slonecznyslonecznik 30.09.07, 21:43 czy to jest normalne zeby "prosic" wlasnego faceta zeby powiedzial cos milego? mowi ze nie czuje potrzeby mowienia i otrzymywania. a ja tego bardzo potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: mile slowa 03.10.07, 17:57 Witaj Słoneczny Słoneczniku na forum. Ja też się czasem zastanawiałam, dlaczego nie słyszę miłych słów. Może któryś z panów forumowiczów nam to wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: mile slowa 03.10.07, 19:06 ja chyba jestem troszkę inny, więc nie będę wyjaśniał :P Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: mile slowa 03.10.07, 19:49 A nie wolałabyś miłych gestów niż słów? Mnie słowa jakoś nie wystarczają, jak nie ma gestów je potwierdzających :( Odpowiedz Link Zgłoś
slonecznyslonecznik Re: mile slowa 04.10.07, 20:16 jasne ze byloby milo. nieraz glupio sie czuje proszac. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwone.korale Re: mile slowa 04.10.07, 21:05 nie da się tak chyba wyprosić i jednoocześnie żebyś była zadowolona i usatysfakcjonowana:) "normalne" jest wszystko: to, że jak facet mówi ciągle, to się do tego przyzwyczajasz i nie odbierasz właściwie jak też to, że jak nie okazuje werbalnie uczuć, to ci tego brak:) hmm a może tak trochę powinnaś wzbudzić jego zazdrość? w końcu nie jest jedynym facetem, który może Ci prawić komplementy:) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: mile slowa 05.10.07, 20:09 Bliscy powinni sobie mówić miłe słowa, tak bym chciała tylko takie słyszeć... Odpowiedz Link Zgłoś
tysia131 a mnie sie wydaje... 08.10.07, 21:43 .... ze jak minie pierwsza faza fascynacji i tak naprawde zdobywania, to juz coraz rzadziej sie i mowi i slyszy takie slowa... Ale sie slyszy! Wiec proszenie o odrobine czulosci chyba faktycznie normalnym nie jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
more.words Re: mile slowa 09.10.07, 18:59 każdy potrzebuje miłych czułych słów... bez wyjątku... chociażby zapierał się rękami i nogami...każda kobieta i każdy mężczyzna... i nie ma co zgrywać twardziela mówię ze swojego doświadczenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś