edzioszka 16.07.03, 11:36 ...napewno fiołków i konwalii, owoców cytrusowych, świeżego chleba i maślanych bułeczek <mam okno z widokiem na piekarnię>, łąki, lasu najbardziej grzybno-jagodowo-malinowego, włosów potarganych wiatrem...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabba Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 14:03 bazylia.... a potem zapach po deszczu taki swiezy ze jejku zapach dzidziusiow..... zapach benzyyn bardzo lubie i lanego swiezego asfaltu tez i takie rozne zapachy, ktore czuje i pachna mi dziecinstwem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 14:09 hihi...szczególnie benzyna i asfalt kojarzą mi się z dzieciństwem w kopalni i na szybach naftowych...;) PS.jam dziecko miasta, któremu ogrody i baśnie obce są...;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 15:07 czy ty moze Lysek masz na imie?:)))) > > jo tyz miastowa, po polowie Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 15:22 Łysek???...raczej Arab o szlachetnej pencince, delikatnych chrapach i grzywie potarganej wiatrem...;)...póki co treska mi niepotrzebna...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 16:13 będę strzelać: napalmu o świcie??? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 16:17 he he he...jak ja lubię jak się tworzy taki drastyczny klimat...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 16:19 a bo ja chyba innego nie umiem... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 16:22 w takim razie dodajmy jeszcze zapach włosów opalanych nad ogniskiem...;) PS.oraz pieczonego chleba i kiełbaski...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 16:25 aha, i zapach pieczystego, które jeszcze przed chwilą było Twoim facetem... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 16:27 powiedziałaś to takim tonem, jakbyś uwarzyła kaszanki i czarne polewki ze swoich byłych-niedoszłych...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 16:33 e tam kaszanki i czarne polewki - ja w bardziej wykwintnej kuchni gustuję ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 16:35 udko panierowane albo krwisty befsztyk, do tego czerwone wino?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 16:38 no natenprzykład... albo kotlety z piersi umięśnionej, ćwiczoenj na siłowni... albo łopatka pieczona w ziołach... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 16:59 barszczyk z uszkami też być może...;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 17:08 ale tylko na wigilię... naprzydład wigilię rocznicy pierwszej randki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 17:11 hihi...potem pojawia się reklama: nasze kanapki z ozorkami mówią same za siebie?...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 17:31 edzioszka napisała: > lasu najbard > ziej > grzybno-jagodowo-malinowego, > Zdecydowanie! Z naciskiem na grzybowy. (Nie żebym coś do Jagód miał...) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 17:36 tak sobie pomyslalem, ze grzyby sa zupelnie jak kobiety. te najladniejsze sa trujace. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ulubiony zapach?..;) 16.07.03, 17:40 chciałoby się spróbować, a jedynie popatrzeć można...:P Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Ulubiony zapach?..;) 17.07.03, 08:53 spróbować też można - ale tylko raz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Ulubiony zapach?..;) 17.07.03, 18:57 gitman napisał: > tak sobie pomyslalem, ze grzyby sa zupelnie jak kobiety. te najladniejsze sa > trujace. ;))) > Widać, że się na grzybach nie znasz... :-P (Ciekawe, czy na kobietach też?) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Ulubiony zapach?..;) 17.07.03, 19:14 prosze co za mikolog sie tu pojawil... :P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ulubiony zapach?..;) 17.07.03, 19:37 wolę określenie trujące grzyby niż toksyczni mężczyźni...:P Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Ulubiony zapach?..;) 18.07.03, 10:24 A żebyś wiedział... I w ogóle to mykolog. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ulubiony zapach?..;) 18.07.03, 10:27 ale znawców kobiecej Psyche to się w Was nie dopatruję...:P Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Ulubiony zapach?..;) 18.07.03, 10:44 Aha, mężczyzni są z Ziemi, a kobiety????? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ulubiony zapach?..;) 18.07.03, 10:54 Mężczyźni są z Marsa, coś się Panu potentegowało, jesteście nie z tej Ziemi...już Matka Natura o tem wiedziała...zawsze można nabyć bilet w jedną stronę i na łono rodzinne powrócić....:P Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ulubiony zapach?..;) 17.07.03, 09:20 jeszcze może dodam zapach lawendy, który też bardzo lubię i kojarzy mi się z szarmanckim starszym panem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba lawenda z panem? 17.07.03, 09:58 mnie z szuflada prababci z panem kojarzy mi sie zapach srodkow przeciwmolowych:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: lawenda z panem? 17.07.03, 10:22 a nie słyszałaś o panu rodem z Kabaretu Starszych Panów pachnącym lawendą?...młodsi zwykle mają zapach mięty i smak poziomek zbieranych o świcie..;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Ulubiony zapach?..;) 18.07.03, 21:40 dodam jeszcze cudowny zapach i aromat herbatki z malinami <w górskim schronisku> albo a rumem <w tawernie, kiedy łajba dawno już w porcie się kolebie>...mleka z miodem na chłodne wieczory z książką przy kominku...:))) Odpowiedz Link Zgłoś