yacey 17.10.07, 09:55 Wszystkim Małgorzatom i Malgosiom, a szczegolnie tej naszej, kochanej, forumowej opiekunce, wszystkiego co najlepsze, moc usciskow :)) Jacek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masiwa Re: Dziś Małgorzaty 17.10.07, 11:25 hip hip, hurra niech zyje nam ( oczywiscie każda Małgorzata, Małgocha, Goha, Gośka etc) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
aneka20 Re: Dziś Małgorzaty 17.10.07, 13:06 Małgorzata - osoba o bardzo kobiecej naturze. Małgorzata należy do ludzi zrównoważonych, spokojnych, umiejących się przystosować do otoczenia i żyjących w zgodzie i harmonii z natura. Małgorzaty żyją w swoich "intymnych małych światach". Kobiety te umieją cierpliwie czekać na swoje przeznaczenie. Lubią krąg rodziny i najbliższych przyjaciół. Dobrze się znają na kobiecej stronie życia, na wszelkich kobiecych umiejętnościach. Są dobrymi żonami, matkami i paniami domu. Sto lat dla wszystkich solenizantek buzka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: Dziś Małgorzaty 17.10.07, 14:12 Wszystki Gosiom, a w szczególnosći dla Gohy !!! Wszystkiego naj naj najlepszego !!! Naj...więcej uśmiechu na codzień, Naj...szczęśliwszych chwil w życiu, Naj...lepszej maszyny pod słońcem, Naj...ukochańszych osób blisko siebie, Naj...słodszych cukierków, Naj...odważniejszych marzeń, Naj...bardziej zwariowanych przygód z Naj...radośniejszymi kobitkami !!! Buziaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
docaniela Re: Dziś Małgorzaty 17.10.07, 20:42 Wszystkiego najlepszego...a przede wszystkim zeby moto sie Was sluchalo,zebysmy mieli same dobre nawierzchnie do jazdy,zeby paliwo bylo tansze a kierowcy milsi:)buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
blackgodiva Re: Dziś Małgorzaty 17.10.07, 21:55 Jak wyżej plus sto tysięcy uścisków i buziaków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re:wczoraj było Małgorzaty :) 18.10.07, 07:40 serdecznie dziękuję za życzenia :) ... jest mi niewyobrażalnie miło, że pamietaliście :) P.S. jeśli nie wszystkim odpowiedziałam na życzenia sms-owe to przepraszam - było ich tyle, że zapchały skrzynkę i po odczytaniu część usunęłam ... jeszcze raz WIELKIE dziękuję :D Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re:wczoraj było Małgorzaty :) 18.10.07, 11:51 a ja dziekuje wszystkim w imieniu swoim i dołączam sie do życzeń dla moich imienniczek :)) wczoraj w ramach święta wszystkie przedmioty martwe postanowiły być dla mnie złośliwe i nawet nie mogłam tu zajrzeć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dorotii3 Re:wczoraj było Małgorzaty :) 18.10.07, 20:46 Goha, a ja heh nie wiedziałam, że Ty w dniu mojej obrony masz imieniny, wobec tego wszystkiego co najlepsze, spełnienia wszystkich, nawet tych najbardziej szalonych marzeń, dużo uśmiechu i obyś nam tu nadal szefowała:DDDD Piwo odpijemy na najbliższym spotkaniu, wiadomo za co hehe:DDD Pozostałym kobietkom o tym wdzięcznym imieniu również wszystkiego co najlepsze:DDD Dorota:))) Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re:wczoraj było Małgorzaty :) 18.10.07, 21:52 To i ja sie dolaczam do zyczen:) spoznione, ale szczere:) No i dla ciebie Dorota gratulacje!! widzialam opis na gg ale juz mi czas braklo wczoraj zeby skrobnac.. Gratuluje! i opicie konieczne, bo sie dyplom rozeschnie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: Dziś Małgorzaty 19.10.07, 20:55 Aż mi wstyd, kurczak blady...Kochane, Najlepsiejszego !!!! Przyjmijcie od totalnej, zalatanej, sklerotycznej pszczoły:-D:-D Odpowiedz Link Zgłoś