Dodaj do ulubionych

EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK?

IP: *.*.*.* 31.07.01, 13:41
gdzie jest watek ''kto pojdzie ze mna do kina''?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kulka Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 13:46
      No faktycznie nie ma pewnie po tych remontach,teraz musimy zaczynac od
      początku,moze pozwać ich do Sądu o odszkodowanie ?:)
    • Gość: Gunda też się zastanawiam IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.07.01, 13:46
      Zniknął jeszcze inny wątek!
      Warum Thomas, to z niemieckiego czy z angielskiego? Dlaczego nie Tomek?
      • Gość: thomas Re: też się zastanawiam IP: *.*.*.* 31.07.01, 13:50
        thomas tak mi sie wymyslilo - przy postowaniu musialem cos na szybko wstukac i
        wlasnie to wstukalem. chyba z angielskiego.
        a co do watku - to ide opieprzyc admina, co tu sie wyprawia!
    • Gość: jasmina Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: 194.181.38.* 31.07.01, 13:48
      Jakiś baran zlikwidował także "poznam kobietę z dużym
      biustem"!!!!
      • Gość: Gero Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: *.mcps.com 31.07.01, 14:02
        Pomylily mi sie zaklecia, sorki.
        Plusquamperfectum, carramba, gdzie sie podziala Szklana Gora. Czy ktos widzial
        Strzyge albo Ronie na Esperaldo? Baltazara tez nie ma.
        Gero skonfuzofany

• Gość: Ronja Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: 212.244.252.* 31.07.01, 14:00
      Składam oficjalny protest!
      Proponuję ich koktailem mołotowa!
      Albo chodźmyy pod ich gmach i śpiewajmy do tej pory aż co ś z tym zrobią...
      Z wątkiem, a nie z nami...

Ronja
      • Gość: mirinda Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 14:03
        O mam was!!!!
        Kochany Thomasie mam nadzieje że liczyles na to że Cię odnajdę !!

Czy w razie gdybym Cie nie odszukała rozpocżąłbyś poszukiwania na wlaśną ręke?
      • Gość: jasmina Re: do Ronji IP: 194.181.38.* 31.07.01, 14:10
        Zwróć uwagę, że zniknęły wszystkie najbardziej oblegane
        wątki! Chyba byliśmy za dobrzy.......

> Składam oficjalny protest!
        > Proponuję ich koktailem mołotowa!
        > Albo chodźmyy pod ich gmach i śpiewajmy do tej pory aż co ś z tym zrobią...
        > Z wątkiem, a nie z nami...
        >
        > Ronja

• Gość: Samanta ogólnie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.01, 14:12
          Cholender!Moją"pisakownicę"też zniknęło! Toż to sabotaż!!!!!!!
          Ja..,ja..protestuję!!!!!
          • Gość: Ronja Re: ogólnie IP: 212.244.252.* 31.07.01, 14:15
            A ja się właśnie w niej Ciebie pytałam, jak sprzedajesz swoje malunki na szkle,
            sama, przez pośrednika, znajomym, czy jeszcze jakoś inaczej? Bo sama chciałabym
            spróbować ze swoimi bohomazami i nie wiem, jak sie do tego zabrać...

Pozdrawiam,
            Ronja

PS Swoją drogą, ciekawe, że wszyscy z nas bawili się na swoich wątkach w
            piaskownice...
        • Gość: Ronja Re: do Ronji IP: 212.244.252.* 31.07.01, 14:13
          Zwróciłam, zwróciłam...
          Uprzedzono nas czy nie w jakimś regulaminie, że tak się może stać, bo nie wiem?

Ale co to dla nas nastukać znów 200 postów, no nie?

Z bojowym pozdrowieniem,
          Ronja
          • Gość: Gero Re: do Ronji IP: *.mcps.com 31.07.01, 14:21
            Rice tekel mane fatel
            Macie watki swe z powrotem

Rozejsc sie do swoich piaskownic.
            • Gość: Ronja Re: do Ronji IP: 212.244.252.* 31.07.01, 14:23
              - Mistrzu... - wydałam przeciągłe westchnienie przyłożywszy złożone nabożnie
              dłonie do piersi i omdlałam...
              • Gość: MIRINDA Re: do Ronji IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 14:29
                WSZYSTKO WRÓCIŁO DO NORMY WRACAĆ NA POZYCJE
                TO BYLA SYMULACJA AWARI SYSTEMYU

WASZ GENERAŁ
    • Gość: Strzyga Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: *.wardynski.com.pl 31.07.01, 15:21
      Tak czy inaczej mamy już punkt zborny na wypadek wybuchu bomby atomowej.
      Generale, co z moją przysięga żołnierską?
      • Gość: mirinda Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 15:25
        ślubowanie w poniedziałek 06,08,2001 godzina 14,00
        • Gość: Ronja Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: 212.244.252.* 31.07.01, 15:28
          Ja Ci narysuję ogromną chustę z ogromnym pomponem. Chcesz gołą babę czy gołego
          chłopa na tle wodospadu ze wzlatującym orłem nad głową?
          Ile litrów wjazd na imprezę?

Usłużna koleżanka
          • Gość: Strzyga Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: *.wardynski.com.pl 31.07.01, 15:50
            Chcę gołego chłopa ze wzlatującym ptakiem nad głową.
            Po pół literka wejścióweczka.

"Przyjeeeeeedź Roooooonju na przysięęęgę
            zaproszenie wyślę Ci
            tam się wzruszać będziesz cięgiem
            kapral Ci otworzy drzwi".
            • ronja Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? 31.07.01, 15:55
              Boże wyobraziłam sobie właśnie gołego chłopa ze wzlatującym ptakiem nad głową i
              ukarałam siebie za brudne myśli klęczeniem na grochu w kącie...

Godzina piąta minut trzydzieści...
              • Gość: Strzyga Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: *.wardynski.com.pl 31.07.01, 16:02
                Ronieczko, wstań z tego grochu. Jesteś dla siebie za surowa. Uwolnij swoje
                perwersyjne ego rysując rzeczoną chustę.

Hej, hej, ułani!
                • Gość: mirinda Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: *.waw.zigzag.pl 31.07.01, 16:05
                  a czy ja pozwoliłam na noszenie hustek w moim oddziale
                  jeśli Ci na tym Strzyga zależy to podanie z 3 zdięciami mi przyslij - rozpatrżw
                  drugiej poóowie roku!
                  • Gość: Strzyga Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: *.wardynski.com.pl 31.07.01, 16:14
                    Jak to w drugiej połowie roku skoro przysięga już w poniedziałek?! Generale, to
                    stara żołnierska tradycja!!!
                    To ja zamiast paczki na 15.08 poproszę o zezwolenie na chustę.
                    • Gość: Ronja Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: 212.244.252.* 01.08.01, 07:50
                      I na beret, ja Ci również z dobrego serca twarzowy berecik wyhaftuję...

Nie spałam cała noc i pół faceta już jest.
                      • Gość: strzyga Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: *.wardynski.com.pl 01.08.01, 10:00
                        Ronja, jaka Ty dobra dla mnie.
                        Zrób ten beret głęboki, bo mam czoło wysokie i muszę go mocno nacisnąć na oczy.
                        • Gość: Ronja Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: 212.244.252.* 01.08.01, 10:10
                          Dobra, uwzględnię mądrości skrywane pod tym wysokim czołem i objętość Twego
                          mózgu. Beret z pomponikiem, czy bez?
                          A w barwach lata czy wiosny ma być beret?

Uczysz sięjuż repertuaru muzycznego rezerwy?
                          • Gość: Str. Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: *.wardynski.com.pl 01.08.01, 11:08
                            W barwach jesieni poproszę, bo ja jesień jestem. Z żółtym chwościkiem.
                            Piję surowe jajka z oliwą, żeby słowiczy głos wysrebrzyć. Pożyczyłam śpiewniki od
                            szwagra, kiedyś uczył w szkole wojskowej w Zegrzu. Chyba nie śpiewu uczył, ale co
                            to szkodzi.
                            • Gość: mirinda Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: *.waw.zigzag.pl 01.08.01, 11:10
                              abo zaraz pudziecie obierac te ziemniaki albo wam się do dupy dobiorę!
                              • Gość: Ronja Re: EJ, A GDZIE ZNIKNAL NASZ WATEK? IP: 212.244.252.* 01.08.01, 11:53
                                Czyżby nasz dowódca zmienił orientację seksualną, czy też urozmaica sobie
                                monotonię erotyczną? Żołnierze, od dziś przed generałem stajemy zawszw przodem!
                                Pamiętać!

hm, usprawiedliwcie mnie przed szefem, muszę skoczyć do pasmanterii po żółtą
                                molinę na ten haft. Jakieś błyskotki, riuszki, kokardki, cyrkonie sobie,
                                Strzygo na bereciku, życzysz?
                                Facet na chuście gotowy. Teraz ptak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka