Dodaj do ulubionych

GDZIE GUCWINSCY ??????

15.12.01, 18:09
Obserwuj wątek
    • yess Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:11
      no chyba dokarmiaja bizony...
      • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:12
        nieeeeeeeeeee, jedna taka mi przepadla. ide szukac dlaej !
    • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:11
      czekam na "o wszystkim" !!!!!!!!!
    • Gość: samanta Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:12
      nie wpuszcza mnie na czat ,nie laczy!:( bylam,czekalam a zanim doleciales to wyrzucilo ..a teraz nie moge wejsc!
      Probuje!
      • Gość: samanta Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:15
        Ty slepoku!!!!!!!! pisze Ci przeca niiii??:)))))))))))))))))
        • Gość: samanta Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:22
          Ale gowno!Nic nie moge napisac!:)
          • pan-z-listy Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:29
            Gość portalu: samanta napisał(a):

> Ale gowno!Nic nie moge napisac!:) PRZECIEZ BOZIE CIEBIE NIE DO TEGO STWORZYLA

• bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:23
          jestes tu, babo ?
          • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:26
            Wywalilo ?
    • pan-z-listy Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:24
      bizon przyslal wnuka w zastepstwie ??????
      • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:27
        pra-wnuka .........
        • pan-z-listy Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:28
          bizon1 napisał(a):

> pra-wnuka ......... To pradziadek ma curwa zdrowie :)
        • Gość: samanta Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:28
          Nie wywalilo ,sama wyszlam.Po ch..mam siedziec jak nic nie moge wyslac??? chyba tu
          zostaniemy.bede sprawdzac co jakis czas czy im czkawka przeszla
          • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:30
            Dobrze, Najdrozsza ale to nie to samo. a ja sie chyba wyloguje bo ^po co jakies
            dupki maja mi zasmiecac Twoja skrzynke ?
            • Gość: samanta Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:31
              jaka skrzynke?
              Siedz grzecznie tutaj i rozmawiaj ze mna!:)))))))) dziurki powierciles???:))))))
              • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:32
                Listowa Gazety. Nie mow mi o dziurkach ! Chyba, ze.........
            • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:31
              Wylogowac sie mam czy czekac u tych chujow Gucwinskich ?
              • Gość: samanta Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:32
                pozniej sie wylogujesz..cos taki niecierpliwy..???..:)))))))))))))))))
                • Gość: samanta Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:33
                  o ktorej planujesz dzisiaj powrot?
                  • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:35
                    nie wiem, bo w dodatku wymienilem sie jutro na dyzur i pracuje po poludniu. JA
                    CHCE DO DZIADA !
                • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:33
                  O kurwa, zapomnialem, ze to jest forum i napisalem cos za duzo ! :-
                  ))))))))))))))))) ***********************************
                  • Gość: samanta Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:35
                    jak Ci sie dziurki zachcewa to znaczy ze zdrowy jestes..nie lam sie ..to normalne!!;))))))))))))))
                    • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:36
                      Ale Ty sie wylogowalas, to rezygnujesz z dziada ?
                      • Gość: samanta Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:37
                        Probuje narwancu ,probuje!:))))))))))
                    • Gość: samanta Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:36
                      No ,jak Ty nic nie wiesz to sie sianem wypchaj!:))))) porobuje,moze sie dziadyga odblokowal:)
                      • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:38
                        Bo to jest tak: mozemy umowic sie na, powiedzmy, 0H30, ale jesli Tobie bedzie
                        sie chcialo spac, to ja bede jak dupek zoledny !
                        • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:40
                          To ja tu zostaje i czekam zalogowany.... I popijam Budvar
                          • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:41
                            I sam siedze w tym Wrocku jak parasol ale za to coraz szybciej pisze, O !
                            • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:43
                              i wciaz mi RMF FM przerywa, badziewie jedno !
                            • Gość: samanta Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:44
                              zauwazylam .zaczynasz zapieprzac jak Niagara !:)))))))
                          • Gość: samanta Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:43
                            Nic z tego! Musialam kompa restartowac.Albo ta gazeta mozna tylko se d..podetrzec albo to znowu
                            moja p..maszyna sie sypie. mozemy sie umowic ze jesli bedzie mi sie chcialo spac to zostawie Ci tu
                            wiadomosc ,ze ide lulu.Moze byc???
                            • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:44
                              To ja bede wracal, zeby sie dowiedziec, ze Ty spisz ? Niezle !
                              • Gość: samanta Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:48
                                O jezu!Bizon! to dajmy sobie spokoj ! przeciez nie moge reczyc glowa ze nie padne na pysk albo ze
                                bede mogla wejsc na dziada. Myslalam ze zamierzasz wrocic do domu o tej godzinie, ale jesli masz
                                specjalnie wracac to ..no wiesz
                                • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:53
                                  Chyba tak bedzie lepiej. Po co ja mam wracac na zlamanie karku i patrzec przez
                                  caly czas na zegarek. Umowmy sie, ze jak wroce to sie wlacze- jesli bedziesz to
                                  super a jak nie to buziaczki Ci posle parysko-piwne. OK ?
                                  • Gość: samanta Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:55
                                    oki.jakby co to bede u Gucwinskich . mam nadzieje ze nie urzniesz sie bo z pijanym Bizonem gadac
                                    nie bede!!!;)))))))))
                                    • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ?????? 15.12.01, 18:56
                                      Wroc na dol watku, bo mi sie pieprzy !
    • pan-z-listy Re: GDZIE GUCWINSCY ??????-samcia 15.12.01, 18:45
      przecie gadam, zes Ty nie komputera stworzona, a do
      • Gość: samanta Odp..sie macius i daj pracowac,dobrze? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:49
      • bizon1 Re: GDZIE GUCWINSCY ??????-samcia 15.12.01, 18:49
        ty, koles, odpierdol sie od Samanty, bo nie masz pojecia o kim piszesz !
        Wypierdalaj z mojego watku !
        • Gość: smanta bizonku..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 18:52
          nie marnuj czasu na maciusia!:)
          • bizon1 Samantko........... 15.12.01, 18:55
            To nie odpowiadaj temu kutasinie na innym watku !
            • Gość: Bizon Re: Samantko........... IP: *.abo.wanadoo.fr 15.12.01, 19:01
              Jestes tam gdzies czy rozmieniasz sie na drobne ?
              • Gość: Bizon Re: Samantko........... IP: *.abo.wanadoo.fr 15.12.01, 19:02
                a ja zmienilem sobie na radio "pogoda" i leci Niemen sprzed 130 lat !
                • Gość: samanta Re: Samantko........... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 19:22
                  Czasami lubie strzelic maciusia w pyszczek!:)) prawy sierpowy..BANG !:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka