15.12.01, 10:50
naprawde nie stac Cie na nic innego? Troszke zawiodlem sie na Tobie! :o))
Obserwuj wątek
    • maryjo2 Re: ONLYANIA 15.12.01, 10:55
      Mario- nie przesadzaj.Ale masz racje z tym Casanova z opery mydlanej.
      • mario2 Re: ONLYANIA 15.12.01, 10:58
        do tego brak jakiegokolwiek wpisu z chociazby cieniem mysli- szkoda dziewczyny
        • maryjo2 Re: ONLYANIA 15.12.01, 11:01
          Szkoda dziewczyn - chciales powiedziec? Ja spadam- mnie z kolei szkoda czasu na
          banki mydlane. I tak same pekna.
    • Gość: onlyania Re: ONLYANIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 11:19
      a moge wiedziec o co chodzi?????
      • kitek1 ONLYANIA 15.12.01, 11:23
        ojciec Rydzyk ze swoimi maryjkami, w swoim stylu mnie zaatakowal, a ze ich
        olewam, to sie wsciekaja,
        • Gość: onlyania Re: ONLYANIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 11:27
          jestem zla bo nie wiem o co wam wszystkim chodzi...
          oj kloccie sie chlopcy i dziewczynki a ja i tak nie wiem o co i po co...
          • kitek1 ONLYANIA 15.12.01, 11:29
            maryski, jak zawsze rzucaja sie, same nie wiedzac, za bardzo o co chodzi,
            • mario2 Re: ONLYANIA 15.12.01, 12:01
              ja tam doskonale wiem o co mi chodzi:o))) Jak widac poczules sie dotkniety- a
              szkoda- tym razem nie ciebie mialem na mysli... :o))) Ty nawet do opery
              mydlanej nie pasujesz. Buda odpustowa z tandeta bylaby w sam raz :o))
              • Gość: onlyania Re: ONLYANIA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 12:04
                mario, o co chodzi???
                cos ci przemarzlo zes taki nie w sosie????
                • mario2 Re: ONLYANIA 15.12.01, 15:11
                  raczej cos sie zagrzalo :o))
                  • onlyania Re: ONLYANIA 15.12.01, 15:45
                    jak sie takich bezecenstw naogladasz to pewnie ci i goraco..........
                    ten pajacyk z panienka na choince to tyz im cieplo bylo....
                    a teraz moze bys tak do bankowmacika, lub na rybki skoczyl???/
                    (dotarla poczta???)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka