brunon.4 14.10.07, 11:55 www.tvn24.pl/12690,1524727,0,1,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: parle wu franse? :) 14.10.07, 14:52 Inne jezyki?Fehlanzeige.Nawet nie wiem co to znaczy,slyszalem kiedys na dworcu w Berlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Re: parle wu franse? :) 14.10.07, 15:41 leziox napisał: > Inne jezyki?Fehlanzeige.Nawet nie wiem co to znaczy,slyszalem kiedys na dworcu > w > Berlinie. Pfff, to coś jakby negatywny meldunek (czy wynik.. czy ogloszenie) czy jakos tak :P Chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
pendula Re: Do you speak english? 14.10.07, 13:56 No.Im not speak english. Ja po tutejszemu . Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Kurka wodna! Toś nie kumata. No i co? 14.10.07, 14:05 Tylko zważaj na zakrętach, na znaki - 'Achtung!!! Neun Kurven'!!! Zasłaniaj wtedy chłopu oczy, nawet jak trzuma kierownicę w łapach. Buźki Nicpońku.:)))) Gagatek. Odpowiedz Link Zgłoś
pendula Re: Kurka wodna! Toś nie kumata. No i co? 14.10.07, 14:09 Z kurvenami mi tu nie wyjeżdzaj . Ja po prostej jade. Fer sztyjn?! Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Kurka wodna! Toś nie kumata. No i co? 14.10.07, 14:11 miał na myśli zapewne destre i sinstre:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pendula Re: Kurka wodna! Toś nie kumata. No i co? 14.10.07, 15:36 Ja tam juz wiem co miał na myśli;) A ty co myślisz Rudeńka?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Kurka wodna! Toś nie kumata. No i co? 14.10.07, 15:38 ...że Go bardziej na lewo ciągnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pendula Re: Kurka wodna! Toś nie kumata. No i co? 14.10.07, 16:51 Szybko łapie ten włoski:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Jak to co miał? Jak to? 14.10.07, 16:04 Na vierte Kurven mnie wyniosło w lewo, do tej w mini, kabaretkach i bez majtek. Do tej Rudej. Rude są ostre. Jak i czarne. Na acht Kurven, blądynka, ale to mdłe, żadnej ostrej akcji. Tak więc dodałem gazu i wioooo... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pendula Re: Jak to co miał? Jak to? 14.10.07, 16:49 Gut. Sprawdź teraz opony, zeby następnym razem Cię na kurven w destra nie poniosło. Bo tam ruda z czarnymi pasemkami czeka. To dopiero jazda:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 No tak. Następnym razem Ruda będzie na mnie czekać 14.10.07, 20:18 na trzecim Kurven przed Zamkiem Królwewskim. Ciekawe, jak wysoko zadrze kieckę na widok mej, zbliżającej się beeemwicy z rykiem motoru. Rudzik, a jak jest te die Kurven po italiańsku? Boś dziewczyna z Bari, to chyba wiesz? Bo tam drogi kręte jak diabli. A jak się do Ciebie wybiorę, to bym wiedział. :)))))) Rudzik. Za rok [już niecały] o tej samej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: No tak. Następnym razem Ruda będzie na mnie c 14.10.07, 20:37 Grzech:)Mio grande Amico:)Veramente:) Si,soltanto uno anni:)))salute,baccio per Te:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 O kurcze blade! Saluto! - to zrozumiałem 14.10.07, 20:58 a reszty ani w ząb. Idę na przyspieszony dokształt italiańskiego. Bo przecież przy 'spagehhti of bolonese' [tfu, co za świństwo], czy kalmari musimy się jakoś dogadać. czynię postępy. Już wiem!!! - 'mamma mija' ;))))) Ps. Saluto! Tak przywitał Brutus Cezara w cyrku. Czy zrobisz mi to? Lockusto? Wprawdzie lubię grzybki, ale tylko kureczki... Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: O kurcze blade! Saluto! - to zrozumiałem 14.10.07, 21:13 Nie spiesz sie tak bardzo:)))po paru bikierach wina jest już obojetne co kto mówi:)))wystarczy jak rozumiesz zwrot''cin cin'':)) Na zdrowie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: O kurcze blade! Saluto! - to zrozumiałem 14.10.07, 21:52 W tej chwili rozumiem tylko 'cio_ciosan'. Cin_Cin' może za dwie flaszki,a Martini bianko rose nad ranem. Ło matulku! Przecież rano do roboty. A Ty też na szóstą?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: O kurcze blade! Saluto! - to zrozumiałem 14.10.07, 21:55 Ja na południaka:)))i tylko 4 lekcje:)))) Jaka płaca,taka praca:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Ja gawariju pa ruski. Noi i, ich 14.10.07, 14:01 sprechen Deutsch. Hoch Deutsch, Nieder Deutsch, do woli. Nawet poruszam się swobodnie w retoromańskim. No i kuśwa, jakoś p polskiemu potrafię gadać. Jak to się stało? Do dziś nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pendula Re: Ja gawariju pa ruski. Noi i, ich 14.10.07, 14:11 Nie dali Ci paszportu i z musu się nauczyłeś. Bo jak inaczej. Na migi?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_morda Re: Ja gawariju pa ruski. Noi i, ich 14.10.07, 15:20 Eeee ,gadam tylko po polsku i też są tacy co mnie nie rozumieją..... Odpowiedz Link Zgłoś
pendula Re: Ja gawariju pa ruski. Noi i, ich 14.10.07, 15:35 To musisz przełożyc z polskiego na ich język :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 To przejdź na język gospody 'Zagłoba'. 14.10.07, 16:08 W Zagnańsku. Po połnocy i po paru setach. Wszyscy Cię będą rozumieć. Bo wtedy panuje język ojczysty. Nieskażony żadnymi naleciałościami i jakąś gramatyką. Język nasz, Rzepichy i Piasta. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: To przejdź na język gospody 'Zagłoba'. 14.10.07, 20:27 No widzisz Vivienne. Rozumiemy się bez słów? Albo jakieś tam podstawowe typu - seta!!!!!!! garaleta!!!! A i tak nad ranem, wspirrając się ramnieniem, do chałupy dojdziem. Vivienne, chyba mnie nie zostawisz na pastwę w srodku nocy? Teeego...oo...oo, by, by, bym... Ci serdeńko nie wybaczył. I już na muzyke Cie nie wezme... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Mni sie terz 14.10.07, 20:21 zdarza. 'zakołować [to call] do frienda' :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Mni sie terz 15.10.07, 14:57 Chwalipięty co to spisza jakieś slowa ze slownika i na forum tym sie popisuja! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas3233 Re: Do you speak english? 15.10.07, 22:03 :((((((. Czy koniecznie musicie pisac z takimi bledami /j. ang/? Odpowiedz Link Zgłoś
rudkaaa Re: Do you speak english? 15.10.07, 22:31 nooo...każdy orze jak może:))))(umie):D Odpowiedz Link Zgłoś