Dodaj do ulubionych

odpierdulta sie od mena..

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 15:27
bo chyba prawdziewego czubka tu nie widzieliscie! Popatrzcie na Pana_z listy!To dopiero jelop! jak se
ubzdural,ze go zdradzilam ..tak do dzisiejszego dnia mnie sciga! na przemian milosc wyznaje i
bluzgami obrzuca. Dupek zoledny wmawia mi ze mnie zna i ze na czacie ze mna byl wtedy..kiedy ja
ciemna masa jeszcze nie wiedzialam co to jest! Jak piwo lyka wszystko co wypisujemy na forum i
nawet dupkowi przez ten pusty leb nie przejdzie mysl ze ktos moze sie wyglupiac. Men przy nim to
geniusz tak wiec odpierdulta sie od niego! :))))
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: odpierdulta sie od mena.. 16.12.01, 15:35
      Co do Pana z listy masz racje- co do MENdy- jeszcze sie zastanowie- ale fakt-
      przepasc intelektualna miedzy nim a Mackiem jest kolosalna!
      • men_ Re: odpierdulta sie od mena.. 16.12.01, 15:37
        mario2 napisał(a):

> Co do Pana z listy masz racje- co do MENdy- jeszcze sie zastanowie- ale fakt-
        > przepasc intelektualna miedzy nim a Mackiem jest kolosalna!

No to też mario pochwalę - Ty pośrodku, czyli w tej przepaści !
        • Gość: samanta Re: odpierdulta sie od mena.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 15:41
          Nadal twierdze ze nalezy sie od mena odpierdultac ..nikomu krzywdy nie robil..taki swir
          nieszkodliwy;)Przerzucta sie na pana _z listy ...z satysfakcja sie przylacze a nawet atak poprowadze!:)
          • mario2 Re: odpierdulta sie od mena.. 16.12.01, 15:44
            Samcia- przeciez ja myslalem tak, ze Pan z listy gora nad MENda
            • Gość: samanta Re: odpierdulta sie od mena.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 15:48
              tera bedzie powaznie. ja powaznie uwazam ze menisko nie jest zly.Kazdy z nas ma swojego zajobca i
              on tez. tyle ze jego zajobek nikomu nie swini. Chrzanie was!W poniedzialek mam pojedynek z
              Maciusiem czyli panem z listy! Trzymajta kciuki co bym drania ubila!
              • mario2 Re: odpierdulta sie od mena.. 16.12.01, 15:52
                MENda mi zwisa i powiewa- a do Maciusia i ja sie dobiore. Chcialby Bog- to i
                MENda moglby sie przydac :o))
                • Gość: samanta Re: odpierdulta sie od mena.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.12.01, 16:03
                  My sie na czacie bedziem pojedynkowac o 15-ej w poniedzialek wiec ino Wasze watpliwe modlitwy
                  moga mi pomoc:))) Ciezko bedzie bo on zapierdziela na klawiaturze jak CKM:)
    • onlyania Re: ooo, widze ze narescie Mena docenili :))) 17.12.01, 06:27
      • forward Re: ooo, widze ze narescie Mena docenili :))) 17.12.01, 06:37
        A co ty tu tak wcześnie robisz dziewczyno?
        • onlyania Re: ooo, widze ze narescie Mena docenili :))) 17.12.01, 06:38
          a co mozna z rana robic????
          • forward Re: ooo, widze ze narescie Mena docenili :))) 17.12.01, 06:41
            Pić kawę, jeść śniadanie, myć zęby i chodzić po forum.
            • onlyania Re: ooo, widze ze narescie Mena docenili :))) 17.12.01, 06:43
              i dosypiac trochu po drodze....
    • kitek1 Re: odpierdulta sie od GIT-mena.. 17.12.01, 09:05
      dostal order za walke z pojebami-maryjkami
      • oona Re: odpierdulta sie od GIT-mena.. 17.12.01, 09:09
        Ooooooj,bo się dziecko brzydkich słów nauczy!
        • kitek1 witaj una 17.12.01, 09:11
          kto dziecko: Ty czy gitmen,
          • oona Re: witaj una 17.12.01, 09:13
            Ja na pewno...i będę powtarzać w przedszkolu
            • kitek1 Re: witaj una 17.12.01, 09:15
              to jestes najbardziej urokliwa przedszkolaczka, jaka znam, chetnie sie z Toba
              pobawie,
              • oona Re: witaj una 17.12.01, 09:17
                A po zabawie obiadek a po obiadku leżakowanie!
                • kitek1 Re: witaj una 17.12.01, 09:20
                  a przyjmniesz mnie na swoj lezaczek,
                  • oona Re: witaj una 17.12.01, 09:25
                    No jasne,przecież dlatego się cieszę z tego leżakowania,bo tak zazwyczaj to nie
                    lubię,nudne...Leżaczek jest wąski,ale jakoś się zmieścimy,troszkę się będzie
                    trzeba przytulić,ale chyba pani nie będzie krzyczała?
                    • kitek1 Re: witaj una 17.12.01, 09:28
                      ja chudziaczek, na pewno sie pomiescimy, a Pani nawyzej Pania Domu damy do
                      poczytania,
                      • oona Re: witaj una 17.12.01, 09:34
                        Albo zamkniemy w łazience...hihihi.Ja też dziewczynka-chudzinka..to się może
                        nawet za mocno nie trzeba będzie przytulać?Łeeeeeee......
                        • kitek1 Re: witaj una 17.12.01, 09:36
                          to jesze miski/miśki/ wezme do lezaczka, to juz sie na pewno bedziemy musieli
                          dosciskac,
                          • oona Re: witaj una 17.12.01, 09:47
                            A w czasie podwieczorku wypijemy toast za udane leżaczkowanie sokiem KubuŚ-z
                            jednego kubeczka....
                            • kitek1 Re: witaj una 17.12.01, 09:50
                              tylko nie spij sie soczkiem za bardzo, bo bedzie obciach, jak mamusie po nas
                              przyjda,
                              • oona Re: witaj una 17.12.01, 09:52
                                Taaaaam będziemy czekać na mamusie!...zerwiemy się z tego głupiego przedszkola
                                i w miasto!
                        • onlyania Re: witaj una 17.12.01, 09:38
                          a nie moczysz sie podczas snu, dziewczynko????
                          bedzie to dla Kitka dodatkowa atrakcja.....
                          :)))
                          • kitek1 Re: witaj una 17.12.01, 09:40
                            witaj onltaniu, umawiamy sie z Una na lezaczki, ale Tobie tez dzisiaj milych
                            wrazen zycze, niekoniecznie zwiazanych z moczeniem sie,
                            • onlyania Re: witaj una 17.12.01, 09:43
                              a wlasnie ze sie bede zaraz moczyc pod prysznicem.....
                              a jeszcze inni to maja wanny, i mozna sie w nich wspolnie moczyc...
                              to tylko oona tego nie wie.....
                          • oona onlyania 17.12.01, 09:41
                            Biedaczek tyle razy był olany,to żadna atrakcja dla niego.Ja się postaram o inne
                            • kitek1 Re: onlyania 17.12.01, 09:43
                              w razie czego pampersiki sobie nalozymy i onlylania sie nie boimy,
                              • onlyania Re: onlyania 17.12.01, 09:50
                                i sie naturalna metoda karmienia bedziecie odzywiac?????
                              • oona Re: onlyania 17.12.01, 09:50
                                A że się można razem w jednej wannie kąpać to oona-mała dziewczynka jeszcze
                                rzeczywiście nie wie,ale kitek jej pokaże,prawda ?
                                • kitek1 Re: onlyania 17.12.01, 09:52
                                  wszystko Ci pokaze, a narazie lece z chlopakami pobawic sie w strazakow, tylko
                                  najpierw musze cos podpalic, buzka do lezaczkow, pa,
                                • onlyania Re: onlyania 17.12.01, 09:54
                                  wanna zajeta jest u kitka - karp tam plywa...
                                  chyba ze chcesz z karpikiem sie popluskac.....
                                  • oona Re: onlyania 17.12.01, 09:59
                                    Karpik już ma obiecaną wolność.Pójdziemy go wypuścić do jeziorka...a potem hop
                                    do wanny już tylko we dwoje
                                    • onlyania Re: onlyania 17.12.01, 10:11
                                      a jak bedziecie razem tego karpika zanosili do jeziorka, to ja myk, myk
                                      przyniose kitkowi nowego, i wanna nie bedzie juz pusta....
                                      • men_ Re: onlyania 17.12.01, 10:13
                                        onlyania napisał(a):

> a jak bedziecie razem tego karpika zanosili do jeziorka, to ja myk, myk
                                        > przyniose kitkowi nowego, i wanna nie bedzie juz pusta....
                                        > :)))
                                        Kwiatuszku, a mówiłaś, że nie jesteś zazdrosna ????

• onlyania Re: onlyania 17.12.01, 10:16
                                          nie jestem zazdrosna tylko ze tradycja tradycja i Kitek karpia na wigilje miec
                                          musi....Kwiatuszku....
                                          • oona Re: onlyania 17.12.01, 10:23
                                            Widać cenniejsza dla niego jestem od tradycji,bo sam mi to obiecał
                                            • onlyania Re: onlyania 17.12.01, 10:35
                                              oj, bo rozkaze Kitkowi miejsce w przedpokoju zrobic na twoja czaszeczke....
                                              tym razem bedzie to moje wlasnorecznie zrobione dzielo w tej jego kolekcji...
                                              • oona Re: onlyania 17.12.01, 10:57
                                                Ooo,moja czaszeczka to byłoby prawdziwe dzieło sztuki w Jego kolekcji.Ale on
                                                mnie woli w wersji żywej,ciepłej i przytulnej
                                                • kitek1 una 17.12.01, 15:52
                                                  pewnie, ze wole Cie cala i ciepla,
                                                  • oona Re: una 17.12.01, 16:04
                                                    So here i am for You!...eeee,mała dziewczynka by tak nie powiedziała-wydało
                                                    się...
                                                  • kitek1 Re: una 17.12.01, 16:15
                                                    tym bardziej, ze wieczorkiem skoczymy do Night-Club, to glupio jakbysmy tam
                                                    jeszcze po prezdszkolnemu seplenili, jestem happy, ze nie jestes, az taka
                                                    malutka dziewczynka,
                                                  • oona Re: una 17.12.01, 16:21
                                                    Miałeś takie życzenie,więc byłam.Teraz nakładam makijaż,oszczędny co
                                                    prawda,jednakowoż oko trochę trzeba zrobić,zmieniam ciuch,ściągam
                                                    juniorki,woreczek z kapciami i fartuszek z muchomorkiem buch w kąt i...jestem
                                                    gotowa na upojny wieczór w Night-Clubie.Choć niekoniecznie tam
                                                  • Gość: kitek1 Re: una IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.12.01, 16:29
                                                    troche tam, a potem mozemy np.wpasc do mnie, wlasnie dostalem 1,5 l. szmapanika
                                                    i trzeba go zagospodarowac, sam nie dam rady, a Twoj makijaz bardzo mi sie
                                                    podoba,
                                                  • oona Re: una 17.12.01, 16:38
                                                    Ale ktoś tam u Ciebie będzie,cooo?Jakas babcia w drugim pokoju,siostra za
                                                    ścianą...wiesz,tak całkiem jeszcze nie wyszłam z przedszkolakowej roli i
                                                    przypomniało mi przed czym ostrzegała mnie mamusia.
                                                  • kitek1 Re: una 17.12.01, 16:46
                                                    pokoj mam tylko jeden i bez babci, ale zaraz skocze na miasto i jakas
                                                    przyprowadze,
                                                  • oona Re: una 17.12.01, 16:50
                                                    Ale BABCIĘ,ma być prawdziwa BABCIA,a nie"babka"!!bo ja się w jakieś...coś
                                                    tam...nie będę bawiła!!
                                                  • kitek1 Re: una 17.12.01, 16:53
                                                    prawdziwa babcia: glucha i slepa,
                                                  • oona Re: una 17.12.01, 16:59
                                                    No to jakby jej nie było...a przyzwoitości stanie się zadość hihihi
                                                  • kitek1 Re: una 17.12.01, 18:51
                                                    no to czekamy, babcia sie grzeje, szampanik chlodzi, oj bedzie bal,
                                                  • oona Re: una 17.12.01, 18:57
                                                    aj,dzisiaj się ani pierwszą randką ani dobranocką nie wykpię,bo to już nie te
                                                    role...ajaj...co mnie czeka.No własnie,co???
                                                  • kitek1 Re: una 17.12.01, 19:01
                                                    po soczkowym podwieczorku, upojny szampanski wieczorek, a potem totalny odlot,
                                                  • oona Re: una 17.12.01, 19:03
                                                    W którym kierunku polecimy?
                                                  • kitek1 Re: una 17.12.01, 19:04
                                                    szczescia absolutnego,
                                                  • oona Re: una 17.12.01, 19:07
                                                    Ale najpierw w tym niewłaściwym,ok?Odloty w niewłasciwym kierunku są
                                                    faaaaaajne...
                                                  • kitek1 Re: una 17.12.01, 19:10
                                                    tys odlotowa, wiec jak mowili czerwoni, cala wladza w Twoje rece,
                                                  • oona Re: una 17.12.01, 19:13
                                                    Może tak cała to nie,ale porządzić w jakimś niewielkim zakresie...nie odmówię!
                                                  • kitek1 Re: una 17.12.01, 19:15
                                                    no to czekam pod pomniczkiem,
                                                  • oona Re: una 17.12.01, 19:18
                                                    Kitka łatwo rozpoznać...w końcu kitków znów tak wiele pod pomniczkiem nie czeka
                                                    zazwyczaj
                                                  • kitek1 Re: una 17.12.01, 19:20
                                                    kitke bede trzymal na wierzchu,
                                                  • oona Re: una 17.12.01, 19:22
                                                    Zmarznie!...co tam,potem ogrzejemy!
                                                  • kitek1 Re: una 17.12.01, 19:26
                                                    cala kitka w Twoje rece,
                                                  • oona Re: una 17.12.01, 19:26
                                                    Z wdziękiem znikam...jak zwykle w najciekawszym momencie.pa!
                                                  • kitek1 Re: una 17.12.01, 19:29
                                                    to pa, macham Ci kitka, moja odlotowa,
                                                  • onlyania Re: una 17.12.01, 20:27
                                                    jak ja ci walkiem do ciasta po glowie pomacham to dopiero ta cala oona atrakcje
                                                    bedzie miala pod pomniczkem - raczej grobowcem rodzinnym szanownego kitka
                                                    (gdzie zreszta i na mnie miejsce juz czeka).....
                                                    kitek, do stolnicy ucha do barszczu na wigilje gniesc a nie tu z oona
                                                    romansowac......
    • men_ Re: odpierdulta sie od mena.. 17.12.01, 16:06
      j.w.

I założyć sobie Dzieciaki własny wątek ..:)

• onlyania Re: odpierdulta sie od mena.. 17.12.01, 18:21
        a czy ja sie zaliczam do Dzieciakow,
        no przca sie odpierdulilam.....

• men_ Re: Onlyania 17.12.01, 18:26
          onlyania napisał(a):

> a czy ja sie zaliczam do Dzieciakow,
          > no przca sie odpierdulilam.....

A Ciebie co znowu nosi ..:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka