chloe30 12.10.07, 22:03 Zmiażdżył to kacze gówno dokładnie!!!!!!!!!!! a ja nie mogłam wytrzymać w domu i pzyleciałam do kafejki żeby wam to zakomunikowac :DDDDDDDDDD Papatki Głosujcie na PO!!!!!!!!!! PS; bo wyjebie z forum!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
europa63 Re: DONALD KOCHAMY CIE!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.10.07, 23:04 Doniu górą:-))) Hehehe...naprawdę był dobry;-))) I z Gdańska, bo wszystko, co z Gdańska jest THE BEST:D Oczywiście,że zagłosuję na PO:))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: DONALD KOCHAMY CIE!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.07, 08:26 Normalnie przed debatą mówię "Rafał dajmi piwo bo na trzeźwo tego nie przeżyję". Byłam pewna że Donaldu Tusku się nie wybroni z chamskich zagrywek ścierwojada kaczora. No potem tym bradziej trzeźwa nei byłam bo sukces oblewałam :) A teraz pisuary trąbia że wszystko to wina publiczności, ja pierdolę. Ja ich normalnie nienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: DONALD KOCHAMY CIE!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.07, 09:21 chloe, a czy to prawda, ze po bedzie chcialo stworzyc koalicje z pis.dami jak wygra? ja mam zamiar na lewice glosowac...cokolwiek to by nie oznaczalo;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: DONALD KOCHAMY CIE!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.07, 09:30 conejito13 napisała: > chloe, a czy to prawda, ze po bedzie chcialo stworzyc koalicje z > pis.dami jak wygra? Mocno sie tego obawiam, ale kombinuję tak: im więcej PO dostanie głosów tym większa szansa że zamiast z pisścierwami zawrą kolaicje LIDem. Niemniej prawda jest że głosili gotowośc do "wielkiej koalicji" czyli również z piścierwami :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: DONALD KOCHAMY CIE!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.10.07, 09:41 dobra, to ja pojde na lid(l)a zaglosuje i chuj. nie rozumiem jednak, jak moga w ogole 'prowadzic' w sondazach te pisuary???? nadal??? to co? czyli mam rozumiec, ze spoleczenstwo nie nauczylo sie niczego? moze by sie przydaly kolejne zabory, zeby tak miec przeciwko komu sie spiknac w kupe z bogiem i chocby mimo boga czy jak to tam.... nie kapuje. jak czytam, ze niby znowu ONI by mieli rzadzic, to nie wiem juz sama: moze rzeczywiscie znakomita czesc bystrzejszych wyjechala???;) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: DONALD KOCHAMY CIE!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.10.07, 11:14 A ja go nie lubię. Żadnego z nich nie lubię, każdy mi działa na nerwy z alkoholikiem na czele. A Tuska opowiastki z ostatniego spotu spowodowały u mnie silne torsje :/ Jak ludzie moga w to uwierzyć??? I qrwa mam dość już tych wyborów, przepychanek, wzajemnego opluwania, a potem podawania sobie ręki, kłamstw, obłudy, niech ich wszystkich trafi pierdolony szlag. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: DONALD KOCHAMY CIE!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.10.07, 11:14 chloe30 napisała: > a ja nie mogłam wytrzymać w domu i pzyleciałam do kafejki żeby wam > to zakomunikowac :DDDDDDDDDD Zdeterminowana ;)) Odpowiedz Link Zgłoś