nianiaa 14.10.07, 12:33 ......gdzies zgubiła sie chęc do pisania:))Ale pewnie mamy jeszcze chęć do czytania?Napiszmy coś i poczytajmy:)A jak nie to zabieramy się za ksiązki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nianiaa Re: Pogoda się zepsuła i... 15.10.07, 14:03 Oj ,żartowałam:)))))))Halo,gdzie jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Pogoda się zepsuła i... 15.10.07, 19:55 Nic się nie popsuło,przynajmniej u mnie:) Chłodniej,w nocy był przymrozek, to fakt, ale w dzień słońce mocno przygrzewało a jutro ma być jeszcze cieplej . Trochę tego nie rozumiem,bo jak polarne powietrze może przynieść ocieplenie, no ale ja nie jestem od rozumienia tylko od korzystania z dobrodziejstw aury. Na książki jeszcze przyjdzie czas nianiu:)). Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma listy? 16.10.07, 22:35 nianiaa napisała: >Napiszmy coś i poczytajmy:) "jesteśmy jak listy w świat rozesłane.. duszy kawałek, kartki czystej... a życie zapisuje różnie wiecznym piórem głęboko chowamy się w kopercie?" jak listy Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: listów... 19.10.07, 15:24 nikt nie pisze? a pogoda zmienia się co godzinę:) Odpowiedz Link Zgłoś
nianiaa Słoneczko.. 20.10.07, 13:00 ....co prawda wyszło ,ale zzzzzimnooooo,brrrr:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Pogoda się zepsuła i... 08.11.07, 21:35 szybko zapadający zmierzch usypia oczy pisanie i czytanie toczy walkę ze snem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma książki do poduszki? 11.11.07, 16:33 nianiaa napisała: > ......gdzies zgubiła sie chęc do pisania:))Ale pewnie mamy jeszcze > chęć do czytania?Napiszmy coś i poczytajmy:)A jak nie to zabieramy > się za ksiązki:) Odpowiedz Link Zgłoś