joanna784 03.10.07, 19:04 i teraz joanna kicha,prycha i zdycha :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to-wlasnie-ja Re: spotkał katar joanne 03.10.07, 20:16 Do wyboru , do koloru :) Kuruj sie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=69767226 Odpowiedz Link Zgłoś
dyarnez Re: spotkał katar joanne 04.10.07, 08:29 No, to teraz Joanna potrzebuje mężczyznę takiego jak chusteczki higieniczne - delikatnego w dotyku i jednorazowego użytku :-) Jeśli Ci to przyniesie ulgę, to napiszę,że na katar się nie zdycha:-DDD Ten tydzień szybko minie,a Ty, herbatkę z cytryną, nogi wymoczyć w wodzie z solą i do wyrka..... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: spotkał katar joanne 04.10.07, 14:58 a czuje się jakbym zdychała:( oczy jak po jakims chlaniu czerwone i podpuchnięte :( teraz to nawet na forum wstyd się pokazać,nie mówiąc już o "iściu do ludzi" Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Re: spotkał katar joanne 04.10.07, 15:23 E tam, Joanno, a mi i tak się podobasz:-) Tylko głupi nie widzi, że to katar przyniósł opuchliznę i zaczerwienienie, a głupcem nie ma co się przejmować. Charakterystyczne, że ze wszystkich nieszczęść, jakie przynosi ze sobą katar, wyróżniasz to najmniej ważne, ale potencjalnie mogące umniejszać Twój wizerunek w oczach innych. Charakterystyczne dla kobiet, oczywiście. Drogie Koleżanki, wiecie, jak ważny jest Wasz wizerunek, ale - moim zdaniem przynajmniej - zdecydowanie, ale to za zdecydowanie za mało ufacie w rozsądek i trzeźwe spojrzenie innych ludzi, którzy naprawdę potrafią dostrzec Wasze piękno, a nie tylko odstępstwa od sztucznych, anorektyczno-wirtualnych wzorców. Mam nawet diagnozę: to wpływ kolorowych czasopism i innych mediów. No ale to już zupełnie inny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
stukam_kopytkami Re: spotkał katar joanne 04.10.07, 18:40 'Iście do ludzi'? Kobieto, właśnie 'biłam się' z czarnym bzem i jeszcze będę. W sobotę i niedzielę zajęcia. Nie domyję się. Niestety farbuje gorzej jak jagody. I co? Mam zaszyć się w domu? Nie! Do tego katar też mnie bierze i paskudny kaszel. Nie przejmuj się tym jak wyglądasz, to tylko stan przejściowy. I prawdę napisał też Wojtek ;) Odpowiedz Link Zgłoś