rzulw 18.07.03, 05:08 niezwykle smacznie się pytam: którego wolicie ? Bo ja jednego lubię, drugiego, to bym do gara....hop ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: Kuroń czy Makłowicz ? 18.07.03, 07:47 No ja tez zdecydowaniew ole tego wlasnie, ktorego nie wrzucilabym do gara :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Kuroń czy Makłowicz ? 18.07.03, 12:07 a wedlug mnie, to obaj smacznie mowia o jedzeniu... ale wole jednego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Kuroń czy Makłowicz ? 18.07.03, 12:16 No, to juz mniejw iecej wiemy na kogo stawiamy :) czyli wygra ten o ktorym ja mysle?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Kuroń czy Makłowicz ? 18.07.03, 15:31 Ciekawe, który w garze wyląduje :P ? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Kuroń czy Makłowicz ? 18.07.03, 16:13 No jak to ktory? przeciez juz wiadomo, no ten wlasnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Kuroń czy Makłowicz ? 18.07.03, 19:22 smacznie wygladaja obaj... hi hi hi... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Kuroń czy Makłowicz ? 18.07.03, 20:58 Ale ten jest bardziej pikantny a ten drugi mniej smakuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Kuroń czy Makłowicz ? 18.07.03, 21:38 a Ty lubisz pikantnych panow, SLo.......???????? <zdziwiony> ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Kuroń czy Makłowicz ? 18.07.03, 21:53 Pikantnych powiadasz? hmmmmmmm, no coz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: Kuroń czy Makłowicz ? 18.07.03, 22:21 pikantni i słodcy jednocześnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Kuroń czy Makłowicz ? 18.07.03, 22:25 Dwa w jednym czyli łoś end goł:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Kuroń czy Makłowicz ? 25.07.03, 19:26 Noooooooo to jeden jzu wylecial? oczywiscie ten mniej lubiany :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Kuroń czy Makłowicz ? 25.07.03, 20:48 slo-onko napisała: > Noooooooo to jeden jzu wylecial? oczywiscie ten mniej lubiany :)))))))))) a moze wlecial??? do gara ;))) <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Kuroń czy Makłowicz ? 25.07.03, 21:37 No nie wiem, jakby wlecial do gara to zupa by wychlustala zaraz ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Kuroń czy Makłowicz ? 25.07.03, 21:45 he hhe he.. ale mozna go obtoczyc i zrobic z niego kotleta ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Kuroń czy Makłowicz ? 25.07.03, 21:47 Wspolczuje mu :) a po za tym bylby to zmutowany meski kotlet mielony :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Ale sie zdenerwowalam!!! 28.07.03, 15:08 Zdecydowanie wolalam Maklowicza. Do wczoraj. Jest bardziej medialny, ze tak powiem, Kuron to slon w skladzie porcelany przy tych garach, choc gotuje pewnie znakomicie. Ale wlasnie. Wczoraj ogladalam Malowicza podroz do Bolonii bodajze. No i powiedzial, ze prawdziwe ciasto na makarony, pierogi, tertellini itp robi sie tylko z maki i jaj, zero wody. Tyle jaj ile wymaga maka. Generalnie potrafie zrobic bardzo dobre ciasto na pierogi, z dwoma jajkami i ciepla woda. Ale mysle sobie - no fajnie, zrobie takie po bolonsku, tylko jajka i woda. Zrobilam ciasto z niecalego kilograma maki i 11 jajek. Lepiszcze straszne, ale nad tym zapanowalam. Fakt, ze zolte i sprezyste. No ale po ugotowaniu... beton. Twarde jak stal, jak wyschnieta glina, cos strasznego. No i co teraz? Nalepilam sie tych pierogow jak glupia, innego obiadu nie mam, a boje sie to dac rodzinie do jedzenia, zeby im potem nie siedzialo tydzien na zoladku. JEstem wsciekla!! Co robic co robic??? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa wyrzuć to świństwo (przepraszam za szczerość) 28.07.03, 15:14 a rodzinie zrób kalafiora z bułką :P Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: wyrzuć to świństwo (przepraszam za szczerość) 28.07.03, 19:15 taką zrumienioną .... mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: wyrzuć to świństwo (przepraszam za szczerość) 28.07.03, 19:23 a fasolka szparagowa i do tego gulasz ??? albo sos z kurek ????????????? Boszzzzzzzz, ślinotoku można dostać Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: wyrzuć to świństwo (przepraszam za szczerość) 28.07.03, 19:31 > a fasolka szparagowa fasolka też :) ale placki ziemniaczane i do tego gulasz ??? to jest papu ! > > albo sos z kurek ????????????? grzybków nie jadam :( - fobia taka > > Boszzzzzzzz, ślinotoku można dostać niiiooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa placki ziemniaczane 28.07.03, 19:33 utarte "cudzoręcznie" (ja jestem do wyższych celów) na grubej tarce usmażone na chrupiąco do tego - do wyboru - : - śmietana - sos jaki kto chce - żurawiny - posypane cukrem - zżerane prosto z patelni <mlask> Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: placki ziemniaczane 28.07.03, 19:50 Ale co z tym Maklowiczem? Żadnej odpowiedzialnosci nie ponosi? dzisiaj znowu go widzialam w tv, zajadal sie jakimis irańskimi wyrobami i zero go obchodzilo to, ze mnie wczoraj na takie manowce sprowadził z tymi jajcami i mąką. Do sądu go podac czy co? Kurom bym dala posiekane, ale nie mam nawet kur. pies zjadl mi z reki dwa betonowe pierogi. Zrobiłam spagetti z sosem. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa nie truj zwierząt 28.07.03, 20:03 a Makłowicz - hmm, kilka rzeczy "popełniłam" (lekko modyfikując) Dzieci żyją :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: nie truj zwierząt 28.07.03, 21:13 Ania Ty mnie pozycz tych swoich dzieci jak takie skore do roboty bo moje to ani rusz. masz jaka metode na nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś