej ustalimy miejsce. Co Wy na to?
              • monique76 Spotkanie listopadowe 04.11.07, 18:53
                Mariolko - to sie zglaszam jako pierwsza chetna! noo druga - po
                Tobie:)
                • termit16 Re: Spotkanie listopadowe 04.11.07, 19:37
                  To już jesteśmy dwie. Spotkanie może się odbyć. Kto jeszcze ?
                  • porzeczka00 Re: Spotkanie listopadowe 04.11.07, 20:12
                    Ja też jestem chętna na spotkanie bo jak do tej pory raz mi się
                    tylko udało dotrzeć a chętnie bym was spotkała. Pozdrawiam
                    Porzeczka :)
                    • termit16 Re: Spotkanie listopadowe 04.11.07, 20:17
                      Ustalmy jeszcze: środa czy czwartek.
                      • josss Propozycja: śr 7.11, godz. 19/20, Zielona Gęś :D 04.11.07, 23:40
                        Dziewczyny, chciałabym zaproponować konktety :D Bo czasu już
                        niewiele, a tak poza tym... zrobiłybyśmy przy okazji wizję lokalną
                        bractwu suzukowemu ;)

Kiedyś rzuciłam na forum pomysł integracji BSowo-MiDowej, więc może
                        nadszedł czas słowa zamienić w czyny? ;) A ponieważ środowe
                        spotkania BS zostały przeniesione do Zielonej Gęsi, więc dlatego
                        proponuję miejsce, w którym jakiś czas temu był nasz "meeting" :)

• pszczola35 Re: Propozycja: śr 7.11, godz. 19/20, Zielona Gęś 05.11.07, 11:59
                          Kobietki, postaram się dojechać ,najwyżej z lekkim poślizgiem:-D
                          • elka_77 Re: Propozycja: śr 7.11, godz. 19/20, Zielona Gęś 05.11.07, 12:56
                            Kasia, pomysł moim zdaniem bardzo fajny i środa też mi odpowiada.
                            • termit16 Re: Propozycja: śr 7.11, godz. 19/20, Zielona Gęś 05.11.07, 13:31
                              Jestem za.
                              • monique76 Re: Propozycja: śr 7.11, godz. 19/20, Zielona Gęś 05.11.07, 15:53
                                Ja tez postaram sie dotrzec chociaz na chwilke - dzis okazalo sie ze
                                w pracy od jutra zaczyna mi sie kurs angielskiego i sroda to bedzie
                                akurat jedyny dzien, w ktory moge spedzic troche czasu z dzieckiem,
                                ale postaram sie na moment wpasc..
                                • qgel600 Re: Propozycja: śr 7.11, godz. 19/20, Zielona Gęś 06.11.07, 19:58
                                  ja będę przed 19.00 w gęsi udawał że nic nie wiem o spotkaniu MiD :)
                                  możecie śmiało nas zaczepić lub zaczepić mnie w stylu: "Oooo !
                                  qgel ! kopa lat ! co ty tu robisz z tymi facetami w koszulkach
                                  bractwa suzuki ??! :) lub jeżeli jesteście bardzo nieśmiałe, to
                                  puszczać mi sygnały i sms`y na 604 243 158 :) wtedy potwierdzicie
                                  sobie czy to napewno ja itp... :)

pozdrawiam i do zobaczenia ! :)
                                  • termit16 Re: Propozycja: śr 7.11, godz. 19/20, Zielona Gęś 06.11.07, 21:13
                                    Halo, dziewczyny zasnęłyście na zimę? Co Was tak mało odpowiada na
                                    propozycję spotkania ?
                                    • josss Re: Propozycja: śr 7.11, godz. 19/20, Zielona Gęś 06.11.07, 21:40
                                      Termitek, trzeba chyba niektorym osobkom smsy powysylac, bo moze nie
                                      widzialy watku? Tak czy inaczej, juz sie ekipa powoli zebrala i
                                      bardzo sie ciesze :)

Qgel, czy Wy macie rezerwacje na jutro? Cos wiesz o tym?
                                      Btw jestem niesmiala, wiec czekaj na moj sygnal ;))))))

• josss Dla świeżaków ;-) 06.11.07, 21:56
                                        Na wszelki wypadek podaje swój kom, gdyby któraś z nowych forumowych
                                        koleżanek miała ochotę nas poznać, a nie wiedziała, jak wyglądamy
                                        lub nie miała śmiałości tak po prostu podejść: 607-255-888. Od 19-
                                        19.30 powinnam być w Gesi ;)

Mozna też dzwonić do Qgla, który wyżej podał swoją komórkę ;)

• 4sta15 Re: Dla świeżaków ;-) 06.11.07, 22:06
                                          Hmmm, dzięki josss, ale ja się muszę jeszcze trochę poośmielać :)

Enjoy!
                                          • pszczola35 Re: Dla świeżaków ;-) 06.11.07, 23:52
                                            Oj, Kochani:-) Nie ma co się poosmielać, ośmielać, zachęcać
                                            się ,zdradzać ochotę na...Trzeba wsiąść do metra byle jakiego, nie
                                            dbać o bagaż, nie dbać o bilet ( bramkę - podobno - można śmiało
                                            sforsować;-)), ściskając w ręku komórkę, polecieć do Drobiu i
                                            zobaczyć, jak wszystkim buźki będą się cieszyć:-D

Pozdr, Aga
                                            • nieswinka Re: Dla świeżaków ;-) 07.11.07, 10:43
                                              To chyba jedyne miejsce w którym podoba mi się bycie świeżakiem. oj
                                              kurcze chyba się normalnie ośmielę... :-)
                                              • josss Re: Dla świeżaków ;-) 07.11.07, 11:52
                                                Rezerwacja została zrobiona, więc proszę się zacząć ośmielać już od
                                                pory obiadowej, około 18-18.30 skierować w stronę metra i dalej
                                                zrobić tak, jak Pszczoła opisała! ;) Wszyscy są mile widziani, a w
                                                szczególności moto-forumowe-świeżaki!! :)))

Btw Dostałam wczoraj smsa od Margusi, że się dziś na pewno pojawi.
                                                Tak więc trzymam za słowo :P
                                                • margushia Re: Dla świeżaków ;-) 07.11.07, 13:56
                                                  Choc ostatnio w ogole nie mam na nic czasu (nawet tu zagladac), zostalam wczoraj
                                                  poinformowana o spotkanku, wiec zajrzalam tu, zeby to potwierdzic. Czas z
                                                  trudem, ale znalazlam, i bede dzis na spotkanku:)) zabieram ze soba zaciszanke :))
                                                  mam nadzieje, ze wybaczycie mi, ze nie bedzie dzis ciasteczka, ale za pozno sie
                                                  zorientowalam :(( ale na nastepne zapisze sobie termin w kalendarzu i tak jak
                                                  obiecalam przyniose ;)
                                                  • 4sta15 Re: Dla świeżaków ;-) 07.11.07, 14:34
                                                    Niestety mnie dzis skrzywdziła pewna bardzo miła dentystka i w
                                                    związku z tym ośmielę się zostac w domu :-(
                                                    No, ale za miesiąc mam zamiar nadal być świeżakiem, więc jeśli tylko
                                                    powtórzycie nawoływania... :-))
                                                    Udanej inteGRACJI dziewczyny :-)).

• monique76 Tym razem dla kobiet:-) i nie tylko;-) 07.11.07, 14:46
                                                    Dziewczyny, mam sporą paczkę z biżuterią robioną przez Marzene-Hlm -
                                                    bedę miała ja przy sobie na spotkaniu, więc jeśli któraś byłaby
                                                    zainteresowana to sie przypomnijcie..
                                                • 4joannag Re: Dla świeżaków ;-) 07.11.07, 15:16
                                                  Z miłą chęcią wreszcie Was osobiście poznam więc stane na uszach i postaram się dotrzeć na dzisiejsze spotkanie (możliwe jest lekkie spóźnienie, bo grafik mocno napięty, ale będę się starać)
                                                  • arwen2 Re: Dla świeżaków ;-) 07.11.07, 16:18
                                                    Dziewczyny!!! Ja tez bede!!! Na bank!! Ostatnio brak mi czasu po
                                                    prostu na wszystko - ale przybede w podskokach - tak dawno Was nie
                                                    widzialam!! Mariolka - pamietaj prosze o plytce!!
                                                    Do zobaczenia!
                                                  • monique76 I po spotkaniu listopadowym:) 07.11.07, 22:15
                                                    No wlasnie - i po spotkaniu MiD-owo BS-owym:-)))) Byly swiezaki,
                                                    byla integracja z Bractwem Suzuki i bylo baaaardzo milo:) kto nie
                                                    byl - niech zaluje i szykuje sie na nastepne - grudniowe:)
                                                  • lukasskawasaki Re: I po spotkaniu listopadowym:) 07.11.07, 23:39
                                                    I po spotkaniu.... Miło było, nawet bardzo, szkoda że następne tak
                                                    daleko. Knajpka też klimatyczna. Wcale nie było tak mało
                                                    dziewczyn :) Monika ma racje, która nie była niech żałuje!

Padam na morde po prostu.

Miłego czwartku życzę.

A tak w ogóle, to czy nie zostawiłem wazeliny do ust? Gdzieś mi
                                                    zginęła ;P
                                                  • margushia Re: I po spotkaniu listopadowym:) 08.11.07, 10:11
                                                    Tobie zginela wazelinka, mi kolczyk.. może ktoś go znalazł? ;)
                                                    Dzięki za mile spotkanko, niestety musialam wyjsc wczesniej, ale bylam i sie
                                                    baaaardzo cieszę :)))
                                                  • 4joannag Re: I po spotkaniu listopadowym:) 08.11.07, 10:42
                                                    Bardzo dziękuję za wczorajsze spotkanie, było mi bardzo miło Was wszystkich zobaczyć, a co niektórych poznać :-D
                                                    Obawiam się, że stanę się stałą bywalczynią tych spotkań - już nie mogę się doczekać następnego :-)
                                                  • zaciszanka30 Re: I po spotkaniu listopadowym:) 08.11.07, 11:11
                                                    Także odmeldowuję, że jak zawsze było bardzo miło spotkać się z
                                                    poznanymi już wcześniej osobami - nie mogę napisać "dziewczynami",
                                                    bo był Łukasz ;), z nowymi dziewczynami i częścią Bractwa Suzuki.
                                                    Naładowanie pozytywną energią pełne. Nic nie zgubiłam ;), nowe
                                                    kolczyki już dzisiaj ze mną w biurze :) Info dla Marzeny ( hlm ) -
                                                    bardzo ładne :)
                                                    Gębulka mi się śmieje na myśl o grudniowym spotkaniu, a to już będą
                                                    nastrojowe klimaty mikołajkowo-świąteczne :)

Pozdrawiam
                                                    Kasia
                                                  • qgel600 Re: I po spotkaniu listopadowym:) 08.11.07, 11:11
                                                    miło było poznać i nawet zapamiętałem kto jaki ma nick :)
                                                    my z BS trochę jesteśmy nieśmiali na początku :)
                                                    z koleinymi spotkaniami powinna następować coraz większa integracja
                                                    i entuzjazm :)
                                                  • termit16 Re: I po spotkaniu listopadowym:) 08.11.07, 13:19
                                                    Było super. Do następnego spotkania w grudniu.
                                                    Qgel na niesmiałego to Ty nie wyglądasz. A może pozory mylą?
                                                  • monique76 Re: I po spotkaniu listopadowym:) 08.11.07, 16:07
                                                    Hehe, qgel - Ty byles najbardziej niesmialy;-))))))
                                                  • nieswinka Re: I po spotkaniu listopadowym:) 08.11.07, 13:12
                                                    Ja - świeżak dziekuję za mile przyjęcie i szczególnie Josss
                                                    za "opiekę". Było mi mega symatycznie Was poznać i z
                                                    niecierpliwością czekam na dalsze etapy integracji. :-)

pozdrawiam
                                                    Sylwia
                                                  • josss Re: I po spotkaniu listopadowym:) 08.11.07, 13:47
                                                    Kolejny miesiac sie rozpoczal, kolejne spotkanie za nami... Fajnie
                                                    bylo Was znowu zobaczyc, poznac nowe twarze i opiekowac sie
                                                    swiezakiem :)))) Mam nadzieje, ze inne nowe forumowiczki, ktore tym
                                                    razem sie nie osmielily, beda z nami za miesiac. Chyba nie jestesmy
                                                    az takie grozne, zeby sie nas bac? ;)

Kilku braciszkow z BS bylo pod wrazeniem, ze tyle nas tam bylo i nie
                                                    mogli uwierzyc, ze tyle motonitek zyje w Warszawie, a oni nic o tym
                                                    nie wiedzieli ;)

Pzdr i do nastepnego spotkania!
                                                    Kasia

PS Powolujac sie na wczorajsze slowa Qgla i reszty, jestescie mile
                                                    widziane na nastepnych spotkaniach BS :))

• e_m_i_l Re: I po spotkaniu listopadowym:) 08.11.07, 21:01
                                                    josss napisała:
                                                    > Kilku braciszkow z BS bylo pod wrazeniem, ze tyle nas tam bylo i nie
                                                    > mogli uwierzyc, ze tyle motonitek zyje w Warszawie, a oni nic o tym
                                                    > nie wiedzieli ;)

no wlasnie - gdzie sie Panie podziewaja wiosna/lato/jesien? w ogole jezdzicie
                                                    troche?
                                                    naprawic w przyszlym sezonie - a poniewaz pojawia sie pierwszy snieg, znaczy ze
                                                    konczy sie jesien i nowy sezon tuz tuz :)

chociaz prawde mowiac, mam ochote i nadzieje jeszcze kilka razy w tym sobie
                                                    wyjechac na ulice (i oczywiscie w koncu poza bo tam sezon nigdy sie nie konczy),
                                                    tym razem rekreacyjno-antydepresyjnie a nie jako srodek codziennego transportu,
                                                    wiec do spotkania rowniez na trasie :)
                                                  • pszczola35 Re: I po spotkaniu listopadowym:) 08.11.07, 21:21
                                                    hej,e_m_i_l:-))
                                                    Z pewnościa gdzieś się oblookamy:-) Oddałam Cebulkę do warsztatu z
                                                    zaleceniem "przygotowania do dalszego śmigania":-)) I Mam nadzieję,
                                                    że chłopcy staną na wysokości zadania i zrobią pięknie Hondkę bez
                                                    zbędnego gderania:-D:-D
                                                  • pszczola35 Re: I po spotkaniu listopadowym:) 08.11.07, 19:34
                                                    Ja również ślę ukłony dla Wszystkich przybyłych do Drobiu:-)) Sorki
                                                    za spóźnienie, ale cóż...:-)

Było przesympatycznie! Kasieńko, wielka buźka dla Ciebie za pomysł
                                                    integracji z BS-kami:-D ( i nie tylko - sama wiesz:-))

Za miesiąc mam nadzieję na podobny ,a może i większy skład osobowy,
                                                    zgoda?:-D:-D

Kobitki ośmielamy się i ośmielamy innych :-)) Życie jest tak
                                                    króciutkie..:-)) To skierowane m.in. do tych, które jeszcze nie
                                                    trafiły na ww spotkania:-D

Uściski, Aga

PS. Łukaszku, czyżbyś,chłopcze -roztropcze(określenie zapożyczone:-D)
                                                    specjalnie zostawiał szminkę-wazelinkę dla pięknej białogłowej?;-D;-
                                                    D

• lukasskawasaki Re: I po spotkaniu listopadowym:) 08.11.07, 22:07
                                                    Znalazłem, ukryła się w rękawiczce, teraz mam zowu piekne usta :)
                                                    Pamietajcie, krem sie wklepuje, nie wciera, żeby nie rozciagac cery.
                                                    Widziałyscie ile mam zmarszczek ;P

Ja tez jeszcze raz dzieuję za miłe towarzystwo. Bardzo udana
                                                    imprezka wraz z Bractwem Suzuki. Dzieujemy Joss.

Tak przy okazji chciałem pozdrowic (również dziadka, kotka z
                                                    piwnicy, siąsiadkę z parteru, ochroniarza z miesnego)z tego miejsca
                                                    w którym siedzę i podziękowąc tajemniczej osóbce, która swoim
                                                    pojazdem o numerach rejestracyjnych... wiadomych, podwiozła mnie z
                                                    góry upatrzone miejsce, bym biedny, nieszczczęśliwy, zmęczony, w
                                                    deszcz, wiatr nie miał daleko do swojego małego mieszkanka (ale nie
                                                    na Marienszatcie niestety). Dzieuję :)
                                                  • hlm Re: I po spotkaniu listopadowym:) 08.11.07, 22:10
                                                    oj kochane babełki i ta brzydsza płcio :)
                                                    jakze zaluje, ze mnie z Wami nie bylo...
                                                    brak ludzi oswojonych na tym naszym dobrowolnym wygnaniu to jedynyny powod do
                                                    zalu, bo poza tym dobrze tu nam niesamowicie jest.
                                                    Monika zrobila mi niespodzianke biorac ze soba na spotkanie efekty mojej
                                                    prywatnej terapii zajeciowej i szczesliwam nieslychanie, jesli sie podobalo.
                                                    polecam sie na przyszlosc ;)
                                                    a na okazje nastepnych formalnych i tych mniej formalnych spotkan pozdrawiam Was
                                                    serdecznie z Lubniewic w lubuskiem i wypijcie prosze nasze zdrowie choc jednym
                                                    malym, malenkim piwkiem.
                                                  • termit16 Warszawskie spotkanie środowe 25.11.07, 17:42
                                                    Wielkimi krokami zbliża się środa 5 grudnia. Czy robimy spotkanie w
                                                    drobiu? A może przy okazji jakieś mikołajki?
                                                  • lukasskawasaki Re: Warszawskie spotkanie środowe 25.11.07, 22:23
                                                    Ja sie zgadzam :) W sumie obojętnie gdzie, byle było.
                                                  • pszczola35 Re: Warszawskie spotkanie środowe 25.11.07, 22:55
                                                    Jestem za ...drobiem:-)) A przy okazji Mikołajkowo -
                                                    niespodziankowo;-))

Uściski, Aga

PS.Czy jean_nie będzie mogła dotrzeć do nas,w środę?
                                                  • jean_nie Re: Warszawskie spotkanie środowe 26.11.07, 10:08
                                                    Dzieki za pamiec :) No niestety nic sie u mnie nie zmienilo - nie moge spotkac
                                                    sie w srode.
                                                    Pzdr, jean

PS. Jak tam rece, wrocily do stanu uzywalnosci po ostatniej przejazdzce? ;)
                                                  • pszczola35 Re: Warszawskie spotkanie środowe 26.11.07, 10:19
                                                    Hm...z tym spotkaniem...i tak odwiedzi Cię malutki Mikołajek:-))

A ręce? Eeeee...jeśli będę mogła ruszyć Cebulką i trzymać
                                                    kierownicę, to znaczy że wszystko w porządku:-D Będzie możliwość
                                                    sprawdzenia w najbliższy weekend (podobno ma być pogodny):-D

• monique76 Re: Warszawskie spotkanie środowe 26.11.07, 09:37
                                                    Spotkanie koniecznie! Mikolajki rowniez mile widziane:-))
                                                  • margushia Re: Warszawskie spotkanie środowe 26.11.07, 16:13
                                                    Szykujemy wór z niespodziankami? ;)
                                                    Spotkanko już niedługo. Juz sie nie mogę doczekać. Szkoda jean_nie, że Cie nie
                                                    bedzie.. juz myślałam, że pewną sprawę z Tobą m.in. obgadam ;)
                                                    Czy spotykamy się tam gdzie ostatnimi razy? Czy jakieś nowe miejsce?
                                                  • pszczola35 Uwaga, małe Mikołajki:-D 26.11.07, 21:20
                                                    Będzie wór z niespodziankami, ale mam nadzieję, że pomożemy trochę
                                                    Mikołajowi:-D Pomysł, który wyszedł od termitka jest taki:
                                                    Kazdy przychodzący na spotkanko przyniesie ze sobą malutki gadżet
                                                    (do kwoty max, 10,- PLN) i wrzuci do wora:-)) Tylko jedna osoba
                                                    (trzymająca wór) będzie widziała, jak fanty powędrują w jego
                                                    czeluść . Potem na zasadzie "chybił-trafił" ciągniemy prezenty:-))
                                                    Może byc przy tym duzo wspaniałej zabawy, świetnej, przedświątecznej
                                                    atmosfery:-D O to właśnie chodzi, prawda?:-))

Proszę o wypowiedzenie się na ww temat, spotkanie tuż, tuż:-D

I jeszcze jedno: Czy ktoś ma jakieś silne postanowienia związane z
                                                    postem? Naprimier: zero łakoci do Świąt Bożego Narodzenia?:-)

Aga,

PS.O ile BS-ki nie będą miały nic przeciwko, to propozycja spotkania
                                                    w drobiu (jak wyżej podała Mariolka), w przyszłą środę tj. 5.12.2007
                                                    godz.hm...19.30 będzie aktualna:-) Co Wy na to?

• josss Re: Uwaga, małe Mikołajki:-D 26.11.07, 21:29
                                                    Agulek, pomysł przedni :)))))
                                                    Już dawno nie bawiłam się w tego typu mikołajki :D

Co do BS, to na pewno nie mają nic przeciwko temu, żebysmy się
                                                    spotkały w Gęsi. Sam szef, czyli Gero, mnie o tym zapewnił i
                                                    powiedział, że zawsze chętnie się z nami pointegrują.
                                                    Jeśli chodzi o wór z prezentami, to mogę zarzucić temat na BSowym
                                                    forum... chyba że chcemy to robić tylko w naszym gronie...

Pzdr!
                                                  • monique76 Re: Uwaga, małe Mikołajki:-D 26.11.07, 22:14
                                                    Mysle ze im wieksze grono tym wieksza zabawa:) wiec zapodaj Josss
                                                    temat gdzie trzeba;-)
                                                  • josss Re: Uwaga, małe Mikołajki:-D 27.11.07, 00:36
                                                    Monika, mówisz i masz ;)Temat zapodany!

Ale fajnie :)))))
                                                    Aga i Mariolka - jesteście wielkie :D

• qgel600 Re: Uwaga, małe Mikołajki:-D 27.11.07, 10:14
                                                    pomysł super, godny nagrody (z ang. instant recognition :) do
                                                    zobaczenia na mikołajkach :)
                                                  • zaciszanka30 Re: Uwaga, małe Mikołajki:-D 27.11.07, 11:46
                                                    Pomysł super :-)

Ale z zamierzchłych czasów podstawówki mam małą traumę z takim
                                                    losowaniem. Byłam ostatnia i trafiłam na swój własny prezent ;) w
                                                    sumie sama go kupowałam, więc mi się podobał ....
                                                  • pszczola35 nie martw się, Kasiu:-)) 27.11.07, 12:47
                                                    Nie martw się i na to znajdzie się sposób:-)) Ponowny wrzut do wora
                                                    i kolejne ciągnięcie prezentu:-)) Traumę zostaw "na łące" przed
                                                    Zieloną, dziką Gęsią:-D
                                                  • zaciszanka30 Re: nie martw się, Kasiu:-)) 27.11.07, 12:55
                                                    Aguś, dzięki:)

Ale jak widać każdy niefart, można przekuć w fart :) bo to trzeba
                                                    mieć szczęście, żeby w dużej ilości fantów trafić na własny, a
                                                    drugie, że na fant, który jest zgodny z własnym gustem :) Nie mam
                                                    już żadnej traumy.

Czekam z niecierpliwością na WSPÓLNE spotkanie :)

• mon-kot Świeżak 04.12.07, 09:12
                                                    Badałam grunt i w innym wątku i praktycznie umówiłam się z Agą na
                                                    jutro.
                                                    Pszczółko sorki radocha związana z perspektywą spotkania i poznania
                                                    Ciebie i innych dziewczyn zmąciła mi myśli :), dostałam zaćmienia i
                                                    w rezultacie zapomniałam o innych wcześniejszych zobowiązaniach.
                                                    Niestety jutro nie przyjdę... ale w styczniu na bank ....
                                                    pozdrawiam
                                                  • josss A co z rezerwacją? :D 04.12.07, 22:14
                                                    Pytanie logistyczne: czy ktoś może rezerwował już "naszą" salkę?
                                                    Jeżeli nie, czy ktoś to planuje rano zrobić? ;)

• pszczola35 Re: Świeżak 05.12.07, 08:24
                                                    Nie martw się ,Moniu:-)) Odbijemy to sobie w styczniu:-D :-D

Pozdróweczka, owad miodopędny:-))

PS.Tel. zachowaj, może się przydać:-D
    • josss MiDowe mikołajki za nami... 06.12.07, 11:14
      ...i w związku z tym chciałam bardzo, ale to bardzo podziękować
      Pszczole za 3 pyszne ciacha i cała otoczkę mikołajowo-
      serwetkową:)))))))) Termitkowi za pomysł z mikołajkami, a całej
      reszcie za kolejny miły wieczór :)))) Cruczku, fajnie że się w końcu
      zjawiłaś :)))) Mam nadzieję, że z Pitkiem jest już lepiej.

Szczerze, nie spodziewałam się, że aż tyle osób będzie :D

PS Z tego, co wiem, to do wielkich nieobecnych H+H, którzy udali się
      na emigrację kilka miesięcy temu, jakiś Mikołaj za niedługo zapuka,
      tak jak i do Jean_Nie, która nie może pojawiać się na środowych
      spotkaniach... Ale cicho sza, takie tylko słyszałam plotki ;-)
      • termit16 Re: MiDowe mikołajki za nami... 06.12.07, 11:34
        Fajnie, że nie wyszliśmy z Jerzym wcześniej. Co tam pilates, warto
        było. Dziękujemy wszystkim za super wieczór. Aga, ciacha pyszne.
      • nieswinka Re: MiDowe mikołajki za nami... 06.12.07, 13:32
        Ja również dziękuję za przemiłe towarzystwo. :-)

A ciasta... hmm ponieważ wychodziłam jako jedna z ostatnich to
        dostałam kawałek do domu i właśnie zajadam z herbatką. :-) Wiem, że
        teraz wszyscy mi zazdroszczą. Mniam

pozdrowionka
        Sylwia
        • josss Foty 06.12.07, 13:50
          Mała fptprelacja ze spotkania by Studi z BS :)
          www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/viewtopic.php?
          f=20&t=8319&start=15 :)
          • qgel600 Re: Foty 06.12.07, 14:38
            a ja przepraszam za nieprofesjonalnego mikołaja świętego :)

chociaż bardzo miło się prezenty rozdaje :)
            • monique76 Re: Foty 06.12.07, 17:39
              qgel - Mikolaj byl arcyprofesjonalny! nawet prezenty mu jakies w
              worku zostaly po obdarowaniu wszystkich obecnych!!

Bardzo dziekuje za spotkanie - bylo bardzo, bardzo milo!!
          • pszczola35 Okiem Starszej pani...;-D 07.12.07, 09:47
            Przede wszystkim piękne dzięki za wspólnie spędzony czas:-D Było
            rewelacyjnie! Wspaniała atmosferka, humory wszystkim dopisały:-))
            Święty Mikołaj spisał się na sto dwa:-D:-D Zdjęcia świetne:-))

Jossik, Mariolka wielka buźka:-D:-D

A wracając do ww tematu...khe,khe..., można było "gołym okiem"
            zobaczyć i stwierdzić ,że obecne na spotkanku kobitki
            motocyklistki to: pełne uroku, wdzięku, śliczne dziewczyny! Jestem
            pod wrażeniem, echeem... szkoda, że nie jestem "menszczyznom" i to w
            dodatku wolnym:-D:-D Mit babochłopa na motorze absolutnie legł w
            gruzach i nie ma szans się odrodzić, jak feniks z popiołów:-P;-D
            (Podpatrzone przeze mnie i Cruczka):-D:-D

Panowie zaś ,co tu dużo mówić - gęba w gębę przystojniaki, a jak !
            Nawet takie rekwizyty, jak rogi nie ujmowały uroku osobistego:-D;-D

Jeszcze raz dzięki za spotkanko:-))

Pozdróweczka przeserdeczne, owad miodopędny:-))

PS. Fotki będą troszkę później, sorki za jakość - typowe telefonowe:-
            P
            • termit16 Re: Okiem Starszej pani...;-D 07.12.07, 19:14
              Qgel byłeś bardzo profesjonalny. Ja jeszcze nie widziałam Mikołaja,
              któremu zostałyby prezenty po obdarowaniu wszystkich obecnych osób.
              To wielka sztuka.
              Kto wygrał w chińczyka?
      • cruk Re: MiDowe mikołajki za nami... 06.12.07, 15:22
        heeej!

dziekuje Wam bardzo i przepraszam za wpad-wypad i dretwote, ale
        dziecie mi zaniemoglo tuz przed wyjsciem moim z domu w swiat i
        niestety nerwowy byl to dla mnie i wieczor i noc, mimo przemilych
        okolicznosci :-)

Pit mi polewitowal w okolice 39stC z haczkiem, bez zadnych innych
        objawow i mialam lekki stan przedzawalowy-bezradnosciowo-
        zachacacywglowe jak to z mamami bywa.

Poniewaz dotarly do mnie glosy, ze strasznie bylam powazna i takiez
        dziwne wrazenie zrobilam, troszke na przekor wyobrazeniem co po
        niektorych jednostek co do mej osoby, chcialam na swoje
        usprawiedliwienie dodac, ze od wtorku jestem "profesjonalnym
        tramwajowcem i jade na drucie" tj. zapaszczylam sobie staly aparat i
        jeszcze sie z nim nie oswoilam, bywa upierdliwy i troche krepujacy
        mimo ze i tak mniej sie rzuca w oczy, bo nie jest metalowy :-E sic!
        Co wplywa na ma wylewnosc, poczucie humoru i swobode czy radosc
        zycia jak tam kto woli... Dopadly mnie nomen omen zgryzoty hehehe :-E

Wybaczcie wiec ma dretwote i nieobecnosc duchem 8-D Obiecuje sie
        poprawic na przyszlosc.

sciskam

Pat.

PS. nie wiem czy to leciwosc lat czy cionsze co sie na musk zucily,
        ale jak zwykle zapamietalam li i jedynie garsteczke nickow kojarzac
        je z twarzami i imionami, jesli wykaze sie demencja w przyszlosci,
        to wybaczcie :-D
      • monique76 Mikolaj dotarl tu i tam:-) 12.12.07, 09:48
        Niniejszym informuje, że Mikolaj dotarl pod niemiecką granicę:-)
        Bynajmniej tak mi Marzena dzisiaj zeznała telefonicznie:-))
        • hlm Re: Mikolaj dotarl tu i tam:-) 12.12.07, 14:36
          Kochany Swiety Mikolaju!
          ja nie wiem czym sobie zasluzylismy my z malzonem, ze byles tak kochany, ze
          chcialo Ci sie tak daleko o nas myslec i prezent uroczym posrednikiem wysylac!
          niniejszym potwierdzam - dotarl! prezent piekny [i praktyczny ;)] bardzo, bardzo
          dziekujemy Tobie Mikolaju i wszystkim, ktorzy Ci nieco pomogli. bardzo... :)

/m&h

ps. dobrze, ze jestescie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka