Dodaj do ulubionych

szukam faceta

16.07.03, 09:39
Mam 28 lat jestem jeszcze dziewicą i szukam partnera. Jak to ze mną zrobicie?
Już nie mogę się doczekać Was , Panowie!!!
Obserwuj wątek
    • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 09:43
      Bon appetit :-)
    • Gość: marcyk Re: szukam faceta IP: *.tarnowskie-gory.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 10:52
      napisz na marcyk1@gazeta.pl to cos wymyslimy
    • Gość: luke Re: szukam faceta IP: 217.153.34.* 16.07.03, 11:10
      Napisz na diabel69@interia.pl...
      duzy, przystojny facet..
      czekam..
      • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 13:05
        diabeł i dziewica,uchh...
        • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 13:12
          Dwa w jednym, albo jakoś tak ... :-P
          • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 13:17
            no,diabeł za dziewicę się nie podał,
            lecz za dużego przystojnego faceta...
            trzeba przyznać-umie kusić:)
            • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 13:18
              Facet, a umie kusić??

Może to kobieta w stroju męskim,
              albo co gorsza, to ... :-P
              • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 13:29
                ależ mężczyzni też potrafią kusić!
                a kobiety opierać się męskim wdziękom,
                stąd to wieczne,damsko-męskie zamieszanie:)
                • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 13:32
                  Ale chyba tak powinno być?? :-P

Inaczej za sztampowo by było ...
                  A tak toczy się Wielka Gra Flirtu :-))))

Tfu, co ja za bezeceństwa wygaduję ! :-P

Miało być o "normalnych" rzeczach :-P
                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 13:47
                    sztampowo i przewidywalnie,a tak...to niemal
                    rosyjska ruletka :))
                    • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 14:02
                      Ale w pierwszej, sztampowej wersji, zawsze znasz wynik ...
                      A w rosyjskiej ruletce napięcie rośnie ... :-))))

Wszystko moze się zdarzyć :-)
                      • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 14:11
                        może też nie zdarzyć się nic,
                        to jedno z praw tej gry
                        :)
                        • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 14:29
                          Ale czy nie o to właśnie chodzi? :-)

Sorry, ja znó o tych "normalnościach" :-)

Już nie będę, obiecuję :-P
                          • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 14:39
                            jedno jest pewne,po rzeczach,którym
                            nie dane było zdarzyć się,zdarzyć się do końca,
                            pozostają zawsze miłe wspomnienia,
                            po innych-różnie to bywa:)
                            • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 14:45
                              Dokładnie ... :-)

To przecież takie nienormalne, że chcemy miłych wspomnień ... :-)

A fuj .. :-P
                              • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 14:56
                                ciekawe czego szuka założycielka wątku,
                                tak"romantycznie"podchodząc do sprawy,
                                która ją najwyrazniej zaczęła dręczyć
                                ;)
                                • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 14:57
                                  (oczywiście zakładamy,że jej wierzymy:)
                                  • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 14:59
                                    Czega szuka??

"Normalnych" rzeczy chyba nie, bo ta takie "nieetyczne" :-P

Raczej przygody, przez małe "pe: :-P

Ciekawe, co znajdzie? :-)
                                    • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 15:12
                                      jeśli szuka przygody przez małe p
                                      to wydaje mi się,że jest na dobrej drodze:)
                                      • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 15:16
                                        Przynajmniej na tyle dobrze, że jest na "dobrej" drodze :-PP

Bo "złe" drogi są takie nierówne :-P
                                        • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 15:22
                                          dobre drogi,okazuje się,też potrafią
                                          prowadzić do,hmm,conajmniej kontrowersyjnych celów
                                          • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 15:26
                                            A to o kontrowersyjne cele chodzi?? :-P

No ładnie, a ja znowu o tych normalnych "świństwach" :-PPP
                                            • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 15:32
                                              usiłujesz mnie zbić z tropu??...zaraz,
                                              a dokąd wlaściwie prowadzi ten trop,za
                                              którym od dłuższego czasu podążam??
                                              • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 15:33
                                                Jaaaa ??
                                                Zbijam??
                                                No wiesz? :-)))

Jak możesz? :-)))
                                                • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 15:34
                                                  no właśnie nie mogę,
                                                  nie mogę utrzymać równowagi:))
                                                  • ka_27 szukam faceta 17.07.03, 08:14
                                                    Nie możesz utrzymac równowagi z powodu tematu jeden do jednego (tego fuj ... i
                                                    bleeee ...) ,
                                                    czy eN do jednego/jednej (tego "porządnego")?? :-P

N - liczba naturalna :-P

Dzieńdobry :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 09:35
                                                    niech będzie,że to żar wczorajszego dnia
                                                    zwalał mnie z nóg
                                                    dzisiaj ma być jeszcze goręcej...
                                                    dzień dobry:)
                                                  • ka_27 szukam faceta 17.07.03, 09:37
                                                    U mie będzie dziś najbardziej upalnie :-)

Ale dla ochłody też coś się znajdzie :-)

A dziś o jakch tematach?
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 09:44
                                                    dla ochłody-strzelam:piwo w Spiżu?:)
                                                  • ka_27 szukam faceta 17.07.03, 09:46
                                                    W Spiżu jest jedno z najlepszych,
                                                    dobrze smakuje i w podziemiach i koło Fredry :-)))

I do tego ten smalczyk :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 09:50
                                                    jako wrocławianka na emigracji
                                                    już zaczynam się rozczulać na
                                                    samo wspomnienie rynku:((
                                                  • ka_27 szukam faceta 17.07.03, 09:56
                                                    A Park Szczytnicki z Ogródkiem Japońskim? :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 09:58
                                                    jeszcze przypomnij o Ostrowie Tumskim,
                                                    a powiem,że jesteś okrutny :)
                                                  • ka_27 szukam faceta 17.07.03, 10:01
                                                    A na wyspach są już dwie nowe kładki :-)
                                                    I po ogrodach tumskich można sobie pochodzić :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 10:08
                                                    nie,nie zdołowałeś mnie do reszty,bo
                                                    własnie wybieram się tam za kilka dni:))
                                                  • ka_27 szukam faceta 17.07.03, 10:09
                                                    To zobaczysz sporo ładniejszych i bardziej, lub mniej kameralnych miejsc :-)

I piwka w Piwnicy Świdnickiej się może też napijesz? :-)

I fontannę pozdrowisz :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 10:16
                                                    och,zapomniałabym o naszej kochanej,
                                                    wstrzasajacej swoim wyglądem(niektórych)
                                                    fontannie! :)
                                                  • ka_27 szukam faceta 17.07.03, 10:25
                                                    Kosztowała tyle, co 1 km torów plus jedno skrzyżowanie z sygnalizacją świetlną
                                                    i paręset metrów wymiany nawierzchni :-P

A fontanna ze smokami na Placu Solnym pośród kwiatów? :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 10:36
                                                    ale nawet najgorzej wykonany km torów,sfuszerowane skrzyżowanie i
                                                    nieudana wymiana paruset m.nawierzchni nie wzbudziłyby takich
                                                    emocji ile nieszczęsna fontanna,ani też tylu narzekań:)

za Placem Solnym,nie wiem dlaczego,nigdy nie przepadałam:)

• ka_27 szukam faceta 17.07.03, 10:47
                                                    Ale fontanna niestety stoi ...
                                                    I to pomimo braku pozwoleń :-P

A promenady odrzańskie?
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 10:59
                                                    mnie ona nie przeszkadza...choć są może miejsca we Wrocławiu,
                                                    w które wkomponowałaby się lepiej:)
                                                    promenady odrzańskie,owszem...Odrę mam zresztą tuż za oknem,
                                                    co dostarczyło mi wielu niezapomnianych wrazeń podczas
                                                    pamiętnej powodzi:))
                                                  • ka_27 szukam faceta 17.07.03, 11:07
                                                    Ale piękniejszą fonatną jest ta fontanna z kamiennymi lwami :-)

Powódź zatrzymała się 500 m ode mnie :-P
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 11:18
                                                    a najpiekniejsze ze wszystkiego są
                                                    nazwy uliczek przylegających do rynku...:))))

poczułam sie jak Dziecko Szczęscia,gdy woda
                                                    zatrzymała się zaledwie o kilkanaście metrów
                                                    przed moim domem:)
                                                  • ka_27 szukam faceta 17.07.03, 11:23
                                                    I wyremontowane kamienice :-)
                                                    Ossolineum lśni już jak nowe :-)

Jesteś zatem pod Szczęśliwą Gwiazdą urodzona :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 11:31
                                                    nie narzekam...ale jeszcze kilkoma
                                                    dowodami od losu na to,że tak rzeczywicie jest-
                                                    nie pogardziłabym :))
                                                  • ka_27 szukam faceta 17.07.03, 11:39
                                                    Wszystko w swoim czasie :-)

Piwo na Rynku,
                                                    spacerki wzdłuż Odry i wąskie uliczki także :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 13:54
                                                    no i trochę pokory nie zawadzi
                                                    w oczekiwaniu na to"wszystko",bo
                                                    los bywa przekorny,by nie rzec-
                                                    złośliwy :)
                                                  • ka_27 szukam faceta 17.07.03, 14:06
                                                    Dokładnie ...

To co piękne,
                                                    nadejdzie samo :-)

A wszystkiego nie da się mieć :-)

Cieszyć się należy każda drobnostką w życiu :-)

A po fosie mozna popływac rowerem wodnym :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 14:19
                                                    to rzadko spotykana umiejętność...mówię
                                                    o umiejętności cieszenia się drobiazgami,
                                                    a nie o pływaniu rowerem wodnym po fosie:))

• ka_27 szukam faceta 17.07.03, 14:27
                                                    Może lepiej cieszyć się z małych rzeczy,
                                                    które potem zbudują solidne podstawy,
                                                    niż od razu z czegoś wielkiego,
                                                    co runie, utrzymywane przez słomiane nogi? :-)

I jeszcze są dorożki na Rynku :-)

I pyszne lody w kilku tajemnych miejscach :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 14:37
                                                    cóż,słomiane nogi jedna mała iskra może
                                                    zamienić w kupkę popiołu:)
                                                    ciekawe co to za tajemne miejsca...,dawno temu
                                                    jedyne prawdziwe lody były ponoć na ulicy
                                                    Komandorskiej,ale to nie było okryte tajemnicą-
                                                    o tym wiedział cały Dolny Sląsk:)
                                                  • ka_27 szukam faceta 17.07.03, 14:45
                                                    Dlatego budować należy powoli,
                                                    z rozwagą ... :-)

Są jeszcze trzy takie tajemne miejsca w piastowskim grodzie :-)
                                                    A ich tajemniczość polega na tym, że nie są z Komandorskiej :-)

A takich bez lodów pysznych są setki :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 14:56
                                                    powoli,z rozwagą i nie poddając się
                                                    zewnętrznej presji,czyli tzw."owczemu pędowi":)
                                                    szczerze mówiąc lodów z Komandorskiej
                                                    nigdy nie próbowałam,bo mam w sobie ducha przekory,
                                                    który każe mi omijać wszelkie okrzyczane miejsca,
                                                    które"trzeba"znać:)
                                                  • ka_27 szukam faceta 17.07.03, 15:06
                                                    Czyli po prostu być sobą ... :-)

I wiedzieć, do czego sie dąży
                                                    i mieć właściwą dla siebie konsekwencję
                                                    w realizacji :-)

Ale ja wspomniałem o tajemniczych miejscach,
                                                    które wcale nie są "okrzyczane" :-)))
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 15:16
                                                    nawet jesli nie do końca potrafi się
                                                    określić swoje pragnienia nie należy
                                                    oddawac inicjatywy innym,
                                                    błądzenie,ale na własny rachunek i odpowiedzialność,
                                                    jest świetną szkołą życia,chociaż bolesną:)

czy wyszepczesz mi nazwę tych tajemnych miejsc?:)
                                                  • ka_27 szukam faceta 17.07.03, 15:22
                                                    Dlatego należy zachować własną autonomię ... :-)

Ustąpić kiedy trzeba,
                                                    ale i twardo walczyć ... :-)

A inicjawtywa najlepsza - to inicjatywa wspólna ... :-)

Może ... :)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 15:29
                                                    no właśnie,trzeba byc mimo wszystko elastycznym
                                                    i uważac by owa autonomia nie zaczęła przypominać
                                                    twierdzy,z malutkimi okienkami,lecz bez drzwi...:)

może?? kokiet-Ka! :))

• ka_27 szukam faceta 18.07.03, 07:41
                                                    Umiejętność jednoczesnego ustępowania
                                                    i twardego stanowiska :-)

KOKIET-ka :-))))

Dzieńdobry
                                                    Miłego dnia :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 11:15
                                                    dzień dobry
                                                    Tobie również miłego dnia

czy to prawda,ze TAM leje
                                                    jak z cebra?? :)
                                                  • ka_27 szukam faceta 18.07.03, 11:23
                                                    W piastowskim grodzie dziś leje jak z cebra :-)

Ale wczoraj była sauna,
                                                    zatem dzisiejszy ceber z nieba to jak nagroda :-)

Jest tak przyjemnie,
                                                    że piwa w miłym towarzystwie przydałoby się napić :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 11:31
                                                    jeden taki podwrocławianin
                                                    byl nawet chętny,o ile pamiętam,ale
                                                    póki co wymigał się:)
                                                    a szkoda,ciekawa bylaby wzajemna
                                                    wymiana wrażeń na forum
                                                    dla nas,gawiedzi spragnionej sensacji :))
                                                  • ka_27 szukam faceta 18.07.03, 11:33
                                                    Miłe picie piwa w Spiżu
                                                    w sympatycznym towarzystwie
                                                    powinno pozostać jedynie w pamięci tych dwojga ludzi ...

Piwo w Spiżu pija się nie dla wszystkich, lecz dla siebie ...

A wrażenie są nieograniczone, nie tylko chlebem człowiek żyje ...
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 11:44
                                                    żartowalam oczywiście:)
                                                    a co do wrażeń-wystarczy pielęgnować swoją wrażliwość
                                                    a odwdzięczy się nam po stokroć bogactwem wrażeń
                                                  • ka_27 szukam faceta 18.07.03, 11:51
                                                    Festiwal Ulicy Świdnickiej w weekend się zaczyna :-)

Promenadę po Giocondzie otworzą :-)

Lody pyszne w tajemnych miejscach pyszne będą :-)

Wystarczy być sobą Oona:)
                                                    I umiec doceniać to, co się widzi i dostaje ...

Tak dużo, a jednocześnie tak mało ...
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 11:57
                                                    a nie mówiłam,że mężczyzni
                                                    również potrafią być kusicielami...:)

we Wrocławiu będę dopiero w niedzielę
                                                    wieczorem,więc zobaczę już pewnie jedynie
                                                    pobojowisko pofestiwalowe:(
                                                  • ka_27 szukam faceta 18.07.03, 12:00
                                                    Jedynie kobiety tą sztukę opanowały :-)

Zatem Wrocław przywita Cię:
                                                    "Dobrywieczór we Wrocławiu Oona :-)"

Zobaczysz pięknie ziluminowane budynki,
                                                    cudnie oświetlony Ostrów Tumski,
                                                    Rynek pełen ludzi,
                                                    pozdrowisz znajome miejsca :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 12:10
                                                    już to widzę oczyma wyobrazni,
                                                    swój triumfalny przemarsz przez miasto
                                                    po powrocie;
                                                    niewielka oona z wielkimi walizami i
                                                    wszystkie neony migoczące na jej cześć
                                                    :))
                                                  • ka_27 szukam faceta 18.07.03, 12:13
                                                    Wielka Oona:)
                                                    pośród pięknych budowli piastowskiego grodu,
                                                    witana neonami, iluminacją i wrocławską melodią :-)

A potem tylko przyjemne wrażenia :-)
                                                  • Gość: oona Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.03, 12:23
                                                    muszę się do nich dobrze przygotować:)
                                                    zatem znikam juz z wirtualnego świata,
                                                    na kilka dni

miłego festiwalowego weekendu:)
                                                  • ka_27 szukam faceta 18.07.03, 12:38
                                                    Spokojnej podróży małej kobietce z dużymi walizkami :-)

I mocy wrażeń piastowskich :-)
    • Gość: rayoff Re: szukam faceta IP: 217.153.97.* 16.07.03, 14:39
      Was sugeruje liczbe mnoga w dodatku w tym samym czasie. Ale to juz co kto lubi...
      • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 14:46
        rayoff,

dla każdego, coś dobrego :-P
      • grooszek Re: szukam faceta 16.07.03, 14:47
        Gość portalu: rayoff napisał(a):

> Was sugeruje liczbe mnoga w dodatku w tym samym czasie. Ale to juz co kto
        lubi.
        > ..

bo to kurew zwykla...
        • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 14:51
          A gdzie "was" ?? :-P
          • grooszek Re: szukam faceta 16.07.03, 14:59
            Ok. Przyznam sie. Nie rozumiem Twojego pytania...
            • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 15:01
              Zacznij od 14:39. od postu rayoffa :-P
              • grooszek Re: szukam faceta 16.07.03, 15:04
                ka_27 napisał:

> Zacznij od 14:39. od postu rayoffa :-P
                Wciaz nie rozumiem... Poprosze jasna wskazowke, bo nie mam kobiecej intuicji...
                besides, Nie pociaga mnie Twoj jezyk - moja dziewczyna ma ladniejszy...
                • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 15:06
                  Moja dziewczyna też ma ładniejszy :-P

Nie będę Ci przecież wykładu robił? :-)
                  • grooszek Re: szukam faceta 16.07.03, 15:11
                    ka_27 napisał:

> Moja dziewczyna też ma ładniejszy :-P
                    >
                    Pokaz mi Jej... Moze bede bardziej zainteresowany... choc watpie...
                    > Nie będę Ci przecież wykładu robił? :-)

Szkoda... Bede tkwil w niewiedzy i niezrozumieniu rzeczy... eeeech...
                    • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 15:18
                      No coś Ty groszek!! :-)

Kanibal jesteś, że jej język chcesz?? :-P

Błądzić - to rzecz ludzka :-P
                      • grooszek Re: szukam faceta 16.07.03, 15:19
                        ka_27 napisał:

> No coś Ty groszek!! :-)
                        >
                        > Kanibal jesteś, że jej język chcesz?? :-P
                        >
                        Nie mam w jezyku oka, parafrazujac znane powiedzenie...

> Błądzić - to rzecz ludzka :-P

ufff... jestem czlowiekiem... I nic co ludzkie nie jest mi obce...
                        • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 15:27
                          To dobrze groszek !

Tak też myśłałem, ze klikam z człowiekiem :-)
                          • grooszek Re: szukam faceta 16.07.03, 15:29
                            ka_27 napisał:

> To dobrze groszek !

albo grooszek albo gruszek. Jak bys sie czul, gdybym Twoj nick zamist jako "Ka"
                            interpretowal jako k..a? :-)

>
                            > Tak też myśłałem, ze klikam z człowiekiem :-)
                            Ciesze sie, ze spelnilem nadzieje...
                            • ka_27 szukam faceta 16.07.03, 15:36
                              Sorry grooszku :-)

Mam nadzieję że się za tą literówkę nie obrazisz? :-)))

:-))) grooszku :-)
                              • grooszek Re: szukam faceta 16.07.03, 15:40
                                ka_27 napisał:

> Sorry grooszku :-)
                                >
                                > Mam nadzieję że się za tą literówkę nie obrazisz? :-)))
                                >
                                > :-))) grooszku :-)

Prosze, nie ma za co, nic sie nie stalo. Zegnam Cie - bylo mi milo z Toba
                                rozmawiac

grooszek
    • Gość: apetite Re: szukam faceta IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.07.03, 15:53
      wolałabym kilku facetów ale dzięki dziewczyny!
      • Gość: leziox Re: cała prawda IP: *.arcor-ip.net 16.07.03, 22:50
        Jak się uchowałaś do takiego wieku jako cnotka,no to pewnie jesteś paskudna i
        brzydka,skoro cię nikt nie chciał,albo jesteś abstynentką i nie chodzisz na
        prywatki,zwane też orgiami.
        Polecałbym ci sprzedaż cnotki dla pornograficznego czasopisma dla
        zboczeńców,dobrze za to płacą a i chętny się znajdzie.
        Ja Pani dziękuję.
        • Gość: apetite Re: cała prawda IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 09:03
          Nieskromnie uważam że nie jestem taka bardzo paskudna. A na imprezy
          rzeczywiście nigdy nie chodziłam.
          • saqqara hm.... 17.07.03, 09:07
            to nie musi byc tak ze dziewczyna paskudna wiec sie zadny nie znalazl co by ja
            chcial. wszak waidomo ze facet na kazde drzewo wlezie zeby tylko otwor mialo:P
            moze poprostu moze bylo tak ze sie wlasciwy facet nie pojawil ktoremu warto
            bybylo ten otwor dac....w swietle jednka powyzszych postow kiedy nasza dziewica
            w ten sposob chce utracic ten klejnot smiem twierdzic ze jest to jakas
            podpucha...nic to! zyczymy milej zabawy:))
            • grooszek Re: hm.... 17.07.03, 09:14

dziewica
              >

zeby nie napisac dziewic, hehehehe

> w ten sposob chce utracic ten klejnot smiem twierdzic ze jest to jakas
              > podpucha...nic to! zyczymy milej zabawy:))

Zgadza sie:). Chodz tez sie "milo pobawimy" ;)))
              • Gość: apetite prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 09:21
                Boże! Czy mam przysłać zaświadczenie? Ja po prostu wcześniej nie chciałam bo
                uważałam że mam czas a potem, że można to zrobić tylko z miłości Ale ta miłość
                jakoś nie nadchodzi...
                • saqqara Re: prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.03, 09:49
                  aha, nie nadchodzi wiec sie trzeba oglosic na forum??? w taki sposob?
                  sory, moze ja dziwna jestem ale chyba tak szybko nie zmieniam przekonan.
                  trzeba cenic siebie... poza tym wiesz... latwo napisac na forum:szukam pana do
                  rozdziewiczenia. ale w praktyce.... moze byc cienko...

a tak btw... co Ci ta cnota tak nagle zaczela przeszkadzac?
                  • grooszek Re: prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.03, 09:52
                    saqqara napisała:

> aha, nie nadchodzi wiec sie trzeba oglosic na forum??? w taki sposob?
                    > sory, moze ja dziwna jestem ale chyba tak szybko nie zmieniam przekonan.
                    > trzeba cenic siebie... poza tym wiesz... latwo napisac na forum:szukam pana
                    do
                    > rozdziewiczenia. ale w praktyce.... moze byc cienko...
                    >
                    > a tak btw... co Ci ta cnota tak nagle zaczela przeszkadzac?

Majta sie pewnie takie cos miedzy nogami i samo odpasc nie chce;)))
                    • saqqara Re: prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.03, 09:54
                      bo to nie odpada, Misiu.. ma sie tak majtac do konca zycia:))))
                      • grooszek Re: prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.03, 09:57
                        saqqara napisała:

> bo to nie odpada, Misiu.. ma sie tak majtac do konca zycia:))))
                        >
                        ???? To chyba od pci zalezy?? :)))
                        • saqqara Re: prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.03, 10:01
                          oczywiscie ze zalezy, ale wtedy majta sie tylko jednej plc, drugiej sie nie
                          majta wiec i nie odpada:))

ps. odrzucam majtanie sie ze startosci....
                          • grooszek Re: prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.03, 10:02
                            saqqara napisała:

> oczywiscie ze zalezy, ale wtedy majta sie tylko jednej plc, drugiej sie nie
                            > majta wiec i nie odpada:))
                            >
                            > ps. odrzucam majtanie sie ze startosci....
                            >

Tia, szczegolnie u tej plci, ktorej sie majta, bo jej sie wogole majta, takie
                            majtanie ze starosci czyms doskwierajacym moze byc, tak przypuszczam:))). Az w
                            zlosci mozna sie chciec tego pozbyc;)))
                            • saqqara Re: prawda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.03, 10:27
                              aha... majtanie sie ze starosci u obu plci musi byc niezwykle frustrujace, jak
                              mniemam:))))wtedy sie mozna w zlosci chciec wszystkiego pozbyc:)))
    • Gość: bzyk Re: szukam faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.03, 09:24
      Nietknięty kwiatek,WOW,już jestem głodny.
    • obdarzony Re: szukam faceta 17.07.03, 10:41
      Panowie, dość gadania.
      Czas przejść od słów do czynów.
      Trzeba jakoś tej Pani pomóc.
    • Gość: svejk Re: szukam faceta IP: *.lasy.com.pl 06.08.03, 09:00
      w lesie na polance

svejk@gazeta.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka