xemxija 03.10.07, 00:11 Jak Handzia w czarnym neglizu kusila Marka? Ktory z mina umyslowo niedomagajacego pierdoly wykazywal pierwotna chuc w oczach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozambique Re: A co, zaniemowili? 03.10.07, 10:11 z czego orał wynika jasny - wysuszona wiór i skrzywiona HAndzia moze wzbudzic chuć jedynie w osobniku po trepanacji czaszki i troche nieteges a czy mnie sie wydaje czy Handzia w cywilu reklamuje kosmtyki jakies ? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: A co, zaniemowili? 03.10.07, 10:47 biję się w pierś, bo nie oglądałam. Mój M który widział fragmenty twierdzi że Zaczesowi tylko garba brakuje bo poza tym to wygląda i porusza się niczym Quasimodo. Aż musze sie na jakom powtórke załapać. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: A co, zaniemowili? 03.10.07, 14:58 Zaczes i jego sposób poruszania się po domu irytuje mnie bardziej niż Handzia i Marysia razem wzięte. Na chwilę obecną oczywiście. Nieustannie czekam na powrót gwałciciela:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: A co, zaniemowili? 03.10.07, 22:26 kurde zawsze jak cos fajnego to ja nie ogladam poprosze o opis Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: A co, zaniemowili? 04.10.07, 11:33 Handzia w celach seksulanych połozyła sie na kołdrze w czarnym koronkowym czyms a la minisukienka i nózką zgiętą figlarnie w stawie kolanowym w celu wzmozeniaa swej aktrakcyjnosci pacnęła se po kapce kremu na wierzch dłoni na co Zaczes unieruchomł swe tępe żrenice w jej wątłym biuście i dotknła dlonią czarnego czegostam na Handzi Handzia na to " przeceiez nie mozesz , jestes zmęczony " Zaczes z duzym trudem wydobył "juz nie jestem" wyciemnienie naprawde chetnei bym objerzał akcje Goszy z gwałaciceilem ponoc gwałcicel jest seryjny Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: A co, zaniemowili? 04.10.07, 13:47 też bym obejrzała akcję Goszy z Musiałem, ale żesz tego nie pokazali, no! Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: A co, zaniemowili? 04.10.07, 14:47 a co,gwałciciel będzie jeszcze raz? jak tak to Gosza będzie rada,bo przecież "Jakoś nie umie sie z tego cieszyc",że jej nie zgwałcił Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: A co, zaniemowili? 04.10.07, 14:51 acha,zapomniałam napisac,że opócz Quasimodo-Zaczesa najbardziej wnerwia mnie rozmemłanie Goszy po nie tak znowu traumatycznym przeżyciu zamiast sie cieszyc,że nic sie nie stało,ona k...a jakąś depresje odstawia tam pół serialu już chodzi w depresji Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: A co, zaniemowili? 04.10.07, 15:31 Gdzieś widziałam info, że gwałciciel jeszcze się pojawi i będzie Goszę nękał. BTW - Musiał jest stworzony do grania psychopatów w serialach. A sceny między Handzią a Zaczesem nie widziałam (TV mi siadło, wczoraj dopiero zostało naprawione), ale może to i lepiej dla mojej psychiki, bo już sam opis przyprawił mnie o palpitację... Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: A co, zaniemowili? 04.10.07, 19:01 Musiał jest dla mnie genialny:) A gwałciciel pojawi się! oczywiście, wtargnie do mieszkania Goszy i będzie ją prześladował, i bardzo dobrze;) Odpowiedz Link Zgłoś